Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 
日本動漫畫討論版>「蒼穹のファフナー エグゾダス-EXODUS-」続編10月放送決定丨あなたは、そこにいますか?
HM 10:31 PM 11-29-15
作者: casio:
其實美羽開個條件=操成世唔使旨意食美羽
唔係場扙打完,係和平之後
和平真好
你講完,先發覺呢個係不平等條約
呃佢做一世免費勞工
Thaws 07:19 PM 11-28-15
下集TITLE全紅
carsonwan 09:31 PM 11-28-15
作者: Thaws:
下集TITLE全紅
下集光弘應該會解決左人類軍先
LR猫 10:20 AM 12-05-15
作者: Thaws:
下集TITLE全紅
下集TITLE繼續全紅
carsonwan 09:33 PM 11-28-15
島核同總司講個番說話係咩野意思?
預言總司會死然后重生?
3x3eye 09:37 PM 11-28-15
作者: carsonwan:
預言總司會死然后重生?
是不是預言有第三季或劇場版
Lamsze 12:53 AM 11-29-15
作者: carsonwan:
預言總司會死然后重生?
應該似一季甘,去左另一邊,然後將軍係第三ALVIS扎根新星核後,總士就會以新既形出現,可能係似織姬甘
即係總士講明會死
flpchoho 05:35 AM 12-05-15
操的反應XDDD
將軍的謀反一早比老謀深算的老太婆睇穿,一直暗中協助的人竟然係容器來,話咁易就搞掂
D墮天使型星核已經陸陸續續被歸邊,最後就睇新個粒星核幫那邊
人類軍粒星核終於作反了,ミツヒロ果然係用新個部FAFNER,通過光來吸收和同化!?
真矢差D就........好彩就如沖方所言,老太婆的過去令佢最後出聲
睇來老太婆先前想過要團結全人類的,但最後發覺不可能,所以鑽左牛角尖只保護一小撮人而犠牲大部份人去消滅敵人?
HM 08:37 AM 12-05-15
雖然真矢話自己同老豆同老太婆係同一類人
不過點睇真矢都好佢地太多
真矢都係對面主動打過黎先還手
另外兩個做既惡行數都數唔清

>D墮天使型星核已經陸陸續續被歸邊

一騎吞左兩粒
光弘吞左一粒
宇宙有一粒
仲有一粒呢?
flpchoho 03:29 PM 12-05-15
作者: HM:
雖然真矢話自己同老豆同老太婆係同一類人
不過點睇真矢都好佢地太多
真矢都係對面主動打過黎先還手
另外兩個做既惡行數都數唔清

>D墮天使型星核已經陸陸續續被歸邊

一騎吞左兩粒
光弘吞左一粒
宇宙有一粒
仲有一粒呢?
總共6粒,你數左4粒,操個粒應該都係,仲有walker個粒未歸邊
估walker最後應該被ミツヒロ同化,咁樣島同人類軍都各有3粒。
將軍個粒我暫時都係計島,因為我覺得呢粒星核有人類軍粒星核的寄生體係到,有機會被背叛的星核同化
Lamsze 10:18 AM 12-05-15
遠見黎真真係無得輸,一次KO 3 ACE,但比利會唔會恨佢?
果個死餘既ACE點睇都係光弘果邊,被同化得到更強既力量
點解遠見唔說得賣光弘先走?
做人類軍一向都無結果,一係成為人偶,一係係甘被同化
通過光黎同化,真係玩哂,除非黑夜戰鬥,最後一係佢落黎,一係上宇宙
操話想上戰場,睇黎卡農部機真係佢。討厭甲洋會毒死佢
之前總士果段講到甘嚴重,結果無事發生?
HM 12:47 PM 12-05-15
作者: Lamsze:
遠見黎真真係無得輸,一次KO 3 ACE,但比利會唔會恨佢?
果個死餘既ACE點睇都係光弘果邊,被同化得到更強既力量
點解遠見唔說得賣光弘先走?
做人類軍一向都無結果,一係成為人偶,一係係甘被同化
通過光黎同化,真係玩哂,除非黑夜戰鬥,最後一係佢落黎,一係上宇宙
操話想上戰場,睇黎卡農部機真係佢。討厭甲洋會毒死佢
之前總士果段講到甘嚴重,結果無事發生?
總士有機會同第3島同化然後做新星核
真矢佢就食唔到
fiendray 12:59 AM 12-06-15
明明真矢可以擊沈老太婆隻潛艇搞掂人類軍
點解要用自爆迫佢收返個作戰指令同放佢走??
HM 01:40 AM 12-06-15
作者: fiendray:
明明真矢可以擊沈老太婆隻潛艇搞掂人類軍
點解要用自爆迫佢收返個作戰指令同放佢走??
對話同溝通,套片既主題一向係咁
就咁一槍打爆老太婆係收唔番交戰規定alpha,真矢亦都唔想全滅人類軍(現實亦唔可能)
就咁用槍指住老太婆佢都唔會屈服
真矢係用性命黎做賭注,逼老太婆同自己對話
而老太婆亦都俾真矢既決心打動左

