Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-04-15, 09:28 PM   #7201
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
跌禮裝啦
99萬分先出比我...
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-15, 09:51 PM   #7202
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
好可惜 做Boss既有99%係旦那
旦那係少有地Caster寶具全體攻擊技
不過因為係Caster 佢要行5T先放得,仲要佢無黃金律類既技能
我諗你肯擺一兩隻拉打係度佢唔可能放到技
唔好忘記孔明都係CASTER......
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-15, 11:22 PM   #7203
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
我一點都不怕孔明的寶具
呪??

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-15, 01:25 AM   #7204
蛋撻王子
God of Gamer
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
呢兩日係咁打龍之牙幫沖田升左少少技
可以再方便DD~

舊 12-05-15, 01:52 AM   #7205
T.K.
很黃很暴力

進度

青吾表示:吾不是首張五星嗎!??_(:з」∠)_

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 12-05-15, 01:58 AM   #7206
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: T.K. 查看文章
進度

青吾表示:吾不是首張五星嗎!??_(:з」∠)_
卡左係鳳凰之羽吧?

舊 12-05-15, 02:01 AM   #7207
T.K.
很黃很暴力

青吾:可惡的月神.........._(:з」∠)_

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 12-05-15, 09:34 AM   #7208
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
終於達到基本目的1 百萬,蜘蛛也只餘1300 都應有機會,可以稍少用蘋果,最重要希望還有時間收藍茶腕。。。。。

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-15, 10:05 AM   #7209
hyakki
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2009
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
終於達到基本目的1 百萬,蜘蛛也只餘1300 都應有機會,可以稍少用蘋果,最重要希望還有時間收藍茶腕。。。。。
無禮裝打藍碗真係難...
我藍碗打左200個換左骷髏就算...禮裝都無換...
hyakki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-15, 11:24 AM   #7210
a08216
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
先打藍碗吧
蜘蛛後面關卡應該還會增加

此篇文章於 12-05-15 11:31 AM 被 a08216 編輯。
a08216 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-15, 01:04 PM   #7211
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: axe1292 查看文章
唔好忘記孔明都係CASTER......
講左好多次啦
佢係對照番有咩角色犯過果種罪就塞落去
下個任既地獄係專比邪教人士......咁孔明點會出現?
唔駛諗一定會係旦那.......

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-15, 01:32 PM   #7212
axe1292
Game Master
AXE

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
講左好多次啦
佢係對照番有咩角色犯過果種罪就塞落去
下個任既地獄係專比邪教人士......咁孔明點會出現?
唔駛諗一定會係旦那.......
無留意,唔好意思
舊 12-05-15, 01:38 PM   #7213
axe1292
Game Master
AXE

無碗同蜘蛛禮裝,
碗換左骷髏同禮裝就算,
反而茄子應該會換淫獸就算,金火平時打都得,
GG仲差2千左右先換完所有野(唔計禮裝),
最後先決定再爆唔爆果打

書頁,紅水,蹄你地會先換邊種?
舊 12-05-15, 02:02 PM   #7214
a08216
Junior Member

註冊日期: Mar 2010
活動打左一半 我d四星英幾乎都無機會上場
反而見其他人低星好似仲有優勢…
你地有無低配置實用既推介?
http://www9.atwiki.jp/f_go/pages/153.html
夏爾其實係咪好勁? 紅卡單體寶具 練滿1000%
仲有對惡對人特攻技能

引用:
作者: axe1292 查看文章
無碗同蜘蛛禮裝,
碗換左骷髏同禮裝就算,
反而茄子應該會換淫獸就算,金火平時打都得,
GG仲差2千左右先換完所有野(唔計禮裝),
最後先決定再爆唔爆果打

書頁,紅水,蹄你地會先換邊種?

e3樣曜日都無 睇你需要
活動開始時阿提拉 瑪麗缺18蹄 一早換晒
a08216 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-15, 02:18 PM   #7215
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

全部都換不就解決問題了嗎(天才)

ペルソナ5

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
舊 12-05-15, 02:27 PM   #7216
hyakki

今鋪真係奶野,咁多次活動都未掉過禮裝
今次竟然出左...

明明諗著200藍碗畢業算
而家又覺得唔打多300換埋禮裝好可惜
舊 12-05-15, 02:34 PM   #7217
gingq7

註冊日期: May 2008
主號趺到第4張禮裝, 會唔會用晒我所有運氣跟住聖誕乜都唔趺
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-15, 02:39 PM   #7218
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
我仲未跌,表示好葡萄
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-15, 02:43 PM   #7219
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

90萬果時跌第一張 已經安心儲緊平蜘蛛 /
打晒平蜘蛛先返轉頭打茶豌同茄子

ペルソナ5

隨時更新
舊 12-05-15, 02:44 PM   #7220
hyakki

呢張禮裝嘛嘛喎-_-
舊 12-05-15, 02:58 PM   #7221
gingq7

我覺得張禮裝夾船長應該唔錯,
船長天生吸星,加爆傷啱晒,
而且技2技3都可儲NP,
打長期戰會比用突滿太太好

就算無船長,都可以預期將來新出的5星隻隻都會係打星高手/儲NP高手,
張卡又將來無得換,花300蜘蛛(10場=3果)突滿佢我覺得值

此篇文章於 12-05-15 03:10 PM 被 gingq7 編輯。
舊 12-05-15, 03:09 PM   #7222
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: gingq7 查看文章
主號趺到第4張禮裝, 會唔會用晒我所有運氣跟住聖誕乜都唔趺
咁我應該唔怕, 之前兩次死都唔跌, 今次還咗5張俾我.

舊 12-05-15, 03:17 PM   #7223
gingq7

引用:
作者: psidef 查看文章
咁我應該唔怕, 之前兩次死都唔跌, 今次還咗5張俾我.
我好你少少, 最重要的太太最尾2-3日險險突滿

不夜薔薇 - 無趺
月神禮裝 - 無趺
太太/B狐禮裝 - 打到嘔血各趺1張, B狐突唔滿
今次 - 暫時趺4張, total已7張
舊 12-05-15, 03:39 PM   #7224
gingq7

法地獄終於到船長發圍

27萬血的元帥2回合玩完
沖田寶具EX打一套出42星, 元帥血剩17萬
下回合船長寶具EX,雙紅卡100%爆, 元帥玩完
舊 12-05-15, 03:47 PM   #7225
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

過左100萬之後都唔駛特登搵沖田了 見有看板娘禮裝就J

ペルソナ5

隨時更新

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 02:41 AM

手機版 | APP版