Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-12-23, 08:37 PM   #276
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
伊黑你睇你做嘅好事
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-23, 09:48 PM   #277
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
扎起隻腳大腿必起d肉有咩問題

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-23, 02:20 AM   #278
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
我諗四個小号開ot到水星的魔女解碼
武藤遊戲 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-23, 03:41 AM   #279
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
最終回成粒鐘咁長,開半總算有啲劇力返返嚟。不過唔明點解鬼王即時知個變化嘅。

舊 06-19-23, 08:23 AM   #280
武藤遊戲
The One

同日本不同
舊 06-19-23, 07:24 PM   #281
野良猫
肥倫

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
最終回成粒鐘咁長,開半總算有啲劇力返返嚟。不過唔明點解鬼王即時知個變化嘅。
上弦啲血都係無慘俾嘅,有感應都唔奇
但無慘嘅誕生講咗等於冇講

挑骨頭
啲鬼已經知道刀村位置但佢哋好似冇諗住搬走,可以嗎?
舊 06-19-23, 09:43 PM   #282
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
一無講點搵到條村,二嚟而家黃鬼晒,連某個柱都知嚮邊,仲要玩故作神秘,無謂到痺。

舊 06-19-23, 09:53 PM   #283
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
所有鬼都有裝無慘cctv丫嘛
好似除左鬼鬼

但係無限城篇之前仲可以塞個磨柱篇咁耐架咩

此篇文章於 06-19-23 09:59 PM 被 anyone 編輯。
anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-23, 10:03 PM   #284
IDGAF
The One

註冊日期: Sep 2002
https://www.viu.com/ott/hk/zh/vod/21...9D%91%E7%AF%87

係黃Viu睇完鬼滅之刃 刀匠村篇 (鬼滅の刃 刀鍛冶の里編),
本身動畫派無睇漫畫版,一路睇一路覺得主角個妹一直都開緊外掛咁,
好多時都靠晒佢一個救全家,連無慘大人都想食咗佢吸收佢的能力。

套動畫無論人定鬼,一到回憶身世劇情一般都係悲慘的,
但係戀柱 甘露寺蜜璃居然只係擔心自己大力粗魯、食量大,
無男人會鐘意,會嫁唔出咁,笑咗…

https://zh.wikipedia.org/zh-hk/%E9%A...9D%91%E7%AF%87

舊 08-20-23, 11:36 AM   #285
武藤遊戲
The One

榎村鬼一郎
4小时前 来自 微博网页版
无限城 剧

沒tv
舊 08-22-23, 07:01 PM   #286
武藤遊戲
The One

舊 12-10-23, 02:09 PM   #287
武藤遊戲
The One

榎村鬼一郎
14分钟前 来自 微博轻享版
鬼4 4月

舊 12-10-23, 08:50 PM   #288
葉老頭
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2010
首集又1小時加長版~~~
世界巡迴舞台~~
HK有松岡&早見!!!

葉老頭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-23, 12:33 PM   #289
野良猫
肥倫

一套動畫玩到玩全球巡迴舞台
舊 12-11-23, 02:13 PM   #290
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
冇睇原作但見到個副題就覺得會悶
最憎修練
由手機版發出
真!DC 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-24, 11:11 AM   #291
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
日本今日上畫
柱稽古篇OP
MY FIRST STORY×HYDE

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-24, 08:10 PM   #292
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
睇完...有點失望,似兩套ova放戲院,唔似無限列車咁好似一個獨立完整故事,,,

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 02-24-24, 08:56 PM   #293
Rv250

註冊日期: Aug 2002
唔應該同無限列車比
已經好過上次, 今次啲前文提要短咗, end credit係完晒先有
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-24, 05:26 AM   #294
武藤遊戲
The One

早見和松岡好像第一次來港

木棉花用了很多經費比集英社....

諗諗下覺得偶像大師很容易來到香港(來過灰姑娘 只是大橋彩香比較難)只是沒多人識認綜合坂上陽三咩唔搞去China平我套(詐騙之王 razbliuto)辱華覺得制作組好波

此篇文章於 02-26-24 05:29 AM 被 武藤遊戲 編輯。
舊 03-09-24, 10:32 PM   #295
武藤遊戲
The One

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] ディバインゲート アニメ化決定! 武藤遊戲 日本動漫畫討論版 15 02-03-16 07:04 PM
「Mighty No. 9」アニメ化決定 supermanlady 日本動漫畫討論版 2 07-06-14 02:45 PM
[動畫] KARA、アニメ化決定! money 日本動漫畫討論版 2 12-05-12 02:02 PM
[動畫] 台北地下街のマスコットキャラ 莉洋ちゃん(CV:花澤香菜)アニメ化決定 money 日本動漫畫討論版 4 03-27-12 03:29 AM
カゲロウデイズ アニメ化決定 money 日本動漫畫討論版 0 10-20-11 05:46 PM

現在的時間是 09:02 AM

手機版 | APP版