Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後
收藏品討論版>魔神英雄傳討論區
chuntaky 05:46 PM 07-19-05
作者: Why Not Curse:
星期日開翻啦
另外唔該版主幫我搬文
在下資歷尚淺唔知依度有固有topic
我上次去都係星期日開
我估她一 week 開一曰
chuntaky 05:52 PM 07-19-05
作者: kog:

當年我買齊4盒都唔洗$400......... \
我見到末砌的龙帝 ,$238 都買
知道版主 4盒都唔洗$400.
眞是有點兒覺得自已買貴左
redfish 06:43 PM 07-19-05
作者: chuntaky:
舊野可以咁計的嗎﹖
kog 07:44 PM 07-19-05
龍帝...$85...91年買;
劍王...$55...92年買;
魔導王...$90...92年買;
闍帝...$66...92年買;
共:$296...... 應該話唔洗$300.......

又唔可以咁講既,又點會有人知十幾年後會升幾倍.......\
4隻中應該魔導王貨量最少.............
DevilElvis 12:09 AM 07-20-05
作者: Why Not Curse:
星期日開翻啦
另外唔該版主幫我搬文
在下資歷尚淺唔知依度有固有topic
唔好意思,我想問下你]所講?麊公、阿婆?嚝Q頭在哪裡呀,我想去昅昅
Thx a lot!!!
chuntaky 09:05 PM 07-20-05
作者: kog:
龍帝...$85...91年買;
劍王...$55...92年買;
魔導王...$90...92年買;
闍帝...$66...92年買;
共:$296...... 應該話唔洗$300.......

又唔可以咁講既,又點會有人知十幾年後會升幾倍.......\
4隻中應該魔導王貨量最少.............
老實說
你 keep 這四盒很好 好新淨

說起升值
曰版 尤星丸 仲勁
特價貨 $20 -----> $800
不是藍星人 12:59 AM 07-21-05
牛谷有復刻 boxset 圖睇,有興趣可以去睇睇

news://news.ssizz.net/talk.toysnews
DevilElvis 01:17 AM 07-21-05
冒死轉貼牛谷

Hoffman 01:35 AM 07-21-05
作者: DevilElvis:
冒死轉貼牛谷
正呀!由TAKARA出番,唔知會係 made in japan or china 呢?熱切期待
elmond 03:00 AM 07-21-05
作者: DevilElvis:
唔好意思,我想問下你]所講?麊公、阿婆?嚝Q頭在哪裡呀,我想去昅昅
Thx a lot!!!
長x鹿後後面(轉角位,對住2手書店)
elmond 03:01 AM 07-21-05
3150yen一box,好抵買咁wor
HIM 05:13 AM 07-21-05
作者: PTX-003C:
how to make 影輝皇帝龍?
which 5?
鋼衣龍王, 鋼衣邪虎. 鋼衣空王, 鋼衣幻王, 鋼衣戰王

?蠵衣可以組合成影輝皇帝龍
不是藍星人 09:00 AM 07-21-05
作者: HIM:
鋼衣龍王, 鋼衣邪虎. 鋼衣空王, 鋼衣幻王, 鋼衣戰王

?蠵衣可以組合成影輝皇帝龍
組成o既係皇帝龍,影輝皇帝龍係獨立一 box...
亍 ◣ 09:00 AM 07-21-05
作者: Hoffman:
正呀!由TAKARA出番,唔知會係 made in japan or china 呢?熱切期待

唔係笨大拎左個版權咩???點解撻他拿出番?????
onz 09:31 AM 07-21-05
我見到末砌的 ,$238 都買
悇O有點兒覺得自已買貴左
想當年我有右上,好似7x~80元咁上下
HIM 10:49 AM 07-21-05
作者: etkwok:
組成o既係皇帝龍,影輝皇帝龍係獨立一 box...
原來係唔同架 不過當年都見唔到有影輝皇帝龍賣, 5盒綱衣都搵左好耐先搵得齊
chuntaky 09:30 PM 07-21-05
作者: elmond:
3150yen一box,好抵買咁wor
這盒比炒價便宜很多
但 takara 將 售價加了
chuntaky 09:35 PM 07-21-05
作者: onz:
想當年我有右上,好似7x~80元咁上下
想當年零用有限
得過睇字
大左又塭唔齊
7x - 8x 有很多選擇
多數買 tvb 播的 cartoon終極主角機 2x - 3x 一盒
Hoffman 12:30 AM 07-22-05
作者: jaVaj ◣:
我只係看圖直說罷了,留意圖中模型盒o既左下角有TAKARA LOGO
marspeople 02:41 PM 07-23-05
復刻果d幾時出番呀
redfish 04:05 PM 07-23-05
版權係sunrise的.
chuntaky 08:36 PM 07-23-05
作者: redfish:
版權係sunrise的.

http://www.sunrise-inc.co.jp/

why sunrise web no 魔神英雄傳 's data ?
redfish 08:41 PM 07-23-05
http://www.sunrise-inc.co.jp/

why sunrise web no 魔神英雄傳 's data ?
您一定不是真正的魔神英雄傳fans
http://www.sunrise-inc.co.jp/datacard/card0059.htm
亍 ◣ 10:17 AM 07-29-05
呵~~~唔駛買佢d模型啦~~~~

redfish 10:22 AM 07-29-05
呵~~~唔駛買佢d模型啦~~~~
其實買復刻主要係為左幽靈合体
第一 ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 21  ... 最後

返回主題版面