Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 12-11-13, 12:19 PM   #176
Irwin
God of Gamer
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: Viper II 查看文章
你睇返control setting, ghost car on/off個制
搵唔到係邊…

======================

不過總算係ZZZZ之前金埋 FOS 5-3… 30.5XX,快過自己之前接近一秒
係開始後的第二個彎佢個建議係用2波,但呢場我用左4波過 直路仲開到6波
之後的左彎剎車後竟然暢順地係百幾咪入到直接加速,之後都係小心渣無大撞就完成了

淨番都係考S牌前的連續前置比賽…無跑過紐倫堡唔熟路,又無得俾我直接試跑果個場…

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 02:13 PM   #177
K.LIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
PSN  IDLIVEKLIFE
引用:
作者: backtomac 查看文章
但如果你好好彩有兩部機,咁可能就唔係問題了,你可以唔駛delete game data,炒SAVE去開另一部機用同一個ACC 用1.0賣車,再去番1.01台機買車,LOOP到你夠皮為止.
咁我部160GB可以拎番出來裝1.0了

宜家部500GB黎1.01
K.LIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 02:19 PM   #178
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
琴晚就係開兩部機做
入手左20部 vGT 後,用左15部買車後收手了

舊 12-11-13, 02:25 PM   #179
K.LIFE

引用:
作者: 山內 一典 查看文章
琴晚就係開兩部機做
入手左20部 vGT 後,用左15部買車後收手了
部舊機唔update firmware裝唔装到GT6?

咁搞法真係好揾過Bitcoin...
舊 12-11-13, 02:28 PM   #180
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
哈哈, 甘就睇你舊到咩ver . 喇
琴晚都係攪左1 個鐘左右就買晒d 車(・㉦・)
重快過gt5 果時copy 送車十萬倍

舊 12-11-13, 02:53 PM   #181
Sam=R
Insane Gamer
???

註冊日期: May 2007
唉, 幾時至有WTCC和DTM的車呢......

Sam=R 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 02:56 PM   #182
Irwin
愛.ROCK.友

S 牌考牌之前果個CHAMPIONSHIP,用左15週年送果部R18去比賽(因為最大PP係佢…)
係第一場的直路真係唔夠跑,只係靠山上彎路過頭車
去到最後一圈終點前第二個彎前
俾後車係大直路開NITRO撞左出街攪到贏唔到… 灰晒…
莫非真係要改呢架R18 去加裝中TURBO 加大PP先得…

舊 12-11-13, 03:03 PM   #183
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

Mount panorama , 對住d 787B
係有d 吃力
我今晚就用部Bentley Speed 8 會一會佢

此篇文章於 12-11-13 03:06 PM 被 シェンムー 編輯。
シェンムー 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 03:10 PM   #184
K.LIFE

引用:
哈哈, 甘就睇你舊到咩ver . 喇
琴晚都係攪左1 個鐘左右就買晒d 車(・㉦・)
重快過gt5 果時copy 送車十萬倍
係咪咁?

1. 舊機唔online装GT6 keep ver1.0
2. 新機keep ver1.01 買VGT後save
3. 新機GT6 save抄落usb手指
4. usb手指save抄落舊機
5. 舊機賣VGT後save
6. 舊機GT6 save抄落usb手指
7. usb手指save抄落新機
8. Loop to Step 2
舊 12-11-13, 03:14 PM   #185
Irwin
愛.ROCK.友

不過係開始之前的BGM係果隻神曲…攪到唔係好想進入比賽…

舊 12-11-13, 03:18 PM   #186
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

係呀,當你係1.0 賣左vgt 時就會爆錢 , 之後返去1.01 買夠20部 vgt , 返返去 1.0 你就有20部vgt 可以賣
甘就有20 次 爆錢機會比你係 1.0 買晒想要ge 車返返去1.01 , 爽唔爽??(・㉦・)

舊 12-11-13, 03:35 PM   #187
K.LIFE

引用:
係呀,當你係1.0 賣左vgt 時就會爆錢 , 之後返去1.01 買夠20部 vgt , 返返去 1.0 你就有20部vgt 可以賣
甘就有20 次 爆錢機會比你係 1.0 買晒想要ge 車返返去1.01 , 爽唔爽??(・㉦・)
簡直係爽YY~ 多謝山內 一典

咁我Loop夠5次放100部VGT入去stock keep先
舊 12-11-13, 03:44 PM   #188
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

引用:
作者: K.LIFE 查看文章
簡直係爽YY~ 多謝山內 一典

咁我Loop夠5次放100部VGT入去stock keep先
SONY / PD 痴到¥5000 買Cr . 但半部XJ13 都買唔到,而家有D 甘GE BUG 唔好怪人喇XD
但行動要快, 相信好快會FIX UPDATE
我覺得就唔洗花大多時間入VGT , 買晒 D 貴車夠皮就OK
因為遲下FIX 左 好可能返唔到1.0 賣車LU

