Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > 國家隊討論區

查看投票結果: 哪一隊將奪得世界盃冠軍?
荷蘭 40 40.82%
西班牙 58 59.18%
投票者: 98. 您不可以參加此投票

主題工具 顯示模式
舊 11-21-09, 03:08 AM   #201
KAGA08
Game Master
NamieAmuro

註冊日期: Oct 2007
XBox Live GamertagKaga360
算啦
佢國家在前
過到海就神仙

可以話
佢唔手球法國可能玩完
法國人會好傷心
憎佢憎法國都唔會鍾意佢
佢手球又幫法國贏波
法國人會好開心
憎佢憎法國一樣咁憎

抵架

不過係賤d

舊 11-21-09, 12:41 PM   #202
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
法國足總拒絕聯署向國際足協要求上訴...
原因係錯在球證,亨利係賽後認犯手球亦係誠實既表現...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 02:00 PM   #203
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
無恥狗賊

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 02:27 PM   #204
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
雖然佔最大問題係球證身上
但亨利真係無心咩
由片段睇完全睇得出佢有意識地手球囉
仲要2下tim
佢話波打手真係無咩人會信
有良心既就自發同球證講手球啦
點解唔係當時講要係賽後講

當年意甲迪羅斯入左波都同球證講佢手球
呢d咪叫君子囉

此篇文章於 11-21-09 02:35 PM 被 小嘉 編輯。
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 02:36 PM   #205
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
簡單d講
佢手球就肯定係架啦
只係國家當前 佢一定唔會當時自我檢舉咁型
佢已經過左海係神仙 雖然班法國佬自插得咁勁
不過你覺得佢地自己唔係一樣暗啞底叫哂yes咩?
重賽冇咩可能
而家講咩都係事後偽君子既說話
只能講愛爾蘭唔好彩,只能希望法國入到去受返應該既懲罰

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村
王龍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 02:36 PM   #206
鳳熾魂
God of Gamer
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
同過左追溯時限再講我殺左人有咩分別唔通會代表我誠實丫
國王今次幫唔落丫

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 02:40 PM   #207
小嘉
The One

重賽就一早預左無
年中都唔小呢d問題球
只不過今次真係影響到出線先咁多人咁多野講

真係再比法國入到16強真係天無眼
舊 11-21-09, 03:05 PM   #208
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 小嘉 查看文章
重賽就一早預左無
年中都唔小呢d問題球
只不過今次真係影響到出線先咁多人咁多野講

真係再比法國入到16強真係天無眼
不如期望法國入到分組賽咁樣俾人踢番出局啦

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 03:56 PM   #209
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
誠實??OK U win

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 04:29 PM   #210
nakata
Game Master

註冊日期: Jun 2004
引用:
有哂電視直播再重播,俾你唔誠實都難啦!
就算認左都九成九唔會重賽呀?

1.唔夠快
2.跑得慢
3.冇速度
nakata 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 04:34 PM   #211
小嘉
The One

引用:
作者: mario0606 查看文章
誠實??OK U win
係誠實就好似當年迪羅斯咁啦
舊 11-21-09, 04:44 PM   #212
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

我硬係覺得依類死過翻生既球隊,最後會好好命的

歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
舊 11-21-09, 04:47 PM   #213
雷帝.嘉芙
直路王 彎路亡

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDgabrielaznable
XBox Live Gamertaggabrielaznable
引用:
我硬係覺得依類死過翻生既球隊,最後會好好命的
02巴西&德國
雷帝.嘉芙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 06:03 PM   #214
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 小嘉 查看文章
雖然佔最大問題係球證身上
但亨利真係無心咩
由片段睇完全睇得出佢有意識地手球囉
仲要2下tim
佢話波打手真係無咩人會信
有良心既就自發同球證講手球啦
點解唔係當時講要係賽後講

當年意甲迪羅斯入左波都同球證講佢手球
呢d咪叫君子囉
咪就係囉...
隻手觸球2次都重話波打手...話自己果陣係無意識去掂個波...勁!
引用:
今云無可能判重賽架喇...
唯有祝願法國出得黎行,出年就還...

