Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-28-08, 11:56 PM   #201
norip999
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
未必死~吸血鬼果一刀如果真係了結到~
頂到去傳送就ok~
再講~真係死左~仲有百分起死回生大法~\/
之但係o個一百分會用來回復主角多d,
而且如果復活左呢個女仔,咁之前o個個好唔抵

一係整番個後宮....
norip999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 04:05 AM   #202
lwl
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
我覺得個boss 係比隻熊貓ko 既

舊 07-29-08, 09:27 AM   #203
Alata
Insane Gamer
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: lwl 查看文章
唔通真係功夫熊貓咩

Alata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 09:28 AM   #204
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
引用:
萌死了

舊 07-29-08, 09:48 AM   #205
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
100分隻熊貓會點揀?緊係揀強力武器喇!
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 03:10 PM   #206
mmssm
Game Master

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: norip999 查看文章
之但係o個一百分會用來回復主角多d,
而且如果復活左呢個女仔,咁之前o個個好唔抵

一係整番個後宮....
果一百分睇黎會比左隻吸血鬼...
mmssm 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 03:59 PM   #207
12號四分衛
Game Master

註冊日期: Jan 2006
XBox Live Gamertagqbgabe12
引用:
作者: Mage.千砂望 查看文章
我相信一刀未必死得~
加藤補多炮差唔多~
Yep!

根據"經驗",呢類生物要打到一個細胞都冇先算打完
12號四分衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-08, 11:02 PM   #208
colus
Game Master
子龍

註冊日期: Dec 2003
PSN  IDColus
XBox Live GamertagColusM
引用:
作者: 後藤san 查看文章
Yep!

根據"經驗",呢類生物要打到一個細胞都冇先算打完
魔人布歐...?

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
colus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-08, 08:35 AM   #209
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
終於打完 , 淫野可以出場
nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-08, 04:27 PM   #210
smallchi

註冊日期: Jan 2005
計 !!!

Source : http://stoptazmo.com/gantz/29499-cha...8-spoiler.html
smallchi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-08, 05:44 PM   #211
爽神

今話全話有得睇了...
見到計只係加藤既腦內想像黎姐

終於打完了...
吸煙男幾型棍
加藤仔都威返次,比笑佢果班大板女見到佢打贏左
爽神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-08, 08:47 PM   #212
Alata
紅髮少年

註冊日期: Oct 2006
玄野呀~~你終於返黎啦
雖然只係幻影的說...但係我都係鐘意玄野多過加縢
起碼玄野真係似一個leader

Alata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-08, 10:18 PM   #213
colus
Game Master
子龍

加滕仔仲未傳送...
會唔會下一話釘埋...
之後...

Falling down, rain flows into my heart
In the pain I'm waiting for you
舊 08-07-08, 10:23 PM   #214
lwl

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDlwlworld
XBox Live GamertagLWLWORLD
熊貓呢???
唔係熊貓ko boss 太可惜la

舊 08-08-08, 11:45 AM   #215
smallchi

引用:
作者: colus 查看文章
加滕仔仲未傳送...
會唔會下一話釘埋...
之後...

又黎呢個loop ... 唔好啦
舊 08-08-08, 11:49 AM   #216
smallchi

引用:
作者: Alata 查看文章
玄野呀~~你終於返黎啦
雖然只係幻影的說...但係我都係鐘意玄野多過加縢
起碼玄野真係似一個leader

其實讀者點解鍾意玄野 ... 都係因為老奧幫佢建立左個"英雄"既形象 ...

之前被全滅後, 玄野咪又係頹到爆 ...
舊 08-08-08, 12:43 PM   #217
colus
Game Master
子龍

我覺得係因為玄野一開始係一個人粉...
之後慢慢變成一個男子漢...
而加滕仔一出場就係一個偽英雄...
仲要冇做過d乜就釘左...

舊 08-08-08, 01:32 PM   #218
【麥斯】
☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆☆

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: colus 查看文章
我覺得係因為玄野一開始係一個人粉...
之後慢慢變成一個男子漢...
而加滕仔一出場就係一個偽英雄...
仲要冇做過d乜就釘左...
加滕既作用就係影響住玄野, 將佢由掛住扑女既人粉變成為人切想既英雄
睇住佢由人粉一路咁成長,
係比一開始就正氣既加滕好睇同深刻D架喇.

個超煩超討厭既boss終於都捨得死喇.
【麥斯】 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-08, 04:04 PM   #219
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
呢個 boss loop 左半年
下個boss loop 9個月
下再個boss...

不過呢個boss 完全冇背景...想知佢點解可以係咁番生...
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-08, 04:26 PM   #220
Orphan
Game Master

註冊日期: Oct 2002
引用:
作者: curlyhair囧 查看文章
呢個 boss loop 左半年
下個boss loop 9個月
下再個boss...

不過呢個boss 完全冇背景...想知佢點解可以係咁番生...
呢個boss既唯一弱點係冇心理準備下既偷襲
否則受到任何早有準備既損傷都會不斷再生
Orphan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-08, 05:42 PM   #221
~零~
鑽石級潛水員

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDRaM0810
終於終於......都打完啦...

後悔只會令自己更軟弱
~零~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-08, 03:00 PM   #222
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: Orphan 查看文章
呢個boss既唯一弱點係冇心理準備下既偷襲
否則受到任何早有準備既損傷都會不斷再生
原來係咁 唔該哂

如果呢個 boss 係 死神出現.....
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-08, 03:24 PM   #223
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
loop左感耐.終於loop完...
不過加藤拿左100分會唔會真係復活玄野...

今次個boss作到感誇,真係唔知下個會點
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-08, 05:56 PM   #224
某F
我的歌聲裡

引用:
作者: fiendray 查看文章
loop左感耐.終於loop完...
不過加藤拿左100分會唔會真係復活玄野...

今次個boss作到感誇,真係唔知下個會點
唔係真係估佢唔到

舊 08-11-08, 02:43 PM   #225
管家婆
Game Master
wow

註冊日期: Jun 2003
但加滕仲未有得返房既~~~

論壇跳轉

現在的時間是 12:02 PM

手機版 | APP版