Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-08-14, 01:55 PM   #1126
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
唉知道金髮仔本身身份真係好無癮

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-14, 01:57 PM   #1127
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
有咩咁無癮 你玩得ubw就即係已經爆左Fate線知道金閃閃係咩樣架啦
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-08-14, 02:16 PM   #1128
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

渣二連魔術師都唔係
見到葛木秒左隻英靈已經嚇到標屎啦,邊有本錢復仇
由手機版發出
舊 12-09-14, 12:53 PM   #1129
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
突然諗到如果麻婆對葛木唔知邊個贏呢

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-14, 02:01 PM   #1130
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
六隻手指wwww

舊 12-09-14, 03:40 PM   #1131
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
有c子buff之下我覺得和
無的話我投神父一票

引用:
作者: money 查看文章
六隻手指wwww
咁大個BUG都睇唔到wwwwwwwwwwwww
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-14, 03:49 PM   #1132
money
◆.西野司命.◆

ED總銷量

22930枚

舊 12-09-14, 06:18 PM   #1133
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
第6期 六指霸王無錯丫

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-09-14, 11:32 PM   #1134
money
◆.西野司命.◆

舊 12-10-14, 10:39 AM   #1135
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
有個疑問, 聽RIN既講法, 體內有魔力既人應該可以抵受到學校既鮮血神殿
但點解櫻都會暈倒? 就算佢精神上係崩潰邊緣, 身體都應該有魔術迴路生成魔力?
定係因為晚晚比人吸走哂D魔力...?
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-14, 06:23 PM   #1136
money
◆.西野司命.◆

http://www.aniplex.co.jp/comike/no87/

Fate/stay night [Unlimited Blade Works]』セイバー寝姿Ver.マルチクロス 8,000円(税込)
あなたの側に、セイバーを。大判で印刷したセイバーのマルチクロスを発売! 衛宮家での寝姿をイメージした、ufotable描き下ろしのイラスト。

舊 12-12-14, 05:28 PM   #1137
money
◆.西野司命.◆

Fate/stay night Blu-ray BOXⅠ武内崇描き下ろしイラスト A3タペストリー絵柄店頭でも掲示中

此篇文章於 12-12-14 05:36 PM 被 money 編輯。
money 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-14, 11:13 PM   #1138
money
◆.西野司命.◆

実は、12月27日に放送する1stシーズン最終話(12話 / 放送13話)は、0話・1話と同様、1時間SP放送でお届けします!

舊 12-12-14, 11:37 PM   #1139
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

照而家發展
應該由某人倒戈開始做分界線?

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 12-12-14, 11:56 PM   #1140
money
◆.西野司命.◆

分割兩期

3月のBD-BOXと4月からの2ndシーズンもよろしくお願いします!

先程、弊社の岩上Pから、明日放送の10話(放送11話目)は、OP尺分も本編に使われると聞きまして、どんな感じなのかなーと。

やっぱり終盤戦、TV放送で多くの方に観た頂きたいというのが大きいです。どこも切れない。それでオーバー分がちょうど90秒。思い切ってOPを削ってという判断となりました

舊 12-13-14, 11:07 AM   #1141
money
◆.西野司命.◆

舊 12-13-14, 11:35 PM   #1142
money
◆.西野司命.◆

舊 12-14-14, 12:15 AM   #1143
money
◆.西野司命.◆

葛木先生の「蛇」はCGを使用しておらず、すべて作画と

最終話1時間スペシャルはずっと前から決まっていたわけではなく、現在絶賛作画作業中

舊 12-14-14, 01:42 AM   #1144
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

首次投影駛唔改做到咁型仔.....
睇怕次回都係Rune Breaker之後完.......

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 12-14-14, 02:02 AM   #1145
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
首次投影甘將莫邪比DEEN嗰次有魄力好多,話晒係故仔嘅重大事件。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-14, 03:57 AM   #1146
the fool
Insane Gamer
永遠的愚者

註冊日期: Jun 2008
雖然一早知個結果,但老師真係好抽到

聽老師口氣好似知御三家o既關係,佢點解會知?另外遠坂無出o黎,佢應該唔知遠坂o係度(Game入面就一齊走出去)

引用:
作者: 朔望~ 查看文章
無Caster應該係麻婆好抽D(話哂麻婆係代行者,成日都要同D人外打)

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
無SERVENT無魔術咩都無點報
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
渣二連魔術師都唔係
見到葛木秒左隻英靈已經嚇到標屎啦,邊有本錢復仇
由手機版發出
睇完今集你地就知渣二本錢大到乜咁啦(不過佢第一時間都係想對付係士狼同遠坂)

舊 12-14-14, 10:02 AM   #1147
money
◆.西野司命.◆

舊 12-14-14, 02:28 PM   #1148
Game Master

奈須好似講過葛木係繼全盛期嘅麻婆同巴姐可以同Servant抗衡嘅少數非Servant角色。

月姬有真祖同青子

空之境界有「」(兩儀嘅第三人格)

舊 12-14-14, 02:29 PM   #1149
Game Master

一成心靈創傷都唔輕,一見到士朗同凜一齊做即刻自覺地用手保護上身。XD

舊 12-14-14, 02:42 PM   #1150
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
雖然知道老師的暗殺拳很強,但我想今次數次動畫化中表現最強的一次了
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
收 GSC 1/7 遠坂凜 UNLIMITED BLADE WORKS PVC synyster3 買賣專區 3 11-19-14 05:59 PM
【ネタバレ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」Vol.2 izumo 日本動漫畫討論版 91 03-22-11 07:56 PM
[動畫] 【ネタ開放】劇場版「Fate/stay night Unlimited Blade Works」正式公開 鈴蘭 日本動漫畫討論版 1000 10-02-10 05:34 PM
[fate/stay night]fate ending問題 neocon H-GAMEの部屋 58 05-11-06 02:43 PM
Fate/stay night vol.2(劇情洩漏注意) - 第十四話『理想の果て』 Neloth 日本動漫畫討論版 1001 04-13-06 09:50 PM

現在的時間是 01:05 PM

手機版 | APP版