Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 
<<繼續談情>>>是不是代表正式承認左?
犬夜叉 11:54 PM 11-19-15
話說係夜校識左個女同學
初級宅女, 性格帶點男仔頭, 但亦有拘謹唔夠膽既一面
佢既社交圈子大部分都係男性 (當然, 包括夜校)
偶然中我地係what's app開始彼此聯系, 乜都講一餐

雖然佢同時跟其他男性朋友關係友好
而最近我亦開始單獨約佢出街
甚至身體接觸例如拖手和攬膊頭, 而佢亦冇抗拒既動作

雖然我未直接或間接問, 但其實係咪已經承認左呢段關係?
Avelcain 01:09 AM 11-20-15
你問我地點知呀? 我地又唔係佢, 識讀佢心

得兩個CHOICE:
1) 唔想再拖拖拉拉就直接問佢
2) 驚冇把握就繼續ENJOY下曖昧繼續抽下水/做兵
綾小路雷太 01:25 AM 11-20-15
作者: 犬夜叉:
話說係夜校識左個女同學
初級宅女, 性格帶點男仔頭, 但亦有拘謹唔夠膽既一面
佢既社交圈子大部分都係男性 (當然, 包括夜校)
偶然中我地係what's app開始彼此聯系, 乜都講一餐

雖然佢同時跟其他男性朋友關係友好
而最近我亦開始單獨約佢出街
甚至身體接觸例如拖手和攬膊頭, 而佢亦冇抗拒既動作

雖然我未直接或間接問, 但其實係咪已經承認左呢段關係?
理論上係,實際上就問佢本人吧。
D.K. 10:01 AM 11-20-15
覺得有機咪正式表白囉, 呢D step唔少得, 就算係宅女, 你以為乜都心照咩?
kin~kin 10:44 AM 11-20-15
應該都係架喇, 恭喜晒~~~
快d開口將件事正式化啦
yeah yeah 02:16 PM 11-20-15
拖手我覺得已經係...
你搵晚直接表白啦..
Terry仔 02:47 PM 11-20-15
某member 會問,食左未先
Dangerous-boy 11:41 PM 11-20-15
理論上俾你拖得手,九成九都冇走雞!恭喜哂!

快快向她表白吧!
fiendray 12:17 AM 11-21-15
找日直接表白就得,佢會俾答案你
唔想就繼續拖下手,抽下水先,慢慢將抽手級別升級,佢都繼續受,應該都十拿九穩
haha3156 01:18 AM 11-21-15
恭喜啦!!
都拖手囉....直接表白啦
唔是女方會以為大家只是曖昧關係
HI_Ricky 03:17 AM 11-22-15
確定是女兒身未?
鳳熾魂 09:00 PM 11-22-15
恭喜大大先
不過拖左手快D認定開口呢段關係啦
犬夜叉 11:42 PM 11-22-15
......
剛剛佢讚我好人個陣, 我個心驚一驚......
Gundam MK-2 01:14 PM 11-23-15
......
咁最後答案係咩啫?
sunnypigdog 12:05 PM 11-24-15
......
咁係咪講得恭喜先
犬夜叉 10:02 PM 11-24-15
被拒,但仍未game over
因為過去,佢有點陰影
LonelyBlue 12:38 PM 11-25-15
無野既 KEEP住咩都傾,拖手 攬頭攬頸
遲早都得

又或者都睇梗幾條友掛
Dangerous-boy 01:01 PM 11-25-15
又唔使失望嘅!俾得手你拖,只要你俾尐心機給她信心,衝破佢情傷的陰影,成功在望!

不如你在她面前撕破翼BB的照片、海報和掉哂翼BB的東西以表誠意!
kin~kin 02:17 PM 11-25-15
因為過去,佢有點陰影
如果係真的話咁就要俾d耐性....

希望係真架啦~
Gundam MK-2 04:22 PM 11-25-15
因為過去,佢有點陰影
唔......
認真一句,小心被收為兵
fami~yan 05:00 PM 11-25-15
作者: Gundam MK-2:
唔......
認真一句,小心被收為兵
所見略同,我都覺得好有娘娘收兵既感覺
唔俾你擔正,但又間唔時俾啲軍糧你
( ゚ω゚)? 08:07 PM 11-25-15
收好人卡。。。

......

HON HON 09:42 PM 11-25-15
死心做返朋友... 可能會好D.
犬夜叉 12:11 AM 11-26-15
作者: Dangerous-boy:
又唔使失望嘅!俾得手你拖,只要你俾尐心機給她信心,衝破佢情傷的陰影,成功在望!

不如你在她面前撕破翼BB的照片、海報和掉哂翼BB的東西以表誠意!
個一千零最後一本既寫真集都要撕爛佢?

作者: fami~yan:
所見略同,我都覺得好有娘娘收兵既感覺
唔俾你擔正,但又間唔時俾啲軍糧你
又唔覺得有呢個傾向, 因為佢冇特別想佔便宜既意思 (指平常社交)
鳳熾魂 12:29 AM 11-26-15
又唔洗覺得一疑似收兵就收手,可以再觀望下先啦
過多排覺得似先收手都唔遲啦
1 2 3 4 

返回主題版面