重要連續2野手球...
引用:
作者: Castor 查看文章
不如期望法國入到分組賽咁樣俾人踢番出局啦
偶係咁諗架...

舊 11-21-09, 10:55 PM   #215
A.Kazuma
獎盃獵人 Lv.12

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDKazuma81
今舖又冇得抽後算帳罰停賽?
陳豪點睇都係蓄意伸隻手出去o架喎

A.Kazuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-09, 11:04 PM   #216
碧克

註冊日期: Aug 2003
因為呢一球,今年法國肯定冇運行.就算比法國贏埋世界盃都只會將污點越抹越大.
亨利咁又何必...法國出局唔會有人覺得佢係罪人,但呢一手隨時將佢十年辛苦建立的名聲一次敗盡...

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-09, 01:29 PM   #217
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

同途世盃失落人
【商台互動體育組】有人歡喜有人愁,球場就是英雄地,興奮與失落往往在同一時間發生,形成強烈對比,世界盃決賽周只有32隊,總有球星欲哭無淚:

施治(捷克) 現效:車路士 失望指數:90%
國家隊外圍賽:4勝4和2負

華美倫(比利時) 現效:阿仙奴 失望指數:80%
國家隊外圍賽:3勝1和6負

莫迪歷(克羅地亞) 現效:克羅地亞 失望指數:75%
國家隊外圍賽:6勝2和2負

費查(蘇格蘭) 現效:曼聯 失望指數:80%
國家隊外圍賽:3勝1和4負

艾沙維(俄羅斯) 現效:阿仙奴 失望指數:85%
國家隊外圍賽:7勝1和2負

路斯基(捷克) 現效:阿仙奴 失望指數:80%
國家隊外圍賽:4勝4和2負

舒夫真高(烏克蘭) 現效:基輔戴拿模 失望指數:65%
國家隊外圍賽:6勝3和1負

伊巴謙莫域(瑞典) 現效:巴塞隆拿 失望指數:95%
國家隊外圍賽:5勝3和2負

艾迪巴約(多哥) 現效:曼城 失望指數:70%
國家隊外圍賽:2勝2和2負
=================================
點解會放多哥王子落去?講真貝碧托夫或者羅比堅尼都好過佢啦

歡迎曼聯迷進入討論

舊 11-22-09, 04:03 PM   #218
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
作者: 碧克 查看文章
因為呢一球,今年法國肯定冇運行.就算比法國贏埋世界盃都只會將污點越抹越大.
亨利咁又何必...法國出局唔會有人覺得佢係罪人,但呢一手隨時將佢十年辛苦建立的名聲一次敗盡...
佢既名聲唔係一早無左喇咩...a
引用:
同途世盃失落人
【商台互動體育組】有人歡喜有人愁,球場就是英雄地,興奮與失落往往在同一時間發生,形成強烈對比,世界盃決賽周只有32隊,總有球星欲哭無淚:

艾沙維(俄羅斯) 現效:阿仙奴 失望指數:85%
國家隊外圍賽:7勝1和2負
=================================
7勝1和2負...望落絕對係甚佳成績...
但仍足以令球隊無緣出線...
引用:
點解會放多哥王子落去?講真貝碧托夫或者羅比堅尼都好過佢啦
因為係"王子"...

