Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-21-16, 03:45 PM   #1901
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我以為阿$指果個豆泥w

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 04:04 PM   #1902
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: nameH 查看文章
其實叫老野同大小姐迫少少坐上巴巴托斯, 三明應該可以10秒內送佢地到會場
劇中已經說過了
不可以用ms

因為會影響城中運作
這樣會影響伯伯的選情

當然現在號角行入黎先會城停電了
錯在號角
所以三日月先可以入黎

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 04:08 PM   #1903
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: Eclair 查看文章
一向小型部隊潜入都係佢地既打法
對名瀬又係對宇宙海賊又係
而家明明無得打
反而硬衝真係…餅餅唔係度真係成班人都只係識死衝
可以理解餅餅為limiter, 沒左咪......

至於二季...由地球去返火星

舊 03-21-16, 04:23 PM   #1904
肉羊哩咖
God of Gamer
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Eclair 查看文章
一向小型部隊潜入都係佢地既打法
對名瀬又係對宇宙海賊又係
而家明明無得打
反而硬衝真係…餅餅唔係度真係成班人都只係識死衝
硬踫硬正面對撼一向都唔係澳加嘅慣技;真係無咗餅乾幫手,定係佢心浮氣燥得滯?後者唔似

再退一步,點解號角要阻頭阻勢先?鐵華被通緝?無講過;你有啲人同佢有私怨姐,都唔係咁嚮地球公開咁打。

(後加:OK,照返十八話個邏輯,我號角唔老嚟就唔畀你過;咁咪唔係咁防守法咯,派多啲兵馬撲出去滅團喇,咁多MS咁多日都打唔過5部MS,唔通地球上面佢哋唔夠人?)

還是蒔苗被拒入境/受阿布爾政府所托?又唔係,因為老嘢最後都入到場噃;就算係政府所托,咁已經多多少少係干涉四大內政。

此篇文章於 03-21-16 04:46 PM 被 肉羊哩咖 編輯。
肉羊哩咖 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 04:38 PM   #1905
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
係好奇怪,可能係MS嗰陣時已經大晒, MW又好夠用,無必要飬住個空軍(連直昇機都無)
-----
無責任予想:

第一季因為便當太多太血腥暴,極之兒童不宜而被投訴(其實係萌系女角便當嘅反彈嚟)

嚮「高層介入」之下,最終回變成:
...
三明用盡阿賴耶識嘅真正威力,同埋背後靈守謢之下,打敗咗艾因,但係亦因此變成精神失常;終生要由阿$照顧,面具男將包發瘟/嘰哩嘰哩削成人棍,開住卡碧尼(誤)成為地球圈霸主;(蘿莉們從此有難)

第二季將變成一個有極度歡樂風的作品,由另一班死小孩做主角,名為「鐵血的Double孤兒」

敬請期待

又一班? 一個好啦......就叫"鐵血的飄零燕"

舊 03-21-16, 05:03 PM   #1906
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
其實由機械艾恩飛去城市,
白毛老頭同大哥佢地已經贏左大半

影響城市電源又造成破壞,機械恩同咖哩(號角)唔死都有排解釋
由手機版發出
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 05:19 PM   #1907
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: T.K. 查看文章
我以為阿$指果個豆泥w

舊 03-21-16, 05:35 PM   #1908
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
其實由機械艾恩飛去城市,
白毛老頭同大哥佢地已經贏左大半

影響城市電源又造成破壞,機械恩同咖哩(號角)唔死都有排解釋
由手機版發出
放心啦, 妳覺得入得去, 仲出得番黎
分分鐘三明成為英雄

舊 03-21-16, 05:41 PM   #1909
casio

註冊日期: Apr 2005
我反而覺得硬碰硬真係冇辦法
首先有人提議過下水道潛入,但係呢過方法首先就要先得到市內下水道嘅圖則嚟定路線,因為橋有號角軍,如果太早出嚟可會引返橋上嘅號角軍入城,加上下水道不見得可以俾MW通過,可見鐵華團只能用手槍等細火力兵器嚟保護阿伯同大小姐,而號角軍就算唔用重火力,用MW車過去鐵華團都可以死幾個
其次,城市同廢棄車城之間有河,可見下水道的出口就係河道上,所以無論如何,鐵華團都要先攻陷橋先先可行下一步
當然,鐵華團其實仲可以繞路,從陸路潛入,但係鐵華團冇正式陸路交通工具,所以必然要棄置無法帶走嘅物資,雖然號角軍嘅MS九成都只係鐵華團嘅靶,但可以帶走嘅物資到底夠鐵華團補給幾多次?
所以個人認為澳加嘅方案雖然不見得係最佳方案,但係有限資源嘅情況下算係次佳方案

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 05:49 PM   #1910
T.K.
很黃很暴力

地下水道唔係想象中咁易進行
以前防挖地道,插銅棍黎監聽
而家裝閉路,你都幾難避
仲要唔係主場

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 03-21-16, 06:02 PM   #1911
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
我唔明鐵華團個個甘心肯衝去死, 大哥講為了大家的未來, 究竟實際報酬係咩?
鐵華團ms一路強化起來, 性能比號角的明顯強, 號角腐敗極都應該會懷疑有人暗中支援, 點解無人去查背後勢力?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 06:05 PM   #1912
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: freemanl 查看文章
我唔明鐵華團個個甘心肯衝去死, 大哥講為了大家的未來, 究竟實際報酬係咩?
鐵華團ms一路強化起來, 性能比號角的明顯強, 號角腐敗極都應該會懷疑有人暗中支援, 點解無人去查背後勢力?
其實由始至於追住鐵華團尾都係好少數既號角部隊,去到今次都市守衛果班好可能都唔知自己打緊乜,
淨係知唔好比呢班人入

今次大哥d演說真係中哂邪教毒咁,一直講無退路有終點為左鐵華團既未來,死到一個無剩係有咩未來?

