Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-22-17, 11:08 AM   #33326
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
推測應該仲有一關純茄子同一關純碗
一隻打惡魔一隻奇美拉

之後就到挑戰關
所以正路黎講平蜘蛛係可以開刷架啦...

不過我都係等埋今晚11點先再決定
呢幾日自己都係打等活地獄消體
E~~我依幾日仲響度打眾合地獄 (殺職果關)
貪佢咩野都跌咁

舊 03-22-17, 11:29 AM   #33327
gingq7
God of Gamer

註冊日期: May 2008
金果已食左20幾粒了, 農具少都係早d打定安心d
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 11:32 AM   #33328
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: rinxlun 查看文章
E~~我依幾日仲響度打眾合地獄 (殺職果關)
貪佢咩野都跌咁
是甚麼都會掉但就不掉禮裝,寧可一方特化比三方平衡好..

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 11:41 AM   #33329
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: gingq7 查看文章
金果已食左20幾粒了, 農具少都係早d打定安心d
咁又係,咁我要都抽吓時間開始刷喇…

引用:
作者: fami~yan 查看文章
是甚麼都會掉但就不掉禮裝,寧可一方特化比三方平衡好..
咁我都刷左D茄子先喇,打狂職真係快好多…

舊 03-22-17, 12:47 PM   #33330
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 柚原このみ 查看文章
唔計蜘蛛果個綠方,基本上搞掂換曬
之後淨打天國夠150
等活地獄英雄之証堅係好出,跟住應該淨打呢個算
小弟茄子換哂都系刷等活,征服王仲需要多44個証升技
由手機版發出
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 12:48 PM   #33331
gingq7

用用吓發現荊軻的技能組其實很強,
魔放,產星,出星率,集星,爆傷 佢全部都有

原本佢無技3=無爆傷,無魔放 加上3星ATK導致無力, 但而家有技3有聖杯完全兩回事

可惜實在無見過frd list有人將佢lv90+技30, 無得實戰測試

此篇文章於 03-22-17 12:51 PM 被 gingq7 編輯。
舊 03-22-17, 01:10 PM   #33332
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: fufufu123456 查看文章
小弟茄子換哂都系刷等活,征服王仲需要多44個証升技
由手機版發出

因為英雄之証問題
我征服王仲係4/4/4緊

其實龍牙同証呢d極大消耗既銅素材
咁既掉落率真係好趕客.....

我睇埋白奇美拉掉爪個掉落率係點先
唔太理想既話可能都要食石刷等活..

舊 03-22-17, 01:11 PM   #33333
蛋撻王子
功德完滿

引用:
用用吓發現荊軻的技能組其實很強,
魔放,產星,出星率,集星,爆傷 佢全部都有

原本佢無技3=無爆傷,無魔放 加上3星ATK導致無力, 但而家有技3有聖杯完全兩回事

可惜實在無見過frd list有人將佢lv90+技30, 無得實戰測試
師兄你可以成為第一人啊...(誤

舊 03-22-17, 01:19 PM   #33334
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
因為英雄之証問題
我征服王仲係4/4/4緊

其實龍牙同証呢d極大消耗既銅素材
咁既掉落率真係好趕客.....

我睇埋白奇美拉掉爪個掉落率係點先
唔太理想既話可能都要食石刷等活..
佢D銅料下下都用十幾二十,真係用起上來其實同金料一樣煩

舊 03-22-17, 02:33 PM   #33335
空調
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
想問下引繼唔同機有冇限次數?

舊 03-22-17, 02:51 PM   #33336
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
推測應該仲有一關純茄子同一關純碗
一隻打惡魔一隻奇美拉

之後就到挑戰關
所以正路黎講平蜘蛛係可以開刷架啦...

