Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 10-24-10, 11:09 PM   #176
二伍
God of Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
佢係內容唔跟封面架喎
唔明你地講乜
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-10, 11:26 PM   #177
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
引用:
作者: 二伍 查看文章
唔明你地講乜
唔知好過知
但我是知道的

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-24-10, 11:57 PM   #178
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Beanhoho 查看文章
唔知好過知
但我是知道的
我有幾update

都係個句: 小心講野

舊 10-25-10, 03:45 AM   #179
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: shiro_b 查看文章
有理由, 夠安全.
同埋都要睇性格, 有D 人認為靚女難服侍.

等我去做做好事, 安慰D 女仔如果冇人追一定係太靚先.

唔係太認同天然呆好. 太呆會令你們頭痛的.

當她可以不知道食餘的食物要放入雪櫃
不會分拉面和冷面
把放入果汁樽的紅酒當成葡萄汁一口氣飲了全枝後倒地
紅色的平衫和你新買的白床單一起洗變了粉紅還覺得很開心
問你松節水是什麼飲品
白電油和入車箱的汽油是否一樣
把臭丸放在渠道位

到時等同激死自己啦

(以上通通是真人真事)
原來天然呆即係蠢+無常識嗎?
我都唔係太識分...
anyway.有得選都應該唔會選呢種人做女朋友...同自己差唔多LV轉數既就好
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-10, 10:42 AM   #180
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
原來天然呆即係蠢+無常識嗎?
我都唔係太識分...
anyway.有得選都應該唔會選呢種人做女朋友...同自己差唔多LV轉數既就好
天然呆也不應全是蠢和無常識架wor @@
天然呆果種感覺, 很難形容...
蠢和無常識果種應該叫做白痴?! 囧

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-10, 06:43 PM   #181
Ryokoryoko
Insane Gamer
師奶陳

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDJack-M
XBox Live GamertagJackYM
架電腦boot唔起,問話電腦有無的hard reset,等kui reset完可以boot得起 <- 白痴

係Mac見到支化裝掃,掃尖係粉紅,掃尾係黑色,買左返去,發覺成支都係黑既,攞返去退貨,怪個sales俾錯,點知個sales講“……呢支掃係我地用開既,掃左d粉……kui本身係黑色既……” <- 天然呆

My Apps
Ryokoryoko 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 05:12 AM

手機版 | APP版