Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 02-25-13, 11:20 PM   #151
昏迷童子Sleepy
God of Gamer
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
閔大人其實好玩得
N集之後佢又黎仲好笑
之前閔大人放過鐘國一次
之後鐘國輸都幾正常
嘉賓冇所謂,最緊要係佢地要玩得(比香港藝人,韓國的其實算幾玩得)
不過真係要冇嘉賓先可以玩得認真D
外國特輯都要讓路播成龍先
鬼叫佢係韓國人心目中的偶像

OT..
宜家10:30播緊的"閣樓王世子"算係冇咁重口味的韓劇
呢個睇過J2尋日果集都知......
閔大人好學唔學學足川中島玩啄木鳥戰法結果一樣衰左......

尋晚先開始睇殖民星篇...
乜光洙響殖民星咁紅架咩......a'''

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 10:31 AM   #152
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
呢個睇過J2尋日果集都知......
閔大人好學唔學學足川中島玩啄木鳥戰法結果一樣衰左......

尋晚先開始睇殖民星篇...
乜光洙響殖民星咁紅架咩......a'''
人地係亞洲王子黎呀...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-13, 12:12 PM   #153
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
越南先勁~

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-13, 03:16 AM   #154
FOKKIT
Banned

註冊日期: Apr 2002
想要下邊度有得RM E101~E136既720P版連中字

請PM,THX

Dexter
My Favorite Drama
FOKKIT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-13, 03:53 AM   #155
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: yeah yeah 查看文章
人地係亞洲王子黎呀...
亞洲王子真係好爆....去親 oversea 都係咁....

舊 02-28-13, 06:28 AM   #156
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: FOKKIT 查看文章
想要下邊度有得RM E101~E136既720P版連中字

請PM,THX
上Dailymotion search ,不過唔知係咪720p

舊 02-28-13, 09:01 AM   #157
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
可能文化問題
二黎個節目真係夠晒迎合年青人口味, 角色又做得好
宜家亞洲王子仲勁過晒D IDOL
由當初開播收視慘淡,都唔知有冇得做
到宜家想CUT節目都冇可能
呢個節目真係幾奇妙

下一站唔知去邊

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-13, 09:36 AM   #158
yeah yeah

引用:
可能文化問題
二黎個節目真係夠晒迎合年青人口味, 角色又做得好
宜家亞洲王子仲勁過晒D IDOL
由當初開播收視慘淡,都唔知有冇得做
到宜家想CUT節目都冇可能
呢個節目真係幾奇妙

下一站唔知去邊
其實佢既玩法一路都係咁上下...
唔明一開始d人做咩唔想睇.......
唔知係外國running man多唔多人睇?
好似澳洲,美國....
其實亞洲仲有日本未去.....
但日本去唔去得成?

NTR.......
舊 02-28-13, 09:57 AM   #159
jason_kasim
我愛港女

引用:
作者: yeah yeah 查看文章
其實佢既玩法一路都係咁上下...
唔明一開始d人做咩唔想睇.......
唔知係外國running man多唔多人睇?
好似澳洲,美國....
其實亞洲仲有日本未去.....
但日本去唔去得成?
開季有一段時間要同兩天一夜第一季打
二黎俾人話過節目幾無聊(開頭個節目乜都未定位,做唔出D乜, BUT節目頭一年先係最好笑)
去完第一次泰國個節目先開始爆
我諗紅都只限東南亞, 一黎大家都係亞洲人有親切感,二黎東南亞少咁上下節目
歐美應該冇乜人睇, 歐美D綜藝節目多太多了
我都想佢地去日本
不過宜家兩國搞成咁, 睇怕都幾難

澳門應該有人請佢地先去, 佢地坐的飛機應該係包機黎
唔明點解仲未去台灣

舊 02-28-13, 10:25 AM   #160
yeah yeah

引用:
開季有一段時間要同兩天一夜第一季打
二黎俾人話過節目幾無聊(開頭個節目乜都未定位,做唔出D乜, BUT節目頭一年先係最好笑)
去完第一次泰國個節目先開始爆
我諗紅都只限東南亞, 一黎大家都係亞洲人有親切感,二黎東南亞少咁上下節目
歐美應該冇乜人睇, 歐美D綜藝節目多太多了
我都想佢地去日本
不過宜家兩國搞成咁, 睇怕都幾難

澳門應該有人請佢地先去, 佢地坐的飛機應該係包機黎
唔明點解仲未去台灣
頭個d真係最好睇....
之後佢地各人既定位先慢慢出現..就愈來愈好笑
其實如果佢地去crossover日本既全員走...仲正....
不過日本好似唔多like韓國既人去咁...
去台灣都可行......

NTR.......
舊 02-28-13, 01:31 PM   #161
Eking

無限updated

韓國因為獨島問題, 所以大眾媒體 (電視 / 電台) 都盡量唔會去日本~

舊 03-03-13, 11:27 PM   #162
Eking

叢林S3 e09 updated

舊 03-04-13, 09:26 AM   #163
yeah yeah

睇緊新一集...
成龍又英又普通話又少少韓文..
聽死我..

NTR.......
舊 03-04-13, 11:59 AM   #164
Eking

我覺得ok....最好笑last game 成龍想保住d頭俾rm 強行拖走~ XDDDD

rm updated

此篇文章於 03-04-13 01:27 PM 被 Eking 編輯。
Eking 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-13, 01:25 PM   #165
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
仲以為可以斯成龍個名添~
今集冇得玩

此篇文章於 03-05-13 01:30 PM 被 DC 97 編輯。
DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-05-13, 01:43 PM   #166
yeah yeah

成集最好笑係在石打光洙,haha,石鎮個到

NTR.......
舊 03-05-13, 02:40 PM   #167
Eking

今集都幾多笑位,開波石鎮話自己個鼻似成龍跟住俾人話中國冇人識佢〜XD

舊 03-09-13, 05:16 PM   #168
Eking

Updated 無限 同 叢林 s3 e10

舊 03-10-13, 10:07 AM   #169
jason_kasim
我愛港女

成龍呢集算係咁了
間唔中係一個building玩成集仲好,有時睇佢地開車會好悶

舊 03-10-13, 02:51 PM   #170
Eking

比較想知越南之後有乜guest,網上好似冇聲氣......

舊 03-10-13, 03:00 PM   #171
jason_kasim
我愛港女

引用:
作者: Eking 查看文章
比較想知越南之後有乜guest,網上好似冇聲氣......
rm wiki有

盧士燕 + U-iee

舊 03-10-13, 03:26 PM   #172
Eking

Lol, uee 第二次上了,另外尋日個集無限好睇,又見到成員同市民互動,瘋孩子超好彩載到idol....XD

舊 03-11-13, 02:29 AM   #173
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
今集RM 5個GARY個度

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 02:43 AM   #174
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
作者: ~飛彈~@@ 查看文章
今集RM 5個GARY個度
什麼?...
又黎多重影分身?!......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-13, 02:54 AM   #175
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
什麼?...
又黎多重影分身?!......
計埋李東旭就5個

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:00 PM

手機版 | APP版