Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 12-01-06, 11:06 PM   #1
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
02專區,歡迎你

天下之大無奇不有,這裡抱著開放的態度去面對千奇百怪之事。

靈異 mysterious
NOT KNOWN strange or unknown, and not explained or understood

舊 12-03-06, 04:46 PM   #2
luciferdark
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
Suggestion only:
可考慮分各大學鬼故專區嗎﹖
香港各大學都有d頗出名ge鬼故或怪聞~
我港大時光隧道怪聞ver gpa唔過3, 我親身中過招...
希望能考慮~

舊 12-03-06, 10:42 PM   #3
佳佳里
綿花白兔仔

引用:
作者: luciferdark
Suggestion only:
可考慮分各大學鬼故專區嗎﹖
香港各大學都有d頗出名ge鬼故或怪聞~
我港大時光隧道怪聞ver gpa唔過3, 我親身中過招...
希望能考慮~
唔洗啦, 有就post la~

舊 12-03-06, 11:38 PM   #4
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
建議:整番個短暫公告等多D會員知

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-03-06, 11:59 PM   #5
佳佳里
綿花白兔仔

引用:
作者: DevilElvis
建議:整番個短暫公告等多D會員知
有心人一定會睇到呢區既~

舊 12-04-06, 12:29 AM   #6
luciferdark

仲有一個小建議
可以防止一d人為左玩, 而出個d迫人回post ge故仔post嗎﹖
例:
如果唔回post, 幾多日後會有xyz搵你, 再幾多日後就x家y
係可以唔回個d post, 但睇到都唔多舒服la~
thanks for considering~

舊 12-04-06, 05:59 AM   #7
Kojiro Fuuma
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
唔公平呀~
話起就起~
玩晒佢啦~
\/

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-06, 01:57 PM   #8
佳佳里
綿花白兔仔

引用:
作者: Kojiro Fuuma
唔公平呀~
話起就起~
玩晒佢啦~
\/
? ? 咩?

舊 12-04-06, 04:16 PM   #9
雲漾
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDylm1437
02 <--好似格格不入不入咁
可唔可以整個投票出黎比人揀下個專區名?

舊 12-06-06, 06:10 PM   #10
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
引用:
作者: 雲漾 查看文章

我都係諗左好耐 , 入黎呢個Topic先知係乜野係02 , 仲以為係02年發生的事添
nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-06-06, 06:24 PM   #11
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
仲有我認為呢d topic 一定要加一個版規 ,唔想見到到下面的情況發生

http://www.gaforum.org/showpost.php?...69&postcount=3

http://www.gaforum.org/showpost.php?...71&postcount=5

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-06, 02:59 PM   #12
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
嘩~正~!又多d野睇

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-06, 10:31 PM   #13
House
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: nakakula 查看文章
仲有我認為呢d topic 一定要加一個版規 ,唔想見到到下面的情況發生

http://www.gaforum.org/showpost.php?...69&postcount=3

http://www.gaforum.org/showpost.php?...71&postcount=5
有乜問題.?

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-06, 09:25 AM   #14
メ小萌.琉璃メ
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2006
我初頭以為品牌名
入黎才知是靈異~
我覺得改專題名會吸引多些人進內看看!

然,這只是建議~只是說說而已~^^

馬太福音5:48:所以你們要完全,像你們的天父完全一樣。
樂意做自己不喜愛的事情~
メ小萌.琉璃メ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 12:47 AM   #15
可人怡
Ultimate Gamer
不適用

註冊日期: May 2003
引用:
這個我也贊成!
唔入黎睇睇都唔會知道02點解!

死後墮入的地獄才是真!

可人怡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-06, 01:47 PM   #16
雲漾
Game Master

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDylm1437
引用:
作者: 可人怡 查看文章
這個我也贊成!
唔入黎睇睇都唔會知道02點解!
不過版大好似唔理我地咁

舊 01-25-07, 10:38 PM   #17
luciferdark

引用:
不過版大好似唔理我地咁
完全同意
依家已經有個d極其無聊ge迫人回覆topic

主題工具
顯示模式