Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 07-10-13, 08:29 PM   #476
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
隻碟好黑

歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 11:11 PM   #477
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
唔買+BD版? 今次真係好多英文歌,新label新作風?
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-10-13, 11:23 PM   #478
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

買錯

$150 平賣, 有邊紙,貼紙,袋, 只係檢查過隻碟.

如果無人要我就要齊晒兩隻啦
舊 07-11-13, 01:13 AM   #479
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
好似得 Contrail 係全日文歌, 其他歌全部大部份係英文詞
Blu-ray MV好正好高清

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-13, 12:59 PM   #480
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

好重BEAT, 好多 CHORUS 係完全聽唔到安室唱, 有 D 似 JENIFFER LOPEZ

唯一兩首風格同全碟唔同既係 BIG BOYS CRY 同 LET ME LET YOU GO.

BIG BOYS CRY 真係好洗腦
舊 07-11-13, 01:53 PM   #481
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

我反而覺得有幾首好Madonna, 尤其係第一首

大乱闘X
舊 07-11-13, 03:25 PM   #482
無賴男
God of Gamer
復仇勇者

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertagsteve ng714
blue ray 有隱藏pv呀

舊 07-14-13, 09:38 PM   #483
namieling
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2012
引用:
作者: 無賴男 查看文章
blue ray 有隱藏pv呀
Can you feel this love!
namieling 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-13, 09:39 PM   #484
namieling

引用:
作者: stephen1980 查看文章
上星期見到開價440
bd版咁貴@@
舊 07-14-13, 09:39 PM   #485
namieling

引用:
作者: W!LL 查看文章
碟已出, walk in價CD+BD $330
我喺東京買咗!
舊 07-15-13, 12:36 PM   #486
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

總共幾首中意

Alive
Rainbow
Big Boys Cry
Heaven
La La La
Super Neutral Love

總體上我覺得唔及 play, past>future 同 uncontrolled 咁商業向, 即係無咁可愛易受落
但係多左份藝術上既追求.

overall 4/5
舊 07-15-13, 12:51 PM   #487
無賴男
復仇勇者

引用:
作者: namieling 查看文章
Can you feel this love!
我係由RAINBOW開始PLAY~~越聽越鍾意

一貫安室大碟作風 好令人有REMIX連貫感覺

嗒落有味~~FEEL得到

舊 08-01-13, 04:38 PM   #488
popstars
Game Master

註冊日期: Dec 2001
邊到仲有安室奈美恵 namie amuro 5 Major Domes Tour 2012 ~ 20th Anniversary Best ( Blu-ray + CD )版賣?
popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-01-13, 04:52 PM   #489
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: popstars 查看文章
邊到仲有安室奈美恵 namie amuro 5 Major Domes Tour 2012 ~ 20th Anniversary Best ( Blu-ray + CD )版賣?
港版 HMV 實有
舊 08-01-13, 05:30 PM   #490
popstars
Game Master

引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
港版 HMV 實有
Blu-ray + CD 得日版
popstars 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-13, 09:09 PM   #491
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
作者: popstars 查看文章
Blu-ray + CD 得日版
信和黑店對面有,790
由手機版發出
舊 08-04-13, 09:27 PM   #492
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
信和黑店對面有,790
由手機版發出
B/F落扶手機右手邊 $699

大乱闘X
舊 10-06-13, 06:07 AM   #493
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

唔怪得成日講英文啦
舊 12-10-13, 07:05 PM   #494
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

1月新SINGLE, 收錄三首歌幾抵, 2月TOUR BLU-RAY
應該年中左右又有大碟喇

大乱闘X
舊 02-27-14, 12:50 AM   #495
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

Blu-ray $425入手
暫時睇畫面好過上一隻,同埋今次個台細過上次好多
唱舊歌方面好似撞上隻撞得幾多歌下

大乱闘X
舊 02-27-14, 12:30 PM   #496
無賴男
復仇勇者

引用:
where can buy 425 ???
我見隔離話 530 560好貴

舊 02-27-14, 04:46 PM   #497
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 無賴男 查看文章
where can buy 425 ???
我見隔離話 530 560好貴
灣仔聲威閣不嬲唔炒價未聽過?

大乱闘X
舊 02-27-14, 09:41 PM   #498
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

引用:
製作費好明顯係少過上年
舊 02-27-14, 10:24 PM   #499
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
製作費好明顯係少過上年
8人dancers
舊歌編曲,舞蹈同上次分別唔大
有冇live band無人知
總長度有點短
製作費實在低得可憐
因為有步姐,同類既歌手就要分簿資源?

大乱闘X
舊 02-27-14, 10:44 PM   #500
URA
盡皆過火 盡是癲狂

PSN  IDyungandrew
引用:
8人dancers
舊歌編曲,舞蹈同上次分別唔大
有冇live band無人知
總長度有點短
製作費實在低得可憐
因為有步姐,同類既歌手就要分簿資源?
步姐近幾年都比人cut左好多budget啦

今次係全國tour,而且好多都係開中型既hall
製作上無可能同巨蛋比較,太多機關既台好難搬走

論壇跳轉

現在的時間是 08:04 AM

手機版 | APP版