Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後
收藏品討論版>超合金討論區 IV
★星人44★ 12:36 AM 06-02-13
SR勇者警察福利$198
可惜日本巳經↓¥1800......

信和日版$230
kyo353 10:17 PM 06-02-13
作者: ★星人40★:
SR勇者警察福利$198
可惜日本巳經↓¥1800......

信和日版$230
個時望到個盒就覺得會平過200...
不過呢隻野香港都好似唔受歡迎...
討論區出POST既一隻手都數得晒...
★星人44★ 10:43 PM 06-02-13
作者: kyo353:
個時望到個盒就覺得會平過200...
不過呢隻野香港都好似唔受歡迎...
討論區出POST既一隻手都數得晒...
都好少話一出就插水插成咁
『香港行貨』批好似$327
上次氷竜&炎竜批$4百幾
我5月頭日本黄金週前見批¥3000
都執佐5隻返黎賣$330wwwwww

下一隻真三一夠出名啦呱
我放長雙眼睇隻真三一出時插成點wwwwww

家下SR真係好比新一代死貨毒藥的代名詞wwwwwwwwwwwww
kyo353 11:01 PM 06-02-13
作者: ★星人40★:
都好少話一出就插水插成咁
『香港行貨』批好似$327
上次氷竜&炎竜批$4百幾
我5月頭日本黄金週前見批¥3000
都執佐5隻返黎賣$330wwwwww

下一隻真三一夠出名啦呱
我放長雙眼睇隻真三一出時插成點wwwwww

家下SR真係好比新一代死貨毒藥的代名詞wwwwwwwwwwwww
我都玩過呢條LINE幾多隻下
其實玩落都唔係好差...但係唔知點解會死晒...
今個月隻巨靈神又睇下會唔會好慘烈先
Dangerous-boy 02:52 PM 06-13-13

新生2199版ヤマト、超合金魂で完全再現!東京おもちゃショーに展示!
mikemike 10:44 AM 06-23-13
黑貓星期日都出動

Dangerous-boy 04:03 PM 06-23-13
作者: mikemike:
黑貓星期日都出動
我都係今朝收到!
黑貓星期日都要開工,真係揾食艱難!
★星人44★ 09:06 PM 07-04-13
作者: kyo353:
我都玩過呢條LINE幾多隻下
其實玩落都唔係好差...但係唔知點解會死晒...
今個月隻巨靈神又睇下會唔會好慘烈先
話口未完巨靈神日本開始插水了...
Dangerous-boy 02:58 PM 07-11-13

Super Robot Chogokin Mazinger Z Jumbo Machinedar color
Price: HK$ 430.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000550/
Dangerous-boy 07:23 PM 07-23-13
ワンタマ!!ONE PIECE TAMASHII 更新 「超合金魂 GX-63 フランキー将軍」特集記事第2弾「将軍は合体する」 公開
Dangerous-boy 07:27 PM 07-23-13

GN00508771 09:46 PM 07-23-13
係咪送埋對翼先

另外感想有兩個
1. 個頭有D怪
2. 對翼(我指大型版) 魂SHOP見
kyo353 10:20 PM 07-23-13
我反而想知心口個把劍柄?拆唔拆得出黎...
暗黑騎士 09:37 AM 07-24-13
正, 應該係第一隻入手既SR合金
Dangerous-boy 07:19 PM 07-24-13
ワンタマ!!ONE PIECE TAMASHII 更新 「超合金魂 GX-63 フランキー将軍」特集記事第3弾「将軍のスーパーなひみつ」 公開
GN00508771 10:48 PM 07-24-13

呢個系列原來仲繼續緊架-.-
Dangerous-boy 01:03 AM 07-27-13
今日玩隻太空保衛者時,想起細個時幾個老表都有兩隻(一隻大的可變形、一隻細的不可變形),而自己卻一隻都冇;不禁一時感觸,忍唔住流下男兒淚....
暗黑騎士 09:59 AM 07-27-13
Gundam Fix 不死, 萬歲
C.Ryo 10:47 AM 07-27-13
一向MC for UC機,MB for 非UC,上隻MC係Origin RX 78, 照計之後仲有FA unicorn
058719057 11:40 AM 07-27-13
但今次隻獅子成二萬一yen,但得隻角,槍同爪係新模來
emoil 10:57 PM 07-27-13
作者: Dangerous-boy:
今日玩隻太空保衛者時,想起細個時幾個老表都有兩隻(一隻大的可變形、一隻細的不可變形),而自己卻一隻都冇;不禁一時感觸,忍唔住流下男兒淚....
我都係..細個個時得個睇字~冇得玩,最多問人地借泥摸2下~
Irwin 01:35 AM 07-28-13
作者: emoil:
我都係..細個個時得個睇字~冇得玩,最多問人地借泥摸2下~
總算叫圓夢啦

而且同果時的大細差唔多,但可動一流
emoil 12:01 AM 07-29-13
作者: Irwin:
總算叫圓夢啦

而且同果時的大細差唔多,但可動一流
細左,當年果隻可變,大1/4左右

而家總算..找回金毛獅王,六神,大帝,泰坦3,珍寶3,金剛,
Irwin 11:34 PM 07-29-13
作者: emoil:
細左,當年果隻可變,大1/4左右

而家總算..找回金毛獅王,六神,大帝,泰坦3,珍寶3,金剛,
唔入GX-61? 當年文具舖成日見架喎。

仲有GX-03、GX-31、GX-13同GX-39呢
emoil 12:08 AM 07-30-13
作者: Irwin:
唔入GX-61? 當年文具舖成日見架喎。

仲有GX-03、GX-31、GX-13同GX-39呢
大皇者冇愛...

天威唔太LIKE大脾粗~入左ES..

其他當然

睇番原來同POPY版一樣大細~可能細過隻手比較細..覺得大D~
標籤:超合金魂
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 24  ... 最後

返回主題版面