Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-07-14, 01:34 AM   #251
冬雨
Game Master
closing

註冊日期: Oct 2002
第一回感覺不錯,而且出了如此多人物!
課室中某人終於有露面境頭xd

Person who spins time.
Person who walks to the future.
It is a story of the "Will".
冬雨 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 09:25 AM   #252
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
我的妹妹終於變成綾瀨了
邊個女人敢埋哥哥大人身邊就殺佐佢

舊 04-07-14, 09:35 AM   #253
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: ouki 查看文章

杉田一早放棄。。。根本大家都有心玩他。。。正如他冇得同桑島做對手。。。也冇得坐高達一樣
佢得罪左好多人咩
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 10:16 AM   #254
FREDDY@o@

PSN  IDfreddy_lam
見到最強森崎, 非常感動

舊 04-07-14, 10:55 AM   #255
緋村 光
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: FREDDY@o@ 查看文章
森崎好似優等生戲份比較多?

個人blog:極地白犬(更新再開!!)
緋村 光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 01:19 PM   #256
CMS
Game Master

註冊日期: Feb 2002
引用:
作者: 緋村 光 查看文章
森崎好似優等生戲份比較多?
雜魚算比較多之一

引用:
唔係呀...双七篇秒殺五十家喎 (不過今季去唔到)
CMS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 01:34 PM   #257
FREDDY@o@

森崎係故事另一個主角

舊 04-07-14, 01:46 PM   #258
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
森崎係故事另一個主角
香港黑幫大佬個女都係他條女XD....長期路人甲...大事一定冇他分

引用:
作者: CMS 查看文章
雜魚算比較多之一

唔係呀...双七篇秒殺五十家喎 (不過今季去唔到)
某百家夠秒左某28家....可以令1/4成功力的上帝苦戰左2-3頁

此篇文章於 04-07-14 01:49 PM 被 ouki 編輯。
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 01:48 PM   #259
緋村 光
Crazy Gamer

講開又講,來訪者篇(下)出未?

舊 04-07-14, 01:53 PM   #260
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
引用:
台灣角川寫今個星期五(11/4)出。
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 01:54 PM   #261
CMS
Game Master

引用:
網上版就出左好耐

此篇文章於 04-07-14 01:56 PM 被 CMS 編輯。
舊 04-07-14, 01:56 PM   #262
緋村 光
Crazy Gamer

引用:
網上版就出左好耐
呢套我慣左睇實體中文版....

引用:
作者: 真十人€ 查看文章
台灣角川寫今個星期五(11/4)出。
特good
(好啦似乎我本龍孃777 #3又要繼續放置...)

此篇文章於 04-07-14 01:58 PM 被 緋村 光 編輯。
舊 04-07-14, 02:05 PM   #263
FREDDY@o@

引用:
某百家夠秒左某28家....可以令1/4成功力的上帝苦戰左2-3頁
堅勁, 可以迫到上帝出1/3實力先贏到

舊 04-07-14, 02:15 PM   #264
ouki
戸松控

引用:
堅勁, 可以迫到上帝出1/3實力先贏到
不過他個技上帝能力解放就可以出加強版
舊 04-07-14, 07:38 PM   #265
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 04-07-14, 09:03 PM   #266
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
2話「入学編Ⅱ」
木澤行人 金田貞徳 祝浩司 熊膳貴志

3話「入学編Ⅲ」
中本宗応 中津環 熊澤裕嗣 香月邦夫

4話「入学編Ⅳ」
菅原雪絵 宮崎修治 宮崎修治 金ニ星

5話「入学編Ⅴ」
木澤行人 久保山英一 川村賢一 小畑賢

6話「入学編Ⅵ」
未定 未定 未定 未定

舊 04-07-14, 09:10 PM   #267
真十人€
Game Master

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDhokcjp
入学編有成六話。 
真係估佢唔到。
真十人€ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-07-14, 11:10 PM   #268
ouki
戸松控

引用:
作者: 真十人€ 查看文章
入学編有成六話。 
真係估佢唔到。
2期書6話叫正常啦
舊 04-07-14, 11:54 PM   #269
CMS
Game Master

引用:
2期書6話叫正常啦
8話先叫正常,6話是有點快了 or cut了部份故事

另唔代表冇 入學篇VII
舊 04-08-14, 10:51 AM   #270
FREDDY@o@

4月10日 出新一期小說了, 睇下今次上帝會以乜野形式無雙

舊 04-08-14, 03:03 PM   #271
ouki
戸松控

引用:
8話先叫正常,6話是有點快了 or cut了部份故事

另唔代表冇 入學篇VII
其實睇厚度.....禁書那D 2期書6話都好正常....1期單獨故事4-6話最正常....

引用:
4月10日 出新一期小說了, 睇下今次上帝會以乜野形式無雙
冇左十文字同真由美應該冇人叫得上帝出手

此篇文章於 04-08-14 03:44 PM 被 ouki 編輯。
舊 04-08-14, 03:16 PM   #272
FREDDY@o@

引用:
冇左十文字同真由美應該冇人叫得上帝出手
上帝邏輯: 你唔搞到我, 我就當乜都睇唔到> 你搞其他學生即係影響我平靜生活> 你完了

舊 04-08-14, 03:30 PM   #273
ouki
戸松控

引用:
上帝邏輯: 你唔搞到我, 我就當乜都睇唔到> 你搞其他學生即係影響我平靜生活> 你完了
上帝邏輯:
你唔搞到我, 我就當乜都睇唔到,你殺幾多人都同我冇關
你搞到我身邊的人即係影響我平靜生活> 你同你的同伴也完了
舊 04-08-14, 03:34 PM   #274
緋村 光
Crazy Gamer

引用:
你同你的同伴也完了
諸九族

舊 04-08-14, 03:47 PM   #275
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
上帝邏輯:
你唔搞到我, 我就當乜都睇唔到,你殺幾多人都同我冇關
你搞到我身邊的人即係影響我平靜生活> 你同你的同伴也完了
雷歐被殺(打完沒死真可惜)
他會幫他報仇

朋友被殺/傷

深雪會傷心
這種事我不會容許的

又要幫地球清理垃圾 (分解

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 「.hack//」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 157 11-18-22 07:04 PM
[PSV] 魔法科高校の劣等生 Out of Order 武藤遊戲 手提遊戲機討論版 30 12-16-14 08:22 PM
出售日文輕小說(魔法科高校の劣等生/変態王子と笑わない猫),同人誌 sam55699 買賣專區 3 08-27-14 05:55 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM

現在的時間是 08:50 PM

手機版 | APP版