Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 02-23-10, 08:07 PM   #76
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
其實大家都一樣年紀少ja 。
唔係你一個o既問題,當然你本身係未夠成熟,
但好可能你下個星期知道佢同第二個一齊左,到時你就會轉為怪佢? ~ ~
總之唔駛將所有責任都拎上身,
唔係自己o既,點都無法。
繼續行,你會遇到另一段感情的。

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線  
舊 02-23-10, 08:11 PM   #77
wongmspk
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2009
引用:
作者: Middle 查看文章
其實大家都一樣年紀少ja 。
唔係你一個o既問題,當然你本身係未夠成熟,
但好可能你下個星期知道佢同第二個一齊左,到時你就會轉為怪佢? ~ ~
總之唔駛將所有責任都拎上身,
唔係自己o既,點都無法。
繼續行,你會遇到另一段感情的。
嗯...
好似我啲fd咁講
「無謂為左一棵樹,而放棄整個森林
但大部份責任都係自己太快...
wongmspk 目前離線  
舊 02-23-10, 08:28 PM   #78
Nozomu
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2004
樓主拍拖既行為上可能唔多成熟, 不過本身思想上其實都足夠, 十幾歲又可以成熟得去邊
只係你揀左一個比你更幼稚既對像je
不過呢.. 你一味道歉, 只會俾佢食住.. 自己冇做錯野就要理性d同佢傾下

太快的確係真, 但係唔會係原因, 開始個幾日又唔見佢話太快, 唔鍾意?
Nozomu 目前離線  
舊 02-23-10, 08:30 PM   #79
wongmspk

引用:
作者: Nozomu 查看文章
樓主拍拖既行為上可能唔多成熟, 不過本身思想上其實都足夠, 十幾歲又可以成熟得去邊
只係你揀左一個比你更幼稚既對像je
不過呢.. 你一味道歉, 只會俾佢食住.. 自己冇做錯野就要理性d同佢傾下

太快的確係真, 但係唔會係原因, 開始個幾日又唔見佢話太快, 唔鍾意?
嗯..
因為講真我對女仔係唔知點解先會咁
我對啲fd係完全唔會咁「懦弱」
係對女仔先會咁
特別係鍾意既...

就係咁先唔明佢想點...
舊 02-23-10, 09:06 PM   #80
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
擺明佢100%知道你上網分享你同佢既事
仲有呀,佢係基督徒,擺明佢知道你id 上google search過,你去過d情色網全部比佢知道晒(唔信既自己起下自己底啦)
因為佢係基督徒接受唔到,跟住徵詢過佢朋友既意見,所以咪同你分手囉

佢「係咩 如果有人叫我唔好睬你」<-----依句比晒提示你啦....

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線  
舊 02-23-10, 09:15 PM   #81
Norm
God of Gamer
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
certified....不過冇壞,當上左一堂囉

舊 02-23-10, 09:59 PM   #82
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003

不要太認真
唔止樓主 , 咁多位路過o既熱心人仕都係
小朋友o既世界認真就輸了

青春無敵 , 衰多幾次就搵到食架啦
呢d小錯小折相比起我地d老人家算得係咩

舊 02-23-10, 11:30 PM   #83
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
對唔住,我真係想笑,雖然我知道唔應該笑.....

點睇都係你同佢根本都未知"愛"係乜(雖然我都可能未分得出....)

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 02-23-10, 11:48 PM   #84
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
樓主仲年輕...無謂搞咁多野
唔多記得你係咪仲讀緊書??

不過就咁睇...你兩個都只係了解到<鍾意>二字
而<愛>呢個字我唔多覺你地完全了解
同埋俾我既感覺就係
小朋友鬧劇一場
(希望唔好介意我咁講)

呢d女人依家呢個moment唔使理
出到黎社會會見得仲多 (任何類型)
唔好為左佢而放棄整個森林

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線  
舊 02-23-10, 11:55 PM   #85
ReyMysterioREY
Banned
GeeGee獸~

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDreyrey
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章

點睇都係你同佢根本都未知"愛"係乜(雖然我都可能未分得出....)
唔好話..我都笑了

樓主其實你聽到佢講呢幾句 「唔需要 我唔得閒」....「你等到先算(: 同埋我地根本係兩個世界既人」
^^ 咁明白到發生咩事啦....仲有佢都講明...以後唔好再講....
即係呢..唔好再叫佢老婆啦..佢唔想你叫佢做老婆.....
其實都好明顥=3=

小朋友...學業要緊呀...女之MA...周街都係啦 你驚會無=]...讀飽書...咩女都可以溝啦=]
ReyMysterioREY 目前離線  
舊 02-24-10, 12:32 AM   #86
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: wongmspk 查看文章
okok...
我反省過....
以後唔會再幼稚...
你看得這句說話太輕了

舊 02-24-10, 12:52 AM   #87
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
okok...
我反省過....
以後唔會再幼稚...
就憑你呢個回應
就....................