老太婆對真矢咁賞識同器重
最尾會將成個新國聯交俾真矢都唔奇
GN00508771 02:01 AM 12-12-15
點解會係你退場....
flpchoho 05:36 AM 12-12-15
果然WALKER被人類軍同化加控制
連ゼロファフナー都出返來,ファフナー大晒冷
操做咩叫人做媽媽XDDD
果然大部份出過島的人最後都係要領便當的,除左溝口大叔打不死之身
一騎接受左祝福,把劍下來個下型爆連美三香都救返返來
下集應該係救世主型ファフナー對打去爭第三アルヴィス的控制權
phil077 01:32 PM 12-12-15
操會不會太過陽光,明明電影版都不是這樣的性格
Thaws 01:35 PM 12-12-15
作者: phil077:
知道完事後可以得到蘿莉, 可以點唔陽光
flpchoho 02:24 PM 12-12-15
作者: phil077:
其實佢講過佢同之前個位操係不同的存在,當然性格會有分別。
完事後得到蘿莉,當然有心有力去做

作者: Lamsze:
即係龍宮島呢D移動式島嶼,一共有3個

一騎已超越生死輪迴 將敵人存在既力場化為虛無
全員被同化哂甘滯 咲良部機被同化左真係全滅得,係甘出兵。夫妻二人仲未便當
美三香可以甘樣返黎,即係一騎可以將大家既同化現象都消除?但點解唔救暉 少左個情敵?不過暉又無SDP,要兒家加比佢,甘樣或者仲合適
翔子一句都無 唉~
操既能力唔係睇到未來,而係睇到敵人點出招?同預知無分別?
下集蒼穹作戰,對天空既作戰
暉的SDP同家姐一樣,都係同一騎同類,透過同化武器加強射擊威力
翔子我覺得留白好過突然找過新聲優來代講,情願有少少唔完美的地方反而更加好睇
操既能力係睇到現在一瞬間發生的所有情況,同預知有分別
(再睇多次,操個能力應該係機入面同外面時間的流逝不一致,即係機外面的1秒可能係機入面的5秒,令操有更多時間做反應)
HM 06:40 PM 12-12-15
作者: flpchoho:
其實佢講過佢同之前個位操係不同的存在,當然性格會有分別。
完事後得到羅莉,當然有心有力去做
卡農同翔子都係同樣情形
類似乙姫再生之後變左織姫咁
已經係兩個人
呢套野人死左就唔會番黎

話說都無留意搭巴士果度係暗示緊睴既選擇
佢同廣登都選擇左世界樹果邊...
mikemike 10:12 AM 12-12-15
其實アルヴィス係乜?
唔記得咗
Lamsze 10:56 AM 12-12-15
作者: mikemike:
其實アルヴィス係乜?
唔記得咗
即係龍宮島呢D移動式島嶼,一共有3個

一騎已超越生死輪迴 將敵人存在既力場化為虛無
全員被同化哂甘滯 咲良部機被同化左真係全滅得,係甘出兵。夫妻二人仲未便當
美三香可以甘樣返黎,即係一騎可以將大家既同化現象都消除?但點解唔救暉 少左個情敵?不過暉又無SDP,要兒家加比佢,甘樣或者仲合適
翔子一句都無 唉~
操既能力唔係睇到未來,而係睇到敵人點出招?同預知無分別?
下集蒼穹作戰,對天空既作戰
HM 11:16 AM 12-12-15
正確黎講係島既司令部,即係大家成日見到既基地

翔子原本果d對白俾晒卡農講

話說墜天使俾人吞左,再生出黎既墜天使同原本既係唔係同樣既存在?
係俾人洗腦定只係新主人既分身?
話說一騎應該都可以call兩隻墜天使出黎...
小嘉 09:03 PM 12-12-15
一換一

暫時套野人物戲份分配得好好
舊人物又唔會搶晒D後輩戲
死左都覺得好可惜
HM 09:46 PM 12-12-15
而家淨係覺得小芹要守一世寡好可憐
明明有副好身材
由手機版發出
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 

返回主題版面