Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-20-15, 10:04 PM   #376
fiohk
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2012
XBox Live GamertagFio HK
引用:
作者: kog 查看文章
我有留言比妳,
妳上XBOX睇睇

咁秘密?

舊 02-20-15, 11:17 PM   #377
paultch

註冊日期: Mar 2003
港服仲未更新DLC ~

舊 02-20-15, 11:19 PM   #378
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: paultch 查看文章
港服仲未更新DLC ~
睇怕最快都要星期一

舊 02-20-15, 11:34 PM   #379
DOA xA2raeL
Insane Gamer
DOA玩家

註冊日期: Feb 2014
PSN  IDxA2RAELo
XBox Live GamertagxA2raeL
春麗先生大概幾時會玩ps4版
DOA xA2raeL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-15, 12:01 AM   #380
ComeLOLoh

引用:
作者: DOA xA2raeL 查看文章
春麗先生大概幾時會玩ps4版
好難講,點都三月之後。
三月有龍茹、FF零式限定版PS4。(重有One Piece限定版PS4)睇下到時值唔值得入先…
而家PS4版多唔多人?

似乎PS3-->PS4版都係有同一個Bug。
總之,一定要所有Catalog install左落PS3版先upload data。
咁PS4就會無事。
原來個個都miss左新出DOA5LR 個Catalog Vol. 2。
即係要根足呢個step先得:
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=337

香港都未有Catalog Vol 2…

肯定大部份人急住玩PS4版既會中晒招。

此篇文章於 02-21-15 01:18 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-15, 01:31 PM   #381
ComeLOLoh

http://www.gamecity.ne.jp/doa5/lastr...keoverdlc.html
パラダイスセクシーコスチューム 引継ぎ対応中 ※2/20更新

舊 02-21-15, 06:15 PM   #382
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
作者: fiohk 查看文章
我戒甩咗嘞
唔係掛 你會唔玩?
不過我都少玩左 但唔係唔鐘意玩
所以d神經反應唔係好keep到
舊 02-21-15, 08:43 PM   #383
ComeLOLoh

引用:
作者: LSK 查看文章
好多係xbox360既老手都過曬p4打了

我p4 id: siuping1018

各位加返我一齊玩啦
頭先好似同你打左鋪。PS3。
玩緊ARCADE,有個siuping入左黎用牛奶妹。我又係。
但唔記得係咪1018

今日入左個online房,兩個JPN,一個9連勝中。觀戰畫面少少lag,
到我打就無lag,我贏晒佢地兩個之後就走晒。唔知佢地係咪lag呢。
之後就另外幾個入左黎,無走繼續玩。成日都無lag過。4bar 都幾好。

此篇文章於 02-21-15 09:27 PM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-15, 09:52 PM   #384
DOA xA2raeL
DOA玩家

金匙? lsk? 其他巴打?T_TT_TT_TT_TT_TT_TT_TT_T
舊 02-21-15, 09:58 PM   #385
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
金匙? lsk? 其他巴打?T_TT_TT_TT_TT_TT_TT_TT_T
有緣會見...

你搜尋不到對手咩? ?

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-15, 11:10 PM   #386
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
有緣會見...

你搜尋不到對手咩? ?
打黎打去都果班台灣 又傾唔到2嘴 唔通講普通話咩 雖然我識
始終打番港人好玩d 好孤獨架自己玩
P.S . 打緊上面呢段字既時候 又比日本仔踢zzZ (已被主辦人趕出房間) Orz
舊 02-21-15, 11:44 PM   #387
fiohk

引用:
P.S . 打緊上面呢段字既時候 又比日本仔踢zzZ (已被主辦人趕出房間) Orz
啲日本人好衰,唔夠打就踢人走,唔輸得。

我想問玩PS4多唔多外國人(美國,歐洲),因為我玩XBox時七成都係美國人,其他係歐洲人,我多數玩rank,因為可以行開做其他野,多人少人都無所謂,有人挑就玩一舖,如果PS4少外國人玩,我驚等好耐都無人挑戰。

舊 02-21-15, 11:58 PM   #388
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:

我想問玩PS4多唔多外國人(美國,歐洲),因為我玩XBox時七成都係美國人,其他係歐洲人,我多數玩rank,因為可以行開做其他野,多人少人都無所謂,有人挑就玩一舖,如果PS4少外國人玩,我驚等好耐都無人挑戰。
都多既 不過lag有咩好玩==
舊 02-22-15, 12:02 AM   #389
fiohk

引用:
都多既 不過lag有咩好玩==
因為我唔識連招,LAG無所謂的

舊 02-22-15, 12:21 AM   #390
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
你玩贏梗踢你走,我玩輸就冇事...v

舊 02-22-15, 12:31 AM   #391
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:

PS4玩家數量 = 360玩家數量 + 其他數量(台灣,韓國和強國玩家)

舊 02-22-15, 02:31 AM   #392
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
Dear Xbox 360 customers
We are hearing that when title update is applied, save data is erased. Please read following procedure carefully and apply your updated to DEAD OR ALIVE 5 Ultimate. Team Ninja ‪#‎DOA5U‬ ‪#‎DOA5LR‬

1. When starting the game without installing past mandatory catalog data first selecting Xbox Games Store from the main menu will result in the loss of DOA5U save data on the Xbox 360.

2.If your screen looks like this image, DO NOT PRESS THE A BUTTON! Quit the game. (See the image attached)

3. [How To Prevent the Loss of Save Data]
Do NOT select Xbox Games Store from the DOA5U main menu.

4. Quit the game.

5. From the Home screen, select Xbox Games Store.

6. From Xbox Games Store, download all past catalogs for DOA5U.

7. The following catalogs are the mandatory catalogs for Xbox 360 DOA5U:
- Costume Catalog 4
- Costume Catalog 9
- Costume Catalog 11
- Costume Catalog 14
- Costume Catalog 17
- DOA5LR Costume Catalog 2
o岩o岩照住上面咁做
update完check過dlc衫齊晒仲係度
但係combo challenge全變番0%
單機mode所有時間分數都無晒紀錄
我死左save?

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 12:03 PM   #393
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
你玩贏梗踢你走,我玩輸就冇事...v
玩都未玩呀T_T
一用sarah就把幾火 33h+k 成日變左掃地腳

此篇文章於 02-22-15 01:24 PM 被 DOA xA2raeL 編輯。
舊 02-22-15, 01:22 PM   #394
fiohk

引用:
玩都未玩呀T_T
見到你大名嘛!

舊 02-22-15, 03:53 PM   #395
ikari28
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
PSN  IDlktang28
XBox Live Gamertagikari 28
引用:
作者: Peter Yu 查看文章
o岩o岩照住上面咁做
我死左save?
應該死左

巫女控工作日記 Wonder Festival 2015夏

點解今時今日[多機種]既意思已經變成PS123456789
ikari28 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 04:22 PM   #396
Fox

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDandy_hk
請問188和信和是否有日版 PS4 collectors edition賣?
Fox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 04:58 PM   #397
bearkat

註冊日期: Dec 2011
Ps4 psn:BearApple
新手,一齊交流下丫
由手機版發出
bearkat 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-15, 05:23 PM   #398
DOA xA2raeL
DOA玩家

引用:
作者: bearkat 查看文章
Ps4 psn:BearApple
新手,一齊交流下丫
由手機版發出
已add (>﹏<)
舊 02-22-15, 05:49 PM   #399
ComeLOLoh

引用:
作者: Peter Yu 查看文章
o岩o岩照住上面咁做
我死左save?
PS3->PS4? Xbox360->XboxOne?

舊 02-22-15, 06:59 PM   #400
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
360咋

我又見到bug
打緊time attack unlock新衫
d網上紀錄唔順序亂排既

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PSV] DEAD or ALIVE 5 Plus martinyau1979 手提遊戲機討論版 139 10-09-23 08:17 PM
賣PSV DEAD OR ALIVE 5+ hokhin 買賣專區 2 08-06-13 02:11 PM
Dead or Alive Online imgahou PC電腦遊戲討論版 18 11-13-08 08:38 PM
dead or alive 扭蛋 Miffy~~ 收藏品討論版 8 12-11-03 01:51 PM

現在的時間是 11:18 PM

手機版 | APP版