舊 02-24-10, 12:57 AM   #88
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: lauchai 查看文章
就憑你呢個回應
never say never

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線  
舊 02-24-10, 01:07 AM   #89
Hei Man
Crazy Gamer

引用:
就憑你呢個回應
大佬,邊個十幾歲時未傻過呀,
我諗你十幾歲時都唔會好成熟啦。
呢d野一定要經過歲月既洗禮先會長大既。

尋尋覓覓  冷冷清清  悽悽慘慘戚戚
乍暖還寒時候  最難將息
三杯兩盞淡酒  怎敵他晚來風急
雁過也  正傷心
卻是舊時相識  滿地黃花堆積
憔悴損  如今有誰堪摘
守著窗兒   獨自怎生得黑
梧桐更兼細雨   到黃昏點點滴滴
這次第  怎一個愁字了得

Hei Man 目前離線  
舊 02-24-10, 08:15 AM   #90
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: Hei Man 查看文章
大佬,邊個十幾歲時未傻過呀,
我諗你十幾歲時都唔會好成熟啦。
呢d野一定要經過歲月既洗禮先會長大既。
sorry, 我十幾歲既時候真係唔係佢咁
呢d野, 係心理成長, 每個人都係唔同程度既

我唔係恥笑佢
正因為我知道年輕人多數係唔like俾人直接鬧
所以至用一d比較"軟性"既口吻俾佢知道啫
你.........睇唔出黎?

舊 02-24-10, 10:04 AM   #91
小海獅

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagKeithL1985
引用:
嗯...
好似我啲fd咁講
「無謂為左一棵樹,而放棄整個森林
但大部份責任都係自己太快...
引用:
嗯..
因為講真我對女仔係唔知點解先會咁
我對啲fd係完全唔會咁「懦弱」
係對女仔先會咁
特別係鍾意既...

就係咁先唔明佢想點...
最大的問題係你好似完全冇企喺對方的角度諗過.....
你完全唔懦弱.....相反仲幾強勢tim.....
照msn的對話黎睇.....一直都係你依自己腳步走咁
[大家根本認識都唔深就話拍拖,拍拖唔夠一陣就玩個d勁驚既kiss]<佢呢句的意思係,認識都唔深你條利就伸到咁入,如果我唔一早話自己係基督徒第一日拍拖都除時俾你左,同你拍多幾日點知你會點

另外,
你想明白佢想點係冇可能的,
你連明白自己想點都未明到,
仲想可以明白另一個連自己都唔知自己想點的人?

最後,
你呢個年紀未成熟都可以接受,
只係今次你遇的對象俾你更唔成熟.....
只不過請你最好改變一下自己的心態,
前日仲佢係你生命中的唯一,尋晚你就放棄左呢個唯一去搵森林
一個愛字、一句老婆、一個承諾係好沈重的,不要看得太輕
小海獅 目前離線  
舊 02-24-10, 12:11 PM   #92
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
由一開始佢覺得你煩即係呢段感情已經開始散.....
亦都即係佢覺得你好討厭,好似蒼蠅咁~=﹏="
試問如果真係拍緊拖,佢視你為情侶,又邊會關心下佢就話你煩~
傾下電話又話唔得閒呀.....
呢D叫預兆
經一事長一智啦~

舊 02-24-10, 12:16 PM   #93
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
咩恥笑唔恥笑遮 合則來不合則去 今日唔知聽日事 3分鐘熱度大有人在啦

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 02-24-10, 05:38 PM   #94
wongmspk

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
咩恥笑唔恥笑遮 合則來不合則去 今日唔知聽日事 3分鐘熱度大有人在啦
嗯..
可能係我自己睇得太認真
引用:
作者: 雷帝 查看文章
由一開始佢覺得你煩即係呢段感情已經開始散.....
亦都即係佢覺得你好討厭,好似蒼蠅咁~=﹏="
試問如果真係拍緊拖,佢視你為情侶,又邊會關心下佢就話你煩~
傾下電話又話唔得閒呀.....
呢D叫預兆
經一事長一智啦~
知道!
引用:
作者: 小海獅 查看文章
最大的問題係你好似完全冇企喺對方的角度諗過.....
你完全唔懦弱.....相反仲幾強勢tim.....
照msn的對話黎睇.....一直都係你依自己腳步走咁
[大家根本認識都唔深就話拍拖,拍拖唔夠一陣就玩個d勁驚既kiss]<佢呢句的意思係,認識都唔深你條利就伸到咁入,如果我唔一早話自己係基督徒第一日拍拖都除時俾你左,同你拍多幾日點知你會點

另外,
你想明白佢想點係冇可能的,
你連明白自己想點都未明到,
仲想可以明白另一個連自己都唔知自己想點的人?