舊 11-22-09, 04:14 PM   #219
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

唔知有無人講左...
04/12/09為南非世界盃進行分組賽抽籤,
cable 61台會有直播

舊 11-22-09, 05:04 PM   #220
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
簡 東 拿 怒 斥 亨 利 杜 明 尼 治
前 法 國 國 腳 及 曼 聯 傳 奇 球 星 簡 東 拿 在 世 界 盃 外 圍 賽 附 加 賽 法 國 戰 勝 愛 爾 蘭 的 比 賽 後 猛 烈 批 評 法 國 領 隊 杜 明 尼 治 以 及 前 鋒 亨 利 。

簡 東 拿 在 馬 賽 出 席 一 個 沙 灘 足 球 比 賽 的 記 者 會 時 以 激 烈 的 言 詞 批 評 杜 明 尼 治 ,他 說 ︰ 「 杜 明 尼 治 是 自 路 易 十 六 以 來 最 失 敗 的 領 導 人 。 如 果 可 以 的 話 ,我 會 選 現 時 波 爾多 領 隊 白 蘭 斯 出 任 國 家 隊 領 隊 ,他 會 一 直 出 任 波 爾 多 領 隊 ,取 得 聯 賽 冠 軍 並 且 贏 得 世界 盃 ﹗我 並 不 是 唯 一 一 個 持 這 想 法 的 人 。 」

現 時 活 躍 於 影 壇 的 簡 東 拿 亦 同 時 擔 任 法 國 沙 灘 足 球 國 家 隊 的 領 隊 ,他 對 後 輩 亨 利 的態 度 同 樣 表 達 出 強 烈 的 不 滿 。 他 說 ︰ 「 坦 白 說 ,最 讓 我 震 驚 的 不 是 他 犯 手 球 ,而 是 他先 以 手 球 欺 詐 愛 爾 蘭 ,比 賽 結 束 後 還 在 眾 多 的 攝 影 機 前 坐 在 一 名 愛 爾 蘭 球 員 的 身 旁去 安 慰 他 。 如 果 我 是 個 愛 爾 蘭 人 ,他 絕 對 不 可 能 會 在 我 旁 邊 坐 上 超 過 3秒 鐘 ﹗」

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 11-22-09, 10:53 PM   #221
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
現 時 活 躍 於 影 壇 的 簡 東 拿 亦 同 時 擔 任 法 國 沙 灘 足 球 國 家 隊 的 領 隊 ,他 對 後 輩 亨 利 的態 度 同 樣 表 達 出 強 烈 的 不 滿 。 他 說 ︰ 「 坦 白 說 ,最 讓 我 震 驚 的 不 是 他 犯 手 球 ,而 是 他先 以 手 球 欺 詐 愛 爾 蘭 ,比 賽 結 束 後 還 在 眾 多 的 攝 影 機 前 坐 在 一 名 愛 爾 蘭 球 員 的 身 旁去 安 慰 他 。 如 果 我 是 個 愛 爾 蘭 人 ,他 絕 對 不 可 能 會 在 我 旁 邊 坐 上 超 過 3秒 鐘 ﹗」
無恥之徒的實用例子

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
舊 11-23-09, 04:05 PM   #222
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
簡大帝都開佢波

講真做完哩D野我都唔好意思企人隔黎囉唔好話坐

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-09, 04:14 PM   #223
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
個愛爾蘭球員又唔理佢比佢坐係度先奇
係已經冇力理佢定係唔知佢手球?

前晚巴塞有人噓亨利嗎?
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-09, 04:37 PM   #224
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

註冊日期: Mar 2002
亨利好慘, 依家俾人圍攻, D朋友就雞飛狗走...
HAHA
佢可能選擇重賽會開心D

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-24-09, 06:36 PM   #225
DevilElvis
The One
還我香港!!

引用:
作者: 紅血人 查看文章
亨利好慘, 依家俾人圍攻, D朋友就雞飛狗走...
HAHA
佢可能選擇重賽會開心D
食得鹹魚抵得喝,唔好當佢係聖人先得架

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
《Gears of War 戰爭機器》電影暫定2010年夏季上映 神祕人1號 電影版 14 12-17-09 06:23 PM
顯像管電視機將於2010年消失 mihimaru GT 影音館 27 11-29-07 07:50 PM

現在的時間是 12:27 PM

手機版 | APP版