Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-14-14, 03:54 PM   #1551
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
今集無雙得幾好睇,好過之前果23集

舊 09-14-14, 04:05 PM   #1552
shooter
Game Master

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: Asurada 查看文章
仲以為今集有神100%睇添
少校你破壞神與兄腔的日常,個妹一句唔開心
少校你成個101小隊就係地球消失架啦
同 "神" 比,阿妹目前只是凡人一個,但將來唔知作者會點寫。
shooter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-14, 05:09 PM   #1553
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
就算解除封印
神讓半隻手都嫌多

不過空手切斷對班後宮黎講的確會嚇親

引用:
作者: T.K. 查看文章
唔係凡人無慘?a
凡人有幸連死都唔會有感覺
點會慘

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-14, 07:13 PM   #1554
FREDDY@o@

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDfreddy_lam
上帝打近戰已經讓左賽, 打遠攻更加唔使打

舊 09-14-14, 07:47 PM   #1555
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: pet3 查看文章
地圖炮要用mp 500
封印後被鎖在499

大約就是這意思

如果第日拿到新大的cad 可以mp 節約的話
四葉家等死
MAP炮好似不用解封都可以用。。。。只係上帝冇第3隻眼都無法用MAP炮。。。13期好似講上帝已開發緊不在軍方的第3隻眼

引用:
作者: shooter 查看文章
同 "神" 比,阿妹目前只是凡人一個,但將來唔知作者會點寫。
那真是"凡人"?下一集夠屈機了。。。只係上帝識自我再生太屈機
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-14, 07:47 PM   #1556
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
見神埋到身諗住佢用體術打斷隻手,點知原來係直接斬件

妹一啖,MP回滿+氣力300
妹「哥哥大人,去割草吧」
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-14, 07:49 PM   #1557
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
作者: 野良猫 查看文章
見神埋到身諗住佢用體術打斷隻手,點知原來係直接斬件

妹一啖,MP回滿+氣力300
妹「哥哥大人,去割草吧」
正確係上限解放XD
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-14, 08:58 PM   #1558
RPG之鬼

註冊日期: Sep 2002
用咗個幾兩個月終於捱過第1,2卷
小說的3,4會比動畫的九校好睇嗎?

呢幾集真係唔錯,還是入學同九校真係咁悶啊?

舊 09-14-14, 09:10 PM   #1559
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章

同其他網友所言一樣,呢套本來係睇天譴,神唔全力出手梗係悶啦

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-14, 09:20 PM   #1560
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: ouki 查看文章
其實只係有限MP變無限MP。。。上帝冇解封也是上帝
所以我咪話係「終極上帝模式」囉。因為佢平時都係開慣「普通上帝模式」。

以我哋凡人肉眼睇唔出分別啫。

題外話,咁咪幾好,與其好似當初討論咁鬧鬧鬧,倒不如欣賞同讚賞下神係點樣無敵,其實都係樂趣之一嚟嘅。貫徹「不要問,只要信!」呢個真理。

就好似玩FIFA出金手指都有佢嘅過癮之處。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-14, 09:22 PM   #1561
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
已經能力999再限界突破有咩意思?

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-14-14, 11:22 PM   #1562
捲毛老爺

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
已經能力999再限界突破有咩意思?
999打普通人 死亡 or hp接近0

界限突破打普通人 會死完再死 (月讀式殺人) or overkilla?
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-14, 01:19 AM   #1563
FREDDY@o@

PSN  IDfreddy_lam
引用:
作者: 捲毛老爺 查看文章
999打普通人 死亡 or hp接近0

界限突破打普通人 會死完再死 (月讀式殺人) or overkilla?
999模式已經係overkill, 所以突破完係唔知有乜分別

舊 09-15-14, 01:43 AM   #1564
Asurada
機動六課的一等空尉

限界突破完,下集對面班友絕望過上次無頭龍架

舊 09-15-14, 01:45 AM   #1565
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
所以我咪話係「終極上帝模式」囉。因為佢平時都係開慣「普通上帝模式」。

以我哋凡人肉眼睇唔出分別啫。

題外話,咁咪幾好,與其好似當初討論咁鬧鬧鬧,倒不如欣賞同讚賞下神係點樣無敵,其實都係樂趣之一嚟嘅。貫徹「不要問,只要信!」呢個真理。

就好似玩FIFA出金手指都有佢嘅過癮之處。
從來我都是睇緊神之力,只是其他人太認真,膽敢用凡人的理解力去看神,所以鬧是多餘的!

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-14, 11:47 AM   #1566
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: RPG之鬼 查看文章

睇了動晝再看小說會更悶
直接睇後續不是更好?

第五卷 夏日假期,會長選舉和女王大人,其他side story 有時間再睇也不遲

動畫跳過左 會長選舉 ,梓成為會長,同深雪女王大人 這篇會有趣很多
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-14, 10:08 PM   #1567
森原里美
Game Master
閃の軌跡3

註冊日期: Apr 2002
第23話

解封後立即爆氣(想子)
其他人可以行開等達也一個表演

森原里美 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-15-14, 10:24 PM   #1568
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
人地撒亞人覺醒啦
放個屁都勁過人

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-16-14, 04:08 PM   #1569
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
○魔法科高校の劣等生 【全 巻】
巻数   初動     累計     発売日
     BD(DVD)   BD(DVD)
01巻 8,145(2,167) 9,858(2,578) 14.07.23 ※合計 12,436枚、入学編1
02巻 8,752(2,453) 9,941(2,805) 14.08.27 ※合計 12,746枚、入学編2

舊 09-18-14, 12:27 AM   #1570
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
睇完十四卷劇透, 看到周公謹能力

達也身世,相信有很大黑幕吧
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-14, 09:59 AM   #1571
money
◆.西野司命.◆

2014年9月8日~2014年9月14日 文庫(2014年9月22日付)

*1位 **位 *1回 127,221部 127,599部 14/09/10 ***5日 魔法科高校の劣等生 14 古都内乱編 上

舊 09-18-14, 11:47 PM   #1572
money
◆.西野司命.◆

舊 09-20-14, 02:35 AM   #1573
T.K.
很黃很暴力

PSN  IDsrwtk
呢套野,魔術師掌握國家命脈
好難理解為何不容許近親交配以維持血統純度www

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 12:04 AM   #1574
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
乜上帝的複製貼上可以幫其他人用架-.-?

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-14, 12:24 AM   #1575
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
上帝唔單止攻擊力神級,連佢D「回復魔法」都係超乎常人地便利。

一條睇得多Psycho Pass,枝槍係要將人射成肉醬先過癮。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「.hack//」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 157 11-18-22 07:04 PM
[PSV] 魔法科高校の劣等生 Out of Order 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 30 12-16-14 08:22 PM
出售日文輕小說(魔法科高校の劣等生/変態王子と笑わない猫),同人誌 sam55699 買賣專區 3 08-27-14 05:55 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM

現在的時間是 08:32 AM

手機版 | APP版