Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-27-17, 11:44 AM   #1901
Sgodkyo
God of Gamer
the one

註冊日期: Jan 2003

舊 05-27-17, 11:57 AM   #1902
david
The One

註冊日期: Mar 2002
我估先,連載五話又再休...

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 12:06 PM   #1903
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: david 查看文章
我估先,連載五話又再休...
一定有10話夠出單行本先連載嘅, 編輯部邊會咁蠢得一半就出

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 12:21 PM   #1904
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
10星期, 出芒亨, MATCH到呢...
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-27-17, 12:52 PM   #1905
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: qwe 查看文章
10星期, 出芒亨, MATCH到呢...
舊game黎咋
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 12:06 AM   #1906
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
https://hiatus-hiatus.rhcloud.com/
最近發現有人因為等到悶,於是整咗個chart出嚟統計每年富奸究竟出咗幾多期。

(Hiatus即係「停刊」)

2009同2013年只係出咗2期,前者係連接2008年年尾8期,但後者就係得嗰孤單嘅2期。

最長停刊記錄為80期(2014年39期-2016年19期)

當中2015年全年係一期都冇出過。

就連富奸都覺得唔好意思,於是去年2016年出返11期。

今年只係照常當交差出返今年嘅quota而已。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 12:33 AM   #1907
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
富奸又係時間出黎畫幾話,等到7月29 DQ11一出又休刊吧
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-17, 01:28 AM   #1908
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
7月開始好多GAME出,要賺買GAME錢
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 01:30 PM   #1909
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
No.361
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 01:38 PM   #1910
david
The One

註冊日期: Mar 2002
我成日都諗,究竟邊套可以我死前睇得到結局呢?

1. GUYVER
2. HXH

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 01:43 PM   #1911
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
正常佢地死先過我地O既...

舊 06-22-17, 01:44 PM   #1912
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
https://hiatus-hiatus.rhcloud.com/
最近發現有人因為等到悶,於是整咗個chart出嚟統計每年富奸究竟出咗幾多期。

(Hiatus即係「停刊」)

2009同2013年只係出咗2期,前者係連接2008年年尾8期,但後者就係得嗰孤單嘅2期。

最長停刊記錄為80期(2014年39期-2016年19期)

當中2015年全年係一期都冇出過。

就連富奸都覺得唔好意思,於是去年2016年出返11期。

今年只係照常當交差出返今年嘅quota而已。
有左數據之後, 有無人分析到佢既 Pattern

e.g. 拍落D Game years ,同體壇大事度

之後就可以計到佢2017 2018 有咩走勢

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 04:04 PM   #1913
qwe
Game Master

古勒比加學新招同團長鬥?
舊 06-22-17, 04:47 PM   #1914
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
隻食指唔係新招,只係無出過,
兩師徒講野o個段係考完牌開始修練O個陣

舊 06-22-17, 08:22 PM   #1915
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
ffxiv呢期extend release 應該出唔書吧

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 09:34 PM   #1916
lockheed2002
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
引用:

1. GUYVER
2. HXH
3.烙印戰士
lockheed2002 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-22-17, 09:40 PM   #1917
qwe
Game Master

引用:

1. GUYVER
2. HXH
引用:
作者: lockheed2002 查看文章
3.烙印戰士
4. 五星物語
舊 06-22-17, 10:34 PM   #1918
Kain

完全綁住先強制絕同撳低人吸到佢絕其實無咩分別
但係中指係要制約大到要用自己條命換同限定只可用於旅團
仲要加偷人能力
咁之前中指既存在意義係?
舊 06-23-17, 12:16 AM   #1919
qwe
Game Master

引用:
作者: Kain 查看文章
完全綁住先強制絕同撳低人吸到佢絕其實無咩分別
但係中指係要制約大到要用自己條命換同限定只可用於旅團
仲要加偷人能力
咁之前中指既存在意義係?
首先要捉得住再吸一段時間先乾,都有分別嘅對旅團應該無時間捉住吸
同埋可以對旅團舉中指有中二分加
不過如果中指絕左後仲有無得吸?
舊 06-23-17, 11:40 PM   #1920
alexlau2014
Junior Member

註冊日期: Dec 2014
佢能力想1p x人(不是指同一時間)
就好似今話,打底一個,見可能有用先吸。
冇需要,唔會預對戰中吸。
alexlau2014 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 12:13 AM   #1921
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
富奸係咪好鐘意古拿比加??
感覺上好似不斷幫佢 upgrade 咁 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-17, 08:13 AM   #1922
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
係咪話吸左招唔用的話絕對時間會繼續開住
但特登提住依點係咪指開絕對時間係有副作用呢

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-17, 07:03 PM   #1923
chitkan
Insane Gamer

註冊日期: Dec 2009
真係太耐無睇唔記得哂

想問下,呢一話果隻人面馬個王子
係咪就係之前連載果個變態屍體收藏癖王子?
chitkan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-17, 04:52 PM   #1924
qwe
Game Master

引用:
作者: chitkan 查看文章
真係太耐無睇唔記得哂

想問下,呢一話果隻人面馬個王子
係咪就係之前連載果個變態屍體收藏癖王子?

以呢個進度370都唔會開打到⋯
分分鐘講唔晒14個王子嘅念獸
舊 07-13-17, 10:47 PM   #1925
Kain

睇前半嘩頂,又加能力俾古仔?
後半,原來係咁

BTW我死佢都未死啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 08:35 AM

手機版 | APP版