Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後
日本動漫畫討論版>川原礫「ソードアート・オンライン(SAO)」第7話「心の温度」丨OP:LiSA ED:戸松遥 A-1 Pictures制作
money 06:09 PM 06-25-12
Sorry 按錯制
Edit post變左DEL Topic
我重新開過

http://www.swordart-online.net/

風無霜 08:02 PM 06-26-12
超期待依套...
鍾意依套多過加速=o=
DMRevolution 08:49 AM 06-27-12
有莉法...唔通alo 會有...@@"
sun-rance 08:53 AM 06-27-12
作者: dmr5202005:
有莉法...唔通alo 會有...@@"
做兩季喎夠做埋妖精之舞啦
ouki 09:45 AM 06-27-12
作者: sun-rance:
1,2,3,4先係叫完整故事
Gnosis 12:25 PM 06-27-12
我要GGO

我要貓女詩乃
ouki 12:27 PM 06-27-12
作者: Gnosis:
我要GGO

我要貓女詩乃
=.=冇可能做到GGO.....如有第2期咪5,6,7,8(聖劍),9,10
DMRevolution 12:38 PM 06-27-12
作者: sun-rance:
開頭頌以為做12集 tim, 咁一定夠了~~
頭12集, 講打到75層已經夠啦~
求埋阿邊個...happy end 剛剛好24集...

奸笑社...記住做野呀

作者: ouki:
1,2,3,4先係叫完整故事
第2期...足夠做4-6話...

作者: Gnosis:
我要GGO

我要貓女詩乃
今日岩岩開第6期...

=.=冇可能做到GGO.....如有第2期咪5,6,7,8(聖劍),9,10
GGO 單睇已經唔在SAO 入面喇...雖然都是THE SEED...
ouki 01:14 PM 06-27-12
開頭頌以為做12集 tim, 咁一定夠了~~
頭12集, 講打到75層已經夠啦~
求埋阿邊個...happy end 剛剛好24集...

奸笑社...記住做野呀

第2期...足夠做4-6話...

今日岩岩開第6期...

GGO 單睇已經唔在SAO 入面喇...雖然都是THE SEED...
以E家第1期來講.....1,2,3,4,8應該夠做......
3-4期實好短....真係做動畫流程會好快
風無霜 05:37 PM 06-27-12
唔知會唔會加埋第八集起始之日果個...
冬雨 08:26 PM 06-27-12
在下覺得做1-4期
第8期的圈外事件+起始之日!
再加埋
劇透?

無星夜的詠歎調
sao的劇情佔大半集數, 之後就係3,4期的劇情!

作者: 風無霜:
唔知會唔會加埋第八集起始之日果個...
在下覺得應該會有!
夜貓 07:12 PM 06-29-12
我覺得第2期可能只係5,6,7,8
因為我覺得Alicization 可以做到26集

[OT]

我開始懷疑川原係為左隻game而由第一層開始寫上去
[/OT]
money 12:10 AM 07-06-12

STRIFE 12:23 AM 07-06-12
最終設定既角色竟然是這樣子

果真原先玩家既樣都係型男索女

第一層圈內比起小說入面描述得好似大好多喎
ouki 01:01 AM 07-06-12
作者: STRIFE:
最終設定既角色竟然是這樣子

果真原先玩家既樣都係型男索女

第一層圈內比起小說入面描述得好似大好多喎
小說入面描述都係好大=.=
casio 01:20 AM 07-06-12
點解咁多女玩家嘅
anyone 01:22 AM 07-06-12
呢個時間應該仲未變樣
tongmak 01:40 AM 07-06-12
作者: casio:
點解咁多女玩家嘅
好簡單
網絡人妖
DMRevolution 09:51 AM 07-06-12
作者: tongmak:
好簡單
網絡人妖
雖然未用鏡, 但是....載頭盔個時講左會入data...
應該真是全部都係女黎的...

要質疑都質疑左, 點解咁多靚女先啦...
果然日本美女多....
ouki 09:57 AM 07-06-12

果然日本美女多....
小說到有講=.=係人妖來的....用鏡後好多變成女裝男相
STRIFE 10:06 AM 07-06-12

果然日本美女多....
係呢一刻大部份都係人妖黎
入data係茅場為左之後"真正"玩遊戲既真實身份
所以之後先出現好多男角但係女人名
kennethyu 11:36 PM 07-07-12
Live Stream 生肉完食...

cm 出現既真係人妖
Iro 11:41 PM 07-07-12
人生的抉擇: 假如你遇到隻game的情形 (被困於某環境 而你有某種方法可以提高生存機會) 在能力許可下你會唔會考慮救其他人? 還是自保算了?
夜貓 11:41 PM 07-07-12
下回「 ビーター」
「星なき夜のアリア」一集完?
kennethyu 11:44 PM 07-07-12
作者: 夜貓:
下回「 ビーター」
「星なき夜のアリア」一集完?
下回?
唔係應該去打花同果被背判?

1 2 3 4 5 6 7 11  ... 最後

返回主題版面