Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 11-08-07, 03:02 AM   #1
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
[連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3

官網
http://jump.shueisha.co.jp/hunter/

過去の揭示板
Vol.2
Vol.1

此篇文章於 04-09-08 04:12 PM 被 money 編輯。
money 目前離線  
舊 11-08-07, 07:04 AM   #2
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
復刊之後每話都咁吸引,正~

舊 11-08-07, 07:47 PM   #3
爽神
God of Gamer

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Kain
又bug?
基仔認到係阿爺嘅招
佢唔係之前唔知咩係念嘅咩?
見過出招=/=知道念係乜
冇乜衝突喎
爽神 目前離線  
舊 11-08-07, 08:27 PM   #4
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: 爽神 查看文章
見過出招=/=知道念係乜
冇乜衝突喎
佢無懷疑係咩黎咩?
另一個問題,未開秘孔應該見唔到念,呢招應該唔係具現化系
Kain 目前離線  
舊 11-08-07, 11:24 PM   #5
爽神

引用:
作者: Kain 查看文章
佢無懷疑係咩黎咩?
咁佢都識徒手偷心臟喇,我諗佢阿爺識d更勁既招應該冇咩好值得懷疑吧a
反而紅字呢點真係值得探討下
基路亞學完念之後係咪未返過屋企?
爽神 目前離線  
舊 11-09-07, 06:56 AM   #6
遊戲人間
"oui"

引用:
佢無懷疑係咩黎咩?
算啦...hunter 都差不多十週年啦...
少少bug都唔算過份....
可能富樫都唔記得左小岡佢地一開始唔識念...

最過份既其實係早佢少少創刊既one piece出到4x期佢先出到24....

舊 11-09-07, 09:48 PM   #7
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
如果我冇記錯,基路亞係greed island中途係返過出黎現實世界去考返獵人試0既,
當時佢好似返過屋企先至去考試ga,
唔知咁解唔解釋到呢。
暉暉816 目前離線  
舊 11-09-07, 09:57 PM   #8
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
佢無懷疑係咩黎咩?
其實係具現化系都唔奇,因為阿爺同會長係踩住條龍飛落嚟
casio 目前離線  
舊 11-09-07, 10:05 PM   #9
夢幻騎士
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2003
topic終於有HUNTER×HUNTER呢幾隻字, 感動
夢幻騎士 目前離線  
舊 11-10-07, 10:20 AM   #10
Bandit-Anji
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagZangfeva
真係幾好睇喎哩話
不過真係數秒(!?)做左好多野
又喊又諗野

另外小岡

Bandit-Anji 目前離線  
舊 11-10-07, 12:13 PM   #11
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
我想問返佢地個作戰計劃原本係點 ??
成班人殺入去,邊個負責打邊個 ??

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 11-10-07, 12:35 PM   #12
Paptimus

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
其實唔開秘孔都應該見到由念轉化出黎既實質事物ma
好似基路亞手上既電, 古拿比加既鎖鏈等, so佢見過爺果招唔出奇!
我覺得佢阿爺似變化系多d
我諗開左秘孔用凝係睇一個人念既流動

舊 11-10-07, 05:33 PM   #13
Oruma
Beware...

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
我想問返佢地個作戰計劃原本係點 ??
成班人殺入去,邊個負責打邊個 ??
根據單行本21期尾既一頁既話﹐係...
(1)小岡+基路亞 vs 貓女
(2)偽桑原 + 三隻手 vs 大隻怪
(3)煙斗+眼鏡男 vs 蝴蝶男
(4)會長 vs 王

但係過左0甘耐﹐富奸未必會記得呢...

Oruma 目前離線  
舊 11-10-07, 08:30 PM   #14
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: Oruma 查看文章
但係過左0甘耐﹐富奸未必會記得呢...
哈哈,佢的助手應該會幫佢手 ge ...
OIC ... 但之後加左 "神之共犯" 者後有無變過 ??

wii friend code: 3580 5742 2557 1699
舊 11-10-07, 09:18 PM   #15
爽神

引用:
作者: Shadow 神 查看文章
哈哈,佢的助手應該會幫佢手 ge ...
OIC ... 但之後加左 "神之共犯" 者後有無變過 ??
變左喇,佢果個版本應該未撞到"神之共犯"..
四眼佬之後都淆左底
爽神 目前離線  
舊 11-14-07, 05:01 PM   #16
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 11-14-07, 05:19 PM   #17
遊戲人間
"oui"

棋王中左龍星羣

然後..........王暴走.....?

舊 11-14-07, 05:22 PM   #18
Sgodkyo
the one

註冊日期: Jan 2003
都話小麥死緊架啦
爆seed王,超期待\/
不過小麥幾時變得咁索架 ? a

舊 11-14-07, 05:24 PM   #19
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
真真正正黑口黑面

舊 11-14-07, 07:58 PM   #20
Shadow 神
混沌與光明的創造者

引用:
作者: 神京 查看文章
都話小麥死緊架啦
話唔定跟住見到貞子,即刻貪新忘舊呢 ...
希望快 d 講到會長 vs 王啦 !!!

舊 11-14-07, 07:59 PM   #21
vov430
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
作者: 神京 查看文章
都話小麥死緊架啦
有貓女
死唔晒0既 b

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線  
舊 11-14-07, 08:39 PM   #22
Cube
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
有冇港版24 消息?
等左好似幾耐下.
Cube 目前離線  
舊 11-14-07, 10:57 PM   #23
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
想問下

小岡媽係咪死左嫁喇?

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線  
舊 11-14-07, 11:00 PM   #24
メソウサ
The One

註冊日期: Oct 2003
3DS Friend Code5069 4259 0235
淨係話分開jor?

舊 11-14-07, 11:03 PM   #25
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
作者: jamsquare 查看文章
想問下

小岡媽係咪死左嫁喇?
應該係死左

沒野
記錯左

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正

此篇文章於 11-14-07 11:07 PM 被 亞利古 編輯。
亞利古 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:49 PM

手機版 | APP版