Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-19-12, 05:20 PM   #976
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: ronaldob 查看文章
唔該晒先,我問過成set豪華要7kg
如果找代bid,邊間會好d??
呢層我唔清楚了

如果係寧寧機的話 易好多....幾版都係 最平35000即決...

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 02-19-12 05:22 PM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 08:52 PM   #977
ronaldob
Junior Member

註冊日期: Sep 2011
引用:
作者: GN00508771 查看文章
呢層我唔清楚了

如果係寧寧機的話 易好多....幾版都係 最平35000即決...
我目標都係愛花機,希望4萬5yen 攪掂。
ronaldob 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 08:52 PM   #978
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
我搵代購幫我抽,抽到送返黎,5.6KG,運費要另外收多差唔多四百蚊,因為部機內含鋰電,要用FedEx送返黎
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 10:33 PM   #979
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

話說 有冇人登記戈個E MAIL系統 得閒SEND封EMAIL來 幾有趣

舊 02-20-12, 02:10 PM   #980
teealpha

引用:
話說 有冇人登記戈個E MAIL系統 得閒SEND封EMAIL來 幾有趣
邊個email系統?係咪upload data上去K社果個?(我冇K社ID,未登記)
舊 02-20-12, 02:45 PM   #981
ronaldob

引用:
個e-mail有咩玩?
舊 02-20-12, 05:01 PM   #982
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
個e-mail有咩玩?
都係send下email傾下計咁
例如頭先....
今日は過ごしやすくて、体を動かすのが気持ちよさそうね。
よかったら、部活で一緒に組んで練習しない?

また冷やかされちゃうかもしれないけど……お願い。
もちろん帰りも一緒に、ね?

舊 02-20-12, 05:12 PM   #983
teealpha

有冇版友知邊度仲有game連畫集版賣?
要幫友人買寧寧版,請PM我知,THX
舊 02-20-12, 09:59 PM   #984
ronaldob

引用:
都係send下email傾下計咁
例如頭先....
今日は過ごしやすくて、体を動かすのが気持ちよさそうね。
よかったら、部活で一緒に組んで練習しない?

また冷やかされちゃうかもしれないけど……お願い。
もちろん帰りも一緒に、ね?
好似幾過引,不過我日文真係唔太掂
舊 02-20-12, 10:00 PM   #985
ronaldob

引用:
作者: teealpha 查看文章
有冇版友知邊度仲有game連畫集版賣?
要幫友人買寧寧版,請PM我知,THX
信和見到有,不過寧寧版冇標價冇問
舊 02-21-12, 12:30 AM   #986
teealpha

引用:
信和見到有,不過寧寧版冇標價冇問
謝告知
呢兩日我收工出去睇睇
舊 03-31-12, 01:02 AM   #987
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
「ラブプラスTOOLS」アップデートにつきまして
http://www.konami.jp/osirase/loveplustools/
引用:

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-12, 01:14 AM   #988
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
game已放了,本身個tools對我無用
唔玩實景拍攝,唔使過save
好似因為要修正你個bug迫我買你個tools
而且個修正只係fix咗過save個問題
仲有好多未解決,仲要已經用600mb
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-12, 01:19 AM   #989
Suda
God of Gamer

註冊日期: Sep 2008
Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
諗住等佢修正晒bug先入隻game都唔知等到幾時
Konami

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-12, 01:25 AM   #990
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

註冊日期: Sep 2002
Wii U IDlastwill
3DS Friend Code5241 1873 3778
今年頭三個月konami d game已經多bug都飛起
隻game買返黎開過兩次, 一知有d咁既bug已經無心情再開
konami出既game以後都唔會立即買

大乱闘X
WILL 3780-8206-2363
按此看我的3DS Mii
有老任分紙多出可以pm俾我,謝謝
W!LL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-12, 01:33 AM   #991
噹噹dondon
Game Master

