Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-08-13, 11:31 AM   #1376
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: nami_tamaki999 查看文章
其實由預訂日子, 加埋你講既哩個資料, 我覺得SONY係暗示PS4係夠貨派...
由佢啦
最緊要我地有

唔洗同蟲蟲搶

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:31 AM   #1377
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
德福HMV已訂。 全程唔使3分鐘。
已訂鏡頭版及無雙版。

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:35 AM   #1378
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: pet3 查看文章
由佢啦
最緊要我地有

唔洗同蟲蟲搶
希望喇,一方面替版友係HMV訂到已高興,但一路Online未有而心急...
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:36 AM   #1379
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: verdy_returner 查看文章
已訂鏡頭版及無雙版。
鏡頭有咩用
我怕好似 ps3 隻 eye 咁
買黎擺...
所以咩都無買
遲下先再執

(太興奮, 做唔到野 )
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:38 AM   #1380
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
九龍灣hmv 3380+479bf4

重點係,佢bf4 有中文版

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:38 AM   #1381
verdy_returner
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
PSN  IDverdy
XBox Live Gamertagalex2102
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
鏡頭有咩用
買黎擺...
所以咩都無買
遲下先再執

有殺錯,無放過。。。

17-40mm F4.0 L USM
70-200mm F2.8 L IS USM
verdy_returner 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:39 AM   #1382
pet3
The One

引用:
鏡頭有咩用
買黎擺...
所以咩都無買
遲下先再執

1.唔洗帶耳筒
可以語音談話

2. 可以綾鏡

3. 插比xbox 720/ pc用

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 11-08-13, 11:40 AM   #1383
lkw2005
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
頭先見到HMV online store都有得pre-order, full pay
lkw2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:41 AM   #1384
BLMballball
Insane Gamer

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code0430 8233 5589
PSN  IDBallball
XBox Live GamertagBLMballball
TimeSquare凶宅冇人,
不過得機,冇game訂

舊 11-08-13, 11:41 AM   #1385
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
引用:
佢個活動至到24 號
如果抽又抽唔中
訂又訂唔到咪
訂唔到咪下一水囉
不如擔心兩樣都中
唔知點處置部機仲好
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:42 AM   #1386
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
1.唔洗帶耳筒
可以語音談話

2. 可以綾鏡

3. 插比xbox 720/ pc用
!!!!

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:42 AM   #1387
pet3
The One

引用:
作者: Akira 明 查看文章
訂唔到咪下一水囉
不如擔心兩樣都中
唔知點處置部機仲好
有人話200元賣左佢嘛
當車錢都要啦

FGO 目標預算
舊 11-08-13, 11:42 AM   #1388
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
觀塘藍店淨機已訂、咩pack都有、約八人
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:43 AM   #1389
littlesweet
Junior Member

註冊日期: Nov 2006
引用:
由佢啦
最緊要我地有

唔洗同蟲蟲搶

其實都算安排得幾好, 昨日發報, 今日有得訂, 保密唔錯, 排隊黨唔夠時間安排人手, 好多玩家都訂到
littlesweet 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:43 AM   #1390
ist
Game Master
.

註冊日期: Mar 2003
講真,無必要吾好去藍店或hmv訂好d

原因
hmv買ac4無多一年保,個一年保值 $398
SONY野,首批易壞係人都知,多一年保好重要
另有貸一定比藍店先,之前psv未大把人奶左野,吾係無game,就話無機,分開兩次取貸,大家0甘快吾記得?

藍店,試過新game正日出,通街有他都無得賣,今次賣機0甘大獲未必信得過,好大機會吾夠貨分

所以都係上網訂,到時去旺角sony本店拿安全d

舊 11-08-13, 11:44 AM   #1391
pet3
The One

引用:
作者: GN00508771 查看文章
!!!!
ps4 成部都插得落 xbox 720啦

FGO 目標預算
舊 11-08-13, 11:44 AM   #1392
sorlohk

註冊日期: Jul 2007
PSN  IDalfredmoody
引用:
作者: verdy_returner 查看文章
已訂鏡頭版及無雙版。
遲你幾分鐘無晒齋機同鏡頭版 orz
sorlohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:45 AM   #1393
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
ps4 成部都插得落 xbox 720啦
真係唔知...........

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:46 AM   #1394
hiuming777
Junior Member

註冊日期: Feb 2009
HMV ONLINE有了, 但買多隻game有冇一年保就冇知了~
由手機版發出
hiuming777 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:47 AM   #1395
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
上hmv preorder 配件先
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:48 AM   #1396
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
繼續等OnlineStore⋯⋯

舊 11-08-13, 11:48 AM   #1397
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
引用:
作者: Strider 查看文章
繼續等OnlineStore⋯⋯
same here...
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:51 AM   #1398
pet3
The One

引用:
作者: ist 查看文章
講真,無必要吾好去藍店或hmv訂好d

原因
hmv買ac4無多一年保,個一年保值 $398
SONY野,首批易壞係人都知,多一年保好重要
另有貸一定比藍店先,之前psv未大把人奶左野,吾係無game,就話無機,分開兩次取貸,大家0甘快吾記得?

藍店,試過新game正日出,通街有他都無得賣,今次賣機0甘大獲未必信得過,好大機會吾夠貨分

所以都係上網訂,到時去旺角sony本店拿安全d
你是想少點人和你爭0.0 ?
上次psv 我是正日有得拿....

FGO 目標預算
舊 11-08-13, 11:51 AM   #1399
urislai

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: whassupbun 查看文章
但官網剩係寫銅鑼灣HMV, 上面有版友德福HMV都訂到
一陣lunch去荃灣AEON睇睇先
依家係諗緊琴晚填左報名首賣會, 假設咁好彩抽得中, 我喺第二度又訂左, 咁點算
師兄, 已落.

得 GAME SET 可選

無得訂 GAME= 無多一年保用

最後我空手而回

<我諗住預訂最重要多一年保用, 因為開頭無GAME想玩>

有無人知那里訂可用信用卡及多一年保用???
urislai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-13, 11:51 AM   #1400
Alpha
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2012
引用:
作者: tylau 查看文章
觀塘藍店淨機已訂、咩pack都有、約八人

想去呢度訂,想問係咪一樣要落全訂?
Alpha 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 05:42 PM

手機版 | APP版