最後,
你呢個年紀未成熟都可以接受,
只係今次你遇的對象俾你更唔成熟.....
只不過請你最好改變一下自己的心態,
前日仲佢係你生命中的唯一,尋晚你就放棄左呢個唯一去搵森林
一個愛字、一句老婆、一個承諾係好沈重的,不要看得太輕
嗯...
引用:
sorry, 我十幾歲既時候真係唔係佢咁
呢d野, 係心理成長, 每個人都係唔同程度既

我唔係恥笑佢
正因為我知道年輕人多數係唔like俾人直接鬧
所以至用一d比較"軟性"既口吻俾佢知道啫
你.........睇唔出黎?
我果時係答得悔氣左啲...
對唔住...
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
你看得這句說話太輕了
引用:
作者: ReyMysterioREY 查看文章
唔好話..我都笑了

樓主其實你聽到佢講呢幾句 「唔需要 我唔得閒」....「你等到先算(: 同埋我地根本係兩個世界既人」
^^ 咁明白到發生咩事啦....仲有佢都講明...以後唔好再講....
即係呢..唔好再叫佢老婆啦..佢唔想你叫佢做老婆.....
其實都好明顥=3=

小朋友...學業要緊呀...女之MA...周街都係啦 你驚會無=]...讀飽書...咩女都可以溝啦=]
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
樓主仲年輕...無謂搞咁多野
唔多記得你係咪仲讀緊書??

不過就咁睇...你兩個都只係了解到<鍾意>二字
而<愛>呢個字我唔多覺你地完全了解
同埋俾我既感覺就係
小朋友鬧劇一場
(希望唔好介意我咁講)

呢d女人依家呢個moment唔使理
出到黎社會會見得仲多 (任何類型)
唔好為左佢而放棄整個森林
知道...
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章

唔緊要,我講俾個fd聽
佢即時笑左出黎
引用:
作者: 神京 查看文章

不要太認真
唔止樓主 , 咁多位路過o既熱心人仕都係
小朋友o既世界認真就輸了

青春無敵 , 衰多幾次就搵到食架啦
呢d小錯小折相比起我地d老人家算得係咩
嗯...係我自己太認真o者
舊 02-24-10, 05:47 PM   #95
龍九九
Junior Member
baby個朋友

註冊日期: Aug 2009
認真唔係錯, 但太急進就唔太好喇
龍九九 目前離線  
舊 02-24-10, 05:48 PM   #96
wongmspk

我知可能打左以下落黎既野
大家心裡面一定講粗口
但係都希望大家睇下...
佢琴晚重生理期緊
之後佢話入房,我就話傾電話?
佢話我鍾意,之後我打俾佢
傾左陣,佢態度有啲軟化左
之後佢又話「如果你可以同你阿爸爭取到傾到11點就考慮下啦」
因為我覺得佢果時係有啲心軟
因為msn佢果時係咁鬧我白痴
原因係佢用盡咩方法都令唔到我死心
之後就當然成功左啦
傾到11點
傾果時都幾好,無乜野
傾完就同佢sd msg
但係我sd sd下訓左
今朝就即刻搵佢
佢最初都無乜野
但係sd左一陣佢又覆番單字
我就問「究竟做乜事又變成咁..?」
佢「你想我點答?」
我「我想同妳好似以前咁傾計...同妳繼續係埋一齊...」
佢「你真係唔死心囉xd」
我終於知 原來佢真係一路都係到試緊我
但係我唔知重應唔應該認真好
定係當一場夢好...?
(如果要鬧我既話,真係可以好直咁鬧我,等我去慢慢諗下都好...)
舊 02-24-10, 05:53 PM   #97
龍九九
Junior Member
baby個朋友

註冊日期: Aug 2009
兵都不如 !!!
龍九九 目前離線  
舊 02-24-10, 05:53 PM   #98
邪氣小貓
Crazy Gamer
喵~