不過我都係等埋今晚11點先再決定
呢幾日自己都係打等活地獄消體
其實唔駛推測
因為根本就係當年果堆關囉番出黎用之嘛

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 02:53 PM   #33337
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實唔駛推測

因為根本就係當年果堆關囉番出黎用之嘛
佢配置無改
但活動道具拾過黎 好似

另外 樓上的問題
應該無限次數
不過記得每次轉都要好好記低個新引繼碼囉~

舊 03-22-17, 04:26 PM   #33338
gingq7

話說1號果本係乜?
唔似係之前提的 Fate/Grand Order カルデアエース (https://www.amazon.co.jp/dp/40410524...0171182&sr=8-1)
但睇個名又好似差唔多內容
舊 03-22-17, 04:55 PM   #33339
蛋撻王子
功德完滿

Fate/Grand Order [新宿幻霊事件]滿滿的男人

引用:

話說1號果本係乜?
唔似係之前提的 Fate/Grand Order カルデアエース (https://www.amazon.co.jp/dp/40410524...0171182&sr=8-1)
但睇個名又好似差唔多內容

【カルデア広報局より】
『1st Episode MEMORIAL BOOK』は総勢60名以上の寄稿を収録!AnimeJapan2017で販売後、全国アニメイト・ゲーマーズ店頭での販売、アニプレックスプラスでの通販を実施予定です。詳細はまた決定次第お知らせします #FateGO

咁岩有通販公告
呢本野

但實際係乜要等熟呢d野既師兄解答了

https://twitter.com/fgoproject/statu...70593764261888

補link 因為有大圖

舊 03-22-17, 05:32 PM   #33340
細路翔
The One

沖田果然只能插2030或者5星櫻

插左2030之後根本係永動機係咁爆

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 05:47 PM   #33341
蛋撻王子
功德完滿

【カルデア広報局より】
EDテーマ『Eternity Blue』が本日より配信開始!

https://twitter.com/fgoproject/statu...84000177577984

舊 03-22-17, 05:55 PM   #33342
gingq7

引用:
【カルデア広報局より】
『1st Episode MEMORIAL BOOK』は総勢60名以上の寄稿を収録!AnimeJapan2017で販売後、全国アニメイト・ゲーマーズ店頭での販売、アニプレックスプラスでの通販を実施予定です。詳細はまた決定次第お知らせします #FateGO

咁岩有通販公告
呢本野

但實際係乜要等熟呢d野既師兄解答了

https://twitter.com/fgoproject/statu...70593764261888

補link 因為有大圖
見倒呢句我就明了: 『1st Episode MEMORIAL BOOK』は総勢60名以上の寄稿を収録
即係呢本同上次果本Fate/Grand Order 1st Anniversary Book一樣, 都係一堆畫家的賀圖

而Fate/Grand Order カルデアエース可能就係似type-moon ace: 訪談, 幾篇小說, 幾篇漫畫, 乜都有d

前者係畫集類(雖然應該得30幾頁), 後者係雜誌類
舊 03-22-17, 06:53 PM   #33343
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
說來大家知道這個星期六和日(25及26號)有FGO VR試玩活動吧?

星期日早上9時50分(香港時間)會有生放送

http://live.nicovideo.jp/gate/lv293165547
嘉賓:
島﨑信長
高橋李依
川澄綾子
大久保瑠美

到時會有新消息(吧)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 07:29 PM   #33344
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
https://www.aniplexplus.com/itemIpFshQwW

Aniplex限定

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 08:40 PM   #33345
gingq7

1000yen買 付属グッズ: フォウくんの防滴スマホポーチ

其實上次個電話座我覺得幾ok
舊 03-22-17, 09:07 PM   #33346
蛋撻王子
功德完滿

日站見到的圖

條呆毛驚異の存在感

(我覺得下面個呆毛好型)

舊 03-22-17, 09:36 PM   #33347
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
追多2PACK唔中沖田
一禁就停唔到手
唔課住, 等福袋
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 11:08 PM   #33348
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
結果茄子最好出嘅關係大叫喚地獄
我頭先咁辛苦食蘋果刷等活地獄為咗d乜
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-22-17, 11:15 PM   #33349
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 血之淚 查看文章
結果茄子最好出嘅關係大叫喚地獄
我頭先咁辛苦食蘋果刷等活地獄為咗d乜
所以呢幾日一直話唔好咁衝動啊
後天應該仲有很多碗的關....
正常黎講

不過等活地獄有英雄證
要用既時候就知道絕對沒有白費的了

劍職 沖田 突滿3星禮裝營業中~

舊 03-22-17, 11:19 PM   #33350
蛋撻王子
功德完滿

正打算要農茄子
發現原來呢幾日打等活地獄消體
已經換晒唔再需要打茄子了

咁試幾場睇下d爪好唔好跌先

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 07:48 AM

手機版 | APP版