Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-27-11, 04:16 PM   #101
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: shooter 查看文章
想問,小說係唔係比動漫好?係就要睇翻小說。 .......................我覺得 IS 動漫比小說好。
o下,個人覺得IS小說比動畫好n倍(抱歉離題
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-11, 08:00 PM   #102
黃泉殤
Junior Member

註冊日期: Nov 2009
PSN  IDeastdream
引用:
作者: szeyou 查看文章
佢都話左係用前扣式,用同一手法中左都無用

不過都估唔到巫女都夠大戴
就是知道用左前扣式, 先想看右手哥呢次會唔會改由前面出手...
黃泉殤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 12:14 AM   #103
szeyou
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2010
引用:
作者: 黃泉殤 查看文章
就是知道用左前扣式, 先想看右手哥呢次會唔會改由前面出手...
甘就唔係搓背!而且搓之前就被KO左!其實果下佢係唔係係到睇人地既大腿﹖

右手哥係連胸罩都可消除的神!
szeyou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 12:50 AM   #104
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
想問,小說係唔係比動漫好?係就要睇翻小說。 .......................我覺得 IS 動漫比小說好。
IS都係小說正o的

另外魔法禁書目錄個o的戰鬥場景動畫始終做唔到~

舊 03-28-11, 12:57 AM   #105
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
動畫既科學天使效果超失望

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-11, 01:03 AM   #106
ll_layer
Insane Gamer
喱哎

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDTATACO
2集係咪24集完.....?

PAD ID:143,950,483
ll_layer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-11, 08:37 PM   #107
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
上条当麻×一方通行(阿部敦さん×岡本信彦さん)インタビュー
http://www.project-index.net/news/hp...x00610000.html

阿部:1期もそうですけど、2期もまたいいところで終わったので、
これは続きを期待せずにはいられないですよねジェネオンさん!っていう(笑)。

岡本:浜面さんもいますしね!

阿部:そうそう、三大主人公勢揃いしてくれないと!(笑)

岡本:一方通行的には、来るであろう第二位との決闘が個人的に楽しみです。
そういう戦いって、すごく熱いですよね!今から燃えてます。

岡本:2期は特に女性が多かったからね(笑)。
胸熱展開で、上条さんとの再戦も見たいね! 3期があれば!

阿部:3期では難しい、多分4期だな!(笑) 

阿部:最終話はそこまでやっちゃうの?っていう内容です。
ひとつの大きな事件が片づいたけれど、それはさらに大きな事件の序章でしかなかったみたいな。
みなさんもその後が気になるでしょうし、僕らも気になるので、応援があれば、
続きがやれたりすると思いますのでぜひぜひよろしくお願いします!

舊 04-02-11, 02:19 AM   #108
phil077
Ultimate Gamer

註冊日期: Jan 2002
真係唔好叫學園都市, 叫罪惡都市好了, 母親要接番個女番屋企, 係會有生命危險

事例一則:大部份人可以步行直接到A地的電影院看電影,有一少部人因為條路被封不能直接步行到達,A地地主怕麻煩叫果一少部人自己想辦法,不會另開B地作電影院給全部人一齊看電影,果一少部人結果又要搭飛機又要轉火車先到A地,果一少部人最後都不看電影算了
phil077 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 10:09 AM   #109
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
最後算是上演一幕兩個女婿救岳母大人吧?(笑)

終於完了,結論:為了美琴、通行止才看的,除了作畫好多了和第一季一樣改得不知怎樣的(沒看原作的我也感覺到),快給我弄電磁炮第二季好過吧!
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 10:15 AM   #110
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
正如清教都諗計束綁神裂,學園都市點會放LV5走...

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 01:17 PM   #111
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
點解土御門 會同 accelerator 一齊? 暗戀美琴個魔術師翻生?
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 01:18 PM   #112
leotam3

註冊日期: Oct 2003
引用:
點解土御門 會同 accelerator 一齊? 暗戀美琴個魔術師翻生?
土御門 會同 accelerator
<=====佢地係同一組織

暗戀美琴個魔術師翻生
<=====佢根本冇死到

最新school days mad誕生~\/
http://youtube.com/watch?v=d8_pUM-DKQA

全新舊18x game特價拍賣中
http://www.gaforum.org/showthread.ph...611&highlight=

あやかし陰陽録討論區
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=222911
leotam3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 01:41 PM   #113
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: leotam3 查看文章
土御門 會同 accelerator
<=====佢地係同一組織

暗戀美琴個魔術師翻生
<=====佢根本冇死到
土御門不是清教的人嗎?
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 01:57 PM   #114
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
土御門不是清教的人嗎?
你可以當佢係雙面諜, 或者無所屬

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 02:17 PM   #115
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
尾場浴室吹寄個個按摩器形狀好糟糕

舊 04-02-11, 03:20 PM   #116
szeyou

右手哥今次只係比人打左幾棍又入醫!
最後果條友已經係痴左線,又話人同佢一樣,之後又話人只係一個LV0無資格講甘多,呢個人係LV-
舊 04-02-11, 03:33 PM   #117
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
最後果條友已經係痴左線,又話人同佢一樣,之後又話人只係一個LV0無資格講甘多,呢個人係LV-
但佢之後其實係繼一方通行之後的第三男主角

舊 04-02-11, 03:36 PM   #118
szeyou

引用:
作者: Asurada 查看文章
但佢之後其實係繼一方通行之後的第三男主角
=口=" 真的嗎!﹖係牢中出來﹖
舊 04-02-11, 03:36 PM   #119
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
引用:
話哂主角之一, 點都要多d對白.....
而且唔係咁, 點突顯第一主角既口炮威能

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 03:44 PM   #120
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
我反而唔係好明講電話那個是誰?group的上頭定group的leader?
最後佢地要做咩??打死講電話那個?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 04:58 PM   #121
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
一去到科學側故事硬係覺得好睇左

點解既♪( ´▽`)

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 06:09 PM   #122
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
唔講都唔覺呢位濱面原來係第三男主角。仲要係有日野聰配(講開又講﹐JC Staff幾時肯做夏娜第三季﹖)

唔通呢套野D男角色想升呢做主角既先決條件就係要被右手哥痛毆一番嗎﹖(之前一方通行也領教過)
Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 06:37 PM   #123
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
唔講都唔覺呢位濱面原來係第三男主角。仲要係有日野聰配(講開又講﹐JC Staff幾時肯做夏娜第三季﹖)

唔通呢套野D男角色想升呢做主角既先決條件就係要被右手哥痛毆一番嗎﹖(之前一方通行也領教過)
套野D男角色想升呢做主角既先決條件
生活環境可以開後宮

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 10:00 PM   #124
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
一開波看到結標搖

不過想問佢頸果舊咩黎?
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-11, 11:19 PM   #125
Asurada
機動六課的一等空尉

引用:
作者: 迪安大叔 查看文章
一開波看到結標搖

不過想問佢頸果舊咩黎?
抑制恐懼感的電擊裝置,開o佐先可以瞬間移動自己

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.7 Hitomi ~清談館~ 1001 01-09-15 12:40 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.6 Hitomi ~清談館~ 1001 05-25-14 10:46 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.5 Hitomi ~清談館~ 1001 09-16-13 07:21 PM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.4 Hitomi ~清談館~ 1004 03-10-13 12:15 AM
日本47都道府県観光 総合THREAD Vol.3 Hitomi ~清談館~ 1004 11-15-12 11:18 PM

現在的時間是 02:12 AM

手機版 | APP版