此篇文章於 03-21-16 06:09 PM 被 HakiK 編輯。
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 06:05 PM   #1913
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
細路揸車有投訴材料。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 06:08 PM   #1914
T.K.
很黃很暴力

佢地真係無得輸,鐵華玩完,佢地無飯開,會去到昭弘小時候被販賣的地步

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 03-21-16, 06:13 PM   #1915
tcmchan
Junior Member

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
細路揸車有投訴材料。
就算係細路揸車都一樣記得戴安全帶, 做個好榜樣
tcmchan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 06:13 PM   #1916
teealpha

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: freemanl 查看文章
已經講到好白,戰死者為生還者開拓未來,再粗d講,養分/肥料
但前題係要打贏,否則大家一齊死晒響度
搏就50/50,唔搏就係0,所以先話係賭博

此篇文章於 03-21-16 06:15 PM 被 teealpha 編輯。
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 06:17 PM   #1917
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: KENSNAKE 查看文章
細路揸車有投訴材料。
人哋只係貧乳同生得矮

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 06:36 PM   #1918
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
『機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ』公式HPを更新!

公式サイトにて下記情報を公開しました!

【Story】
第24話「未来の報酬」 の情報を追加
http://www.g-tekketsu.com/story/
【Character】
ラスカー・アレジ の情報を追加
http://www.g-tekketsu.com/character/
【Mobile Suit】
グレイズ・アイン の情報を追加
http://www.g-tekketsu.com/ms/
【Products】
[Plamodel]
・キャラスタンドプレート クーデリア・藍那・バーンスタイン の情報を追加
・HG 1/144 グレイズアイン の情報を追加
・1/100 ハイレゾリューションモデル ガンダムバルバトス の情報を追加
・1/100 ガンダムキマリス(ブースター装備) の情報を追加
・1/100 ガンダムバルバトス第6形態 の情報を追加
・HG 1/144 ガンダムキマリストルーパー の情報を追加
・HG 1/144 グレイズリッター (カルタ機) の情報を追加

[Game]
・トライエイジ 鉄血の4弾 の情報を追加

[CD]
・ Original Sound Tracks の情報を更
http://www.g-tekketsu.com/products/plamo.php
引用:
3/23『機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ Original Sound Tracks』
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 06:45 PM   #1919
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
下季比名瀨知道自己兩個後宮係因為朱古力玩野神裝亂咁派先瓜老襯應該有戲睇(?

其實由衝出火星開始佢地成班人都經無後路

打到一半返火星只會似當64班學生咁比人事後清算

加上佢地以前就係三不五時比大人推出去清地雷既存在,對人命價值觀唔可能同我地一樣

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 07:15 PM   #1920
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我而家最驚既係死老野得左米之後踢走大小姐同鐵華團:o)

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 08:20 PM   #1921
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
艾恩明顯癲左...
朱古力竟然親手隊朋友...
如果集體吐便當, 第2季應該係改造人大戰...

此篇文章於 03-21-16 08:24 PM 被 qwe 編輯。
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 09:05 PM   #1922
s2001154
Crazy Gamer
~酒田~

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDSakata2014
其實阿$應該唔夠高睇著前左右渣車......
人棍艾恩變左超機人
三明無Seed爆仲有無勝算
s2001154 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 09:14 PM   #1923
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
王我主表示你何時產生了大家裝備等級一樣我就比較弱的錯覺

應該同halo既斯巴達一樣,王我主本身潛力同基礎素質就係天才級再捉去做手術,艾因只係一個凡人就死無選擇再捉去魔改a

但我覺得奇既係號角作為全人類文明圈唯一正規武力居然只可以靠艾因黎救場?
正常應該有特殊部隊一個人一部mw就可以殺爆成個鐵華團先係(?

時臣果然係時臣,下集睇黎只能比自己個契仔玩死

英國說大家抱團死

此篇文章於 03-21-16 09:22 PM 被 細路翔 編輯。
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-21-16, 09:20 PM   #1924
尼路
The One

註冊日期: Dec 2002
機械恩你早日落去同大叔一齊玩啦。
便當多到……
硬碰硬呢點就咁睇無辦法,MS唔入得城,橋被人炸剩一條,想曉路一班MS係後面度等緊你,除左衝真係無法。
朱古力居然行出來真係估你唔到……
話說呢套530真係越睇越覺錯時間……

舊 03-21-16, 09:22 PM   #1925
日向小RAYRAY
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2011
我最希望下季咖哩做主角,向朱古力復仇
日向小RAYRAY 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Gundam, 機動戦士ガンダム 鉄血のオルフェンズ, 鐵血孤兒

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 監督:水島精二 X 脚本:虚淵玄 新作映画「楽園追放」11月15日公開決定!丨東映アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 93 01-27-24 04:49 PM
[動畫] あの花スタッフ最新作「心が叫びたがってるんだ」9月19日公開丨監督:長井龍雪 A-1 Pictures制作 money 日本動漫畫討論版 129 11-28-19 05:23 PM
[動畫] 「天体のメソッド」総合THREAD丨原案・脚本 久弥直樹 money 日本動漫畫討論版 113 10-30-19 03:32 PM
[動畫] 「乱歩奇譚 Game of Laplace」#01「人間椅子(前編)」丨監督:岸誠二 脚本:上江洲誠 money 日本動漫畫討論版 70 09-19-15 02:26 PM
[動畫] 「UN-GO」第1話「舞踏会の殺人」丨水島精二監督 會川昇脚本 ボンズ制作 money 日本動漫畫討論版 23 11-20-11 12:30 PM

現在的時間是 03:58 PM

手機版 | APP版