Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 40 90 130 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 150 190 240  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
LR猫 09:50 PM 07-17-18
作者: twskkw:
強大~我都執左副紡績O黎玩
追隨巨巨步伐
開咗下空氣王表都有得贏
6eo 10:23 PM 07-17-18
強大~我都執左副紡績O黎玩
一早上左岸既風之丘大大係到笑人
twskkw 12:07 AM 07-18-18
作者: iamleoluk:
一早上左岸既風之丘大大係到笑人
唔係笑,被紡績打爆過幾次.
我都想推廣下明和隊架
張飛後代 06:02 AM 07-18-18
作者: b_boy:
二代1.0(即係4)
你從什麼時候開始產生了這是4代的錯覺?
(正式名稱從來就係同舊世代開始時一樣叫「三國志大戰」,後面冇加其他野)
番薯勤 12:54 PM 07-18-18
作者: 張飛後代:
(正式名稱從來就係同舊世代開始時一樣叫「三國志大戰」,後面冇加其他野)
其實世嘉都唔知自己做緊乜
4代個logo已經有個4字
之後又話唔係4代
6eo 02:09 PM 07-18-18
作者: abingo:
https://www.youtube.com/watch?v=gixODorK-dc&

推廣一下復仇號令
我偶像 ゆず*+ 打左呢副好耐
佢CHANNEL有好多片
https://www.youtube.com/channel/UCNE...dRTIuvQ/videos
b_boy 02:19 PM 07-18-18
作者: LR猫:
又未至於,二代1.2啦
一代1.0>2.0>3.0個結構改變大啲(尤其2>3)

又唔係C8763
係喎, 1.2先係有漢, 1.1純係大更新

https://www.youtube.com/watch?v=gixODorK-dc&

推廣一下復仇號令
對到霸弓董點打?

唔係笑,被紡績打爆過幾次.
我都想推廣下明和隊架
明明佢個圈好細, 但試過幾次都係比佢吸到隻高智

作者: 張飛後代:
未開SERVER前已經大大隻4字係後面, D第三方宣傳大大隻4字SEGA又無出官方通知話錯
最多可以話佢扮傻, 但佢無出過文否定過4代LEE個說法
kuraki1028 03:48 PM 07-18-18
https://www.youtube.com/channel/UCNE...dRTIuvQ/videos
如果我記錯唔好見怪
呢個人係呢代先打定係之前都有打開?
MR.CD-ROM 04:21 PM 07-18-18

推廣一下復仇號令
130勝…幾乎係直上霸者喎
到底係邊位RANKER既SUB IC
LR猫 04:34 PM 07-18-18
作者: MR.CD-ROM:
130勝…幾乎係直上霸者喎
到底係邊位RANKER既SUB IC

如果係RANKER嘅應該無60場敗咁多
abingo 07:22 PM 07-18-18
我都係跟佢打機,二品上直衝霸者天

係喎, 1.2先係有漢, 1.1純係大更新

對到霸弓董點打?

明明佢個圈好細, 但試過幾次都係比佢吸到隻高智

未開SERVER前已經大大隻4字係後面, D第三方宣傳大大隻4字SEGA又無出官方通知話錯
最多可以話佢扮傻, 但佢無出過文否定過4代LEE個說法
對霸弓開幕吳大,死剩3隻開復仇,打到幾多得幾多
之後一路讓征守,應該可以守到完場
maxwaver 09:36 PM 07-18-18
https://www.youtube.com/watch?v=i_gAGxX0JT0

好似幾好玩…
6eo 09:53 AM 07-19-18
作者: kuraki1028:
如果我記錯唔好見怪
呢個人係呢代先打定係之前都有打開?
唔知
一黎3代已經好耐之前點記得
二黎都唔知係咪用呢個名

D玉到幾時? 仲未有時間打, 劉氏都未有...
LR猫 10:31 AM 07-19-18
唔知
一黎3代已經好耐之前點記得
二黎都唔知係咪用呢個名

D玉到幾時? 仲未有時間打, 劉氏都未有...

26/7
差11個就有董卓
b_boy 10:36 AM 07-19-18
2張IC已經打齊3張卡
6eo 10:50 AM 07-19-18
26/7
差11個就有董卓
我仲差8個先有劉氏...
7月26... 去完旅行番黎仲有一日打

btw我發現我係新之有26pt, 不過好似已經咩都換哂

2張IC已經打齊3張卡
有冇咁快手
LR猫 11:01 AM 07-19-18
睇返我仲未有蜀魏漢群大攻勢

有冇咁快手

巨巨又飛(提子

觀廣仲有卡簿

但我得25pt
b_boy 11:25 AM 07-19-18
我都係跟佢打機,二品上直衝霸者天

對霸弓開幕吳大,死剩3隻開復仇,打到幾多得幾多
之後一路讓征守,應該可以守到完場

守果陣霸弓食你D腳谷到2,30武果下唔怕?

有冇咁快手
係你慢姐
又飛, 真有米
darkvolver 12:03 PM 07-19-18
26/7
差11個就有董卓

我個情況同你一樣差11個有董卓。本星期應該會打埋佢,另外打到有候氏。變化多左。

Sent from my iPhone using Gaforum
LR猫 12:24 PM 07-19-18
作者: darkvolver:
我個情況同你一樣差11個有董卓。本星期應該會打埋佢,另外打到有候氏。變化多左。

Sent from my iPhone using Gaforum
下星期是旦打一場有8個
再搵多日打多場就齊(又或者同一日打多三場)
darkvolver 12:36 PM 07-19-18
下星期是旦打一場有8個
再搵多日打多場就齊(又或者同一日打多三場)

通常在觀佬打4場,我諗星期六日會攪好。

6eo 01:57 PM 07-19-18
新之好似都係得番咭簿
不過本野真係唔多吸引
等咭盒/貼紙番貨算

係你慢姐
又飛, 真有米
好耐無飛啦
LR猫 04:04 PM 07-19-18
作者: darkvolver:
通常在觀佬打4場,我諗星期六日會攪好。

佢星期一先RESET當新一個星期先有多4個印仔

好耐無飛啦

幾多日無飛?
darkvolver 05:21 PM 07-19-18
下星期有8粒,禁現在打多3場便可以啦。

abingo 06:37 PM 07-19-18

係你慢姐
又飛, 真有米
正路守果陣係全程hold01開3隻復仇殺腳
點都谷唔到咁高武
頂唔順仲有偉大既漢之意地
第一 ... 40 90 130 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 150 190 240  ... 最後

返回主題版面