註冊日期: Oct 2006
我諗佢係想修好哂先出
而tool係當一個更新檔加埋落去再出
不過都希望佢地可以實現承諾
比起NLP 我更喜歡LP+原本既女友
反正我係兩隻同步一齊玩
噹噹dondon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-12, 01:39 AM   #992
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: 噹噹dondon 查看文章
我諗佢係想修好哂先出
而tool係當一個更新檔加埋落去再出
不過都希望佢地可以實現承諾
比起NLP 我更喜歡LP+原本既女友
反正我係兩隻同步一齊玩
原本佢想12月出

大乱闘X
舊 04-02-12, 04:09 PM   #993
quatre_sze
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
我情願佢延期延長啲,等fix晒啲bug先出game,好過而家咁
(雖然我仲未買:P)
quatre_sze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-12, 02:10 AM   #994
W!LL
Moderator
【大亂鬥MvT】

引用:
作者: quatre_sze 查看文章
我情願佢延期延長啲,等fix晒啲bug先出game,好過而家咁
(雖然我仲未買:P)
唔覺konami俾心去做debug, 睇返家用機最近既slient hill作品可略知一二
呢隻NLP只係想做到話題性放响2月14出
本作極有可能已經整臭呢個系列個朵, 至少我唔會再買

大乱闘X
舊 04-13-12, 11:41 PM   #995
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

「ラブプラスTOOLS」4月16日アップデート 本編の対応は「今しばらくお待ちいただく事になります」
http://game.watch.impress.co.jp/docs...13_526365.html
http://www.konami.jp/osirase/loveplustools/

此篇文章於 04-13-12 11:57 PM 被 neo2046 編輯。
舊 05-16-12, 04:09 PM   #996
噹噹dondon
Game Master

NEW LOVE PLUS 更新データ
http://www.konami.jp/osirase/newloveplus/

■「更新データ」配信開始予定

第1回:2012年6月中
第2回:2012年8月末~9月初旬

■第1回で更新される主な内容(予定)
進行不能等、各種不具合の改善ならびに下記記載項目の改善が主な更新内容となります
  • 觸摸女友﹑電郵以及電話等等交流機能改善
  • 改善Touch操作反應
  • 改善能在NLP自動運行於TOOLS提供的繼承存檔修復機能

■第2回で更新される主な内容(予定)
各種不具合の改善ならびに下記記載項目の改善が主な更新内容となります。
  • 改善遊戲速度
  • 改善ToDo事件
  • 改善時間表的輸入畫面

■ご注意事項
  • 3DS本體系統必須為最新版本
  • 更新所需要的SD卡空白容量預計約60MB
  • 更新所需花費10~20分鐘程度,請在使用時插著電或者保持滿電狀態更新
舊 06-13-12, 11:09 AM   #997
neo2046
(<ゝω・)綺羅星~

ラブプラス更新詳細
http://www.konami.jp/products/newloveplus/update.html

舊 06-13-12, 12:39 PM   #998
噹噹dondon
Game Master

好似話更新完スキンシップ又出事
舊 06-13-12, 05:26 PM   #999
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
UPDATE完 成個介面又變得更快了
スキンシップ試左幾次都唔見有問題
不過改左摸法 未識點玩O口O"
tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-12, 09:12 PM   #1000
J.kidd
Game Master

註冊日期: Aug 2002
XBox Live Gamertagtoby5
好耐無開
機又換左但有過資料
不過一開仰仲係4月
點算呀
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] We Love Golf ! [日版已售] imgahou 電視遊戲討論版 68 07-22-08 04:48 PM
[PS2]蜜×蜜ドロップス LOVE×LOVE HONEY LIFE, 預定4月6日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 04-07-06 06:20 PM
蔡依琳love love love mv既卡~ 小忍~~ Neo Music UNIVERSE 0 06-08-04 11:46 AM
有問題關於LOVE♥LOVE HoHo 日本動漫畫討論版 8 05-15-04 06:41 AM

現在的時間是 07:13 PM

手機版 | APP版