舊 12-11-13, 03:49 PM   #189
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Irwin 查看文章
S 牌考牌之前果個CHAMPIONSHIP,用左15週年送果部R18去比賽(因為最大PP係佢…)
係第一場的直路真係唔夠跑,只係靠山上彎路過頭車
去到最後一圈終點前第二個彎前
俾後車係大直路開NITRO撞左出街攪到贏唔到… 灰晒…
莫非真係要改呢架R18 去加裝中TURBO 加大PP先得…
引用:
Mount panorama , 對住d 787B
係有d 吃力
我今晚就用部Bentley Speed 8 會一會佢
我用15週年果部R18(加中turbo就得)
5場贏哂(1次搞掂)
噚晚玩5場都未遇過787B

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區

此篇文章於 12-11-13 05:00 PM 被 ALEX CHOW 編輯。
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 03:52 PM   #190
backtomac
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2007
引用:
SONY / PD 痴到¥5000 買Cr . 但半部XJ13 都買唔到,而家有D 甘GE BUG 唔好怪人喇XD
我覺得就唔洗花大多時間入VGT , 買晒 D 貴車夠皮就OK
所以用剩果D,用黎買哂2千萬車KEEP起佢備用,吐現一架都有6百萬
backtomac 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 03:57 PM   #191
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

甘又係woo , 今晚返去loop 多 d 先XD

舊 12-11-13, 04:05 PM   #192
Viper II
↘みもりんっ

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDViper-ll
XBox Live GamertagViper II DNA
你不仁我不義
最Q憎賣game credit

返去loop夠100部 ########

YM: 「教徒論」與「蝗蟲論」一樣,是一種「污名化」手段
Viper II 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 04:29 PM   #193
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
所以用剩果D,用黎買哂2千萬車KEEP起佢備用,吐現一架都有6百萬
用剩果D,點買哂2千萬車????

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 04:39 PM   #194
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

佢意思唔好留vGT , 用佢套現買車黎賣錢
防佢UPDATE 返唔到去賣VGT 有死貨XD

舊 12-11-13, 04:41 PM   #195
backtomac

引用:
作者: HONDA 查看文章
用剩果D,點買哂2千萬車????
1換1,除左果架VGT BENZ,NSX CONCEPT 都好似得.
舊 12-11-13, 04:46 PM   #196
backtomac

引用:
佢意思唔好留vGT , 用佢套現買車黎賣錢
防佢UPDATE 返唔到去賣VGT 有死貨XD
冇錯,順便提一提大家,錢箱keep住擺200萬/800萬/千四萬左右,到時如果有新update出現新2千萬車,賣車唔駛賣突蝕錢~XDDD
舊 12-11-13, 04:50 PM   #197
K.LIFE

引用:
引用:
引用:
作者: Viper II 查看文章
你不仁我不義
最Q憎賣game credit

返去loop夠100部 ########
學山內一典同backtomac咁話, VGT唔駛keep太多, 新updateVGT可能賣唔出或唔值錢, 所以VGT唔駛keep太多, 反而快D買晒D貴車穩陣D
舊 12-11-13, 05:14 PM   #198
backtomac

引用:
學山內一典同backtomac咁話, VGT唔駛keep太多, 新updateVGT可能賣唔出或唔值錢, 所以VGT唔駛keep太多, 反而快D買晒D貴車穩陣D
新update應該會用version lock黎解決哩個bug,令到1.0開唔到新version save.
舊 12-11-13, 05:18 PM   #199
twinsgtr
什麼都不是

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDtwins_gtr323334
引用:

俾你咁講~都唔知KEEP 幾多部VGT 好

兒家都有60部係手
twinsgtr 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-13, 05:23 PM   #200
Irwin
愛.ROCK.友

架X2011果堆要6億一架…太貴了…

我見SAVE果度GT6有個BACKUP FOLDER,其實如果用兩部機咁做,需唔需要抄埋BACKUP FOLDER?
定係淨抄GT6個FOLDER就可以?

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] [PSVR] Gran Turismo Sport︱2024年1月31日關閉線上服務 安安 電視遊戲討論版 1000 01-31-24 07:01 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.17【技術心得研究所討論區】DLC 可以再install TCS_disable 攻略及心得交流區 860 07-22-14 12:35 AM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.09【技術心得研究所討論區②】 TCS_disable 攻略及心得交流區 1003 01-15-13 12:50 PM
[PS3] Gran Turismo 5 Spec 2.05【技術心得研究所討論區】 TCS_disable 攻略及心得交流區 1012 03-25-12 02:57 AM
[PS3] Gran Turismo 5 Prologue Spec II (日版 Spec III)討論區 - Starting Grid. KUTAR# 攻略及心得交流區 193 09-18-09 06:40 AM

現在的時間是 05:28 AM

手機版 | APP版