Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: 哪一隊將奪得世界盃冠軍?
荷蘭 40 40.82%
西班牙 58 59.18%
投票者: 98. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後
國家隊討論區>2010 南非世界盃 討論區
mario0606 07:14 PM 06-10-10
無線...
最中意國家:曼聯
碧咸代表乜野國家?美國
西班牙最中意邊個?托乜野斯
插花=插支花落去
炒飛機=飛機失事
插水=恆指

b_boy 02:04 PM 06-11-10
作者: :
比利:我看好西班牙與巴西
GOAL.com - 22 個小時前

據《每日鏡報》報導,球王比利對今屆世界盃已有心儀球隊,他認為南非世界盃的最大熱門是巴西及西班牙,另外他表示希望有一支非洲球隊能夠在自己的土地上有所作為。

被足壇名宿看好是一種榮譽,不過被比利看好卻往往讓人擔憂。比利之前每屆足球大賽前都會公開作出預測,但他表示看好的球隊一般沒有好下場。相信比利這次表態會引發西班牙和巴西球迷的恐慌……

「西班牙和巴西都是世界最強的球隊,很難說哪支是最大熱門。」球王比利講到。「我希望決賽是在巴西和一支非洲隊伍之間進行,我對非洲有深刻的認識,毫無疑問,這屆世界盃肯定是偉大的。這次大賽一定會組織得很出色,而且將會很精彩。」

被問到自己祖國巴西的世界盃前景,比利承認巴西還需努力。

「巴西會竭盡所能去捧起大力神盃,這是困難的,但巴西絕對有可能做到。」講到其他球隊的時候,比利透露英格蘭是危險的對手。比利指出英格蘭除了有卡比路這樣出色的領隊外,也擁有一班出色的球員,特別是朗尼,他認為朗尼是英格蘭中最危險的。(Goal.com)
NO~~~~
今屆巴西, 西班牙, 英格蘭休矣
朗尼...
祖羅.祖班納 02:08 PM 06-11-10
被足壇名宿看好是一種榮譽,不過被比利看好卻往往讓人擔憂。比利之前每屆足球大賽前都會公開作出預測,但他表示看好的球隊一般沒有好下場。相信比利這次表態會引發西班牙和巴西球迷的恐慌……

加左呢句成篇野正曬
DC 97 05:30 PM 06-11-10
點解明知自己口臭仲要講
宮本俊 06:58 PM 06-11-10
作者: DC 97:
點解明知自己口臭仲要講
正如桂神明知貼親邊隊波大多都開對家都仲要貼一樣
POISON 07:31 PM 06-11-10
作者: DC 97:
點解明知自己口臭仲要講
身不由己啦
話晒球王,例行公事實問到你,唔通答巴塞同米蘭咩
昏迷童子Sleepy 08:00 PM 06-11-10
作者: b_boy:
NO~~~~
今屆巴西, 西班牙, 英格蘭休矣
朗尼...
作者: :
比利:我看好西班牙與巴西
GOAL.com - 22 個小時前

據《每日鏡報》報導,球王比利對今屆世界盃已有心儀球隊,他認為南非世界盃的最大熱門是巴西及西班牙,另外他表示希望有一支非洲球隊能夠在自己的土地上有所作為。

「西班牙和巴西都是世界最強的球隊,很難說哪支是最大熱門。」球王比利講到。「我希望決賽是在巴西和一支非洲隊伍之間進行,我對非洲有深刻的認識,毫無疑問,這屆世界盃肯定是偉大的。這次大賽一定會組織得很出色,而且將會很精彩。」

被問到自己祖國巴西的世界盃前景,比利承認巴西還需努力。

「巴西會竭盡所能去捧起大力神盃,這是困難的,但巴西絕對有可能做到。」講到其他球隊的時候,比利透露英格蘭是危險的對手。比利指出英格蘭除了有卡比路這樣出色的領隊外,也擁有一班出色的球員,特別是朗尼,他認為朗尼是英格蘭中最危險的。(Goal.com)
作者: Montella:
本來睇好:
世界盃冠軍- 巴西
金球獎 (最佳球員) 卡卡

但, 知道桂神都係咁tip時 我唯有轉呔~ [/SIZE]
嘩...唔係下嘛......
桂神+比利聯手發功......
巴西......
enishi 08:04 PM 06-11-10
有線 用 4:3 俾 CCTVB, ATV 播都可以, 不過 4:3 入面仲要 16:9 (上下黑邊), 擺明條氣唔順
龍寶寶 08:09 PM 06-11-10
直覺覺得今晚法國會輸
IDGAF 08:14 PM 06-11-10
我對WORLD CUP無興趣,
但因為Shakira有份唱主題曲,對佢個開幕禮好有興趣,
免費頻道方面係咪得CH12(亞洲高清台)、82(J2台)有LIVE直播?
DC 97 08:38 PM 06-11-10
睇亞記好D
IDGAF 08:48 PM 06-11-10
吓…個開幕禮咁就完咗…
開場已經被有線去廣告CUT咗,短到呢…

打機算。
2dn 09:05 PM 06-11-10
宣傳易之有線電視廣告雜誌
呂鳳仙 09:08 PM 06-11-10
有線hard sell成咁……好期待聽日報紙會點報導~
>>>>>劉伯<<<<< 09:08 PM 06-11-10
cctv5係咪最多直播?
川上双葉 09:09 PM 06-11-10
係無線、亞視直播有線電視廣告雜誌
>>>>>劉伯<<<<< 09:12 PM 06-11-10
作者: Nivlek:
係無線、亞視直播有線電視廣告雜誌
好在冇睇
陸奧 貴志 09:17 PM 06-11-10
大家有冇睇到爆格?(有線)

都唔知係咪我部野既問題....
>>>>>劉伯<<<<< 09:25 PM 06-11-10
I Should Not Turn On The Television
t-cup 09:28 PM 06-11-10
今年無 澤文西密碼, 無咁正
ZombieTerry 09:30 PM 06-11-10
作者: lauchai:
I Should Not Turn On The Television
200%同意...
都係等場波kick off先再開...
昏迷童子Sleepy 09:37 PM 06-11-10
嘩...乜咁架......

請各位殖民星住民為殖民星電視台再三歡呼......
龍寶寶 09:51 PM 06-11-10
作者: 陸奧 貴志:
大家有冇睇到爆格?(有線)

都唔知係咪我部野既問題....
平時有無爆?可能係接觸不良
Busconcamp 09:51 PM 06-11-10
唔想跟屋企人爭電視/cable睇...
睇...竟然又大又清...
剛剛扲去cable比較...
係慢60秒
KIM 09:55 PM 06-11-10
竟然比我找到CCTV HD台~~~~~唯一係講~國語!
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後

返回主題版面