Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-21-16, 06:05 PM   #1051
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
睇黎皇帝訂購賣得麻麻

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 06:13 PM   #1052
Kaiser
God of Gamer
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
這套是下輯動畫的預告嗎

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 06:14 PM   #1053
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
GBFT呢套之後駁GBF嘅ova?

但後者完全無消息

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 06:22 PM   #1054
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
魔法陣都開埋.........
如果6隻對唔啱屬性會CALL D咩出來.........
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 06:51 PM   #1055
迪安大叔
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
基本上睇最後1分鐘就夠 XD
迪安大叔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 08:00 PM   #1056
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

好型的開頭,悲劇的收場

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 08:47 PM   #1057
C.Ryo
Game Master

註冊日期: Dec 2007
Wii U IDCRYO.HK
Nintendo Switch ID4426 5495 5212
PSN  IDCRyoHK
XBox Live GamertagCRYO HK
gunpla都未番出黃金神,係咪序告黎
定係已經可以召喚SDX一類完成品? 咁下一輯不如召啲metal build出黎屈機
C.Ryo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 08:48 PM   #1058
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
零司做便宜老豆機會唔低,艾娜個女冇一忽生得似零司
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 09:05 PM   #1059
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 2dn 查看文章
以上節目係由 SDX 黃金神特約贊助播出。
引用:
作者: C.Ryo 查看文章
gunpla都未番出黃金神,係咪序告黎
定係已經可以召喚SDX一類完成品? 咁下一輯不如召啲metal build出黎屈機

所以請快d出同LEGEND超龍連動用1:60 size黃金神模型

不過都係快d出MG騎士先丫唔該 騎強人都係唔夠味

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 08-21-16 09:09 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 09:21 PM   #1060
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
我睇左半個鐘超越之龍廣告

配音差到一個點

\ /
/ \
\(^ω^)/

此篇文章於 08-21-16 09:23 PM 被 魔璃 編輯。
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 09:32 PM   #1061
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: axe1292 查看文章
魔法陣都開埋.........
如果6隻對唔啱屬性會CALL D咩出來.........
仲有11隻比你揀

https://www.facebook.com/SDworld/pho...type=1&theater

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-21-16, 09:51 PM   #1062
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:
作者: zzzdx 查看文章
兩邊時間流動速度好似唔同?應該唔可以咁比較

BTW今次唔係就咁閃一格畫面而係直接召喚太OP了
博士肯定都係食得粒子多先變到咁大個人啦 除非唔係
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 10:12 PM   #1063
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

要逐格睇係得之前出過o個兩格重複....

其他都係兩至三格....仲要係敵方被斬......

唔知有冇睇漏.....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-21-16, 10:49 PM   #1064
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
除左個女之外你早幾個月出套野,隻黃金神應該會好賣好多

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 10:52 PM   #1065
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
嫌佢架Boss機唔夠型
被黃金神秒殺

舊 08-21-16, 10:55 PM   #1066
鳳熾魂
紅蓮の焔神

笨大不如襯今次出番電鍍版黃金神啦
引用:
作者: cancerman 查看文章
嫌佢架Boss機唔夠型
被黃金神秒殺
其實吹到隻黃金神對面唔係神級別,只係部測試機我諗唔到何以戰

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。

此篇文章於 08-21-16 10:58 PM 被 鳳熾魂 編輯。
舊 08-21-16, 11:16 PM   #1067
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
我當睇新機出招算,但BOSS招招9999攻,仲要全MAP
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 11:26 PM   #1068
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章

其實吹到隻黃金神對面唔係神級別,只係部測試機我諗唔到何以戰
出黃金神但冇得睇佢打比較可惜,
其實有咩SD戰國、三國敵Boss可以夠份量對打?
我對呢d既認識停留係黑魔神闇皇帝

舊 08-21-16, 11:31 PM   #1069
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
除左個女之外你早幾個月出套野,隻黃金神應該會好賣好多
睇完想買番既舉下手先

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 11:37 PM   #1070
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
呢套野D戰力唔可以用GUNDAM本身設定來計,
真係計的話老虎大叔應該唔洗打

另外明明係次元霸王流,
但又肩LASER,
又背部浮游劍,
又鳳凰幻魔拳,
你仲係格機來咩?
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-21-16, 11:46 PM   #1071
sugoteam
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: GN00508771 查看文章
睇完想買番既舉下手先
舉手!另外想買番隻強人同ZZII

睇嚟女僕文奈出硬

Oh! 原來26/8日魂限予約開始.....

http://gundam-bf.net/hhib/

此篇文章於 08-21-16 11:53 PM 被 sugoteam 編輯。
sugoteam 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-16, 12:04 AM   #1072
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: axe1292 查看文章
呢套野D戰力唔可以用GUNDAM本身設定來計,
真係計的話老虎大叔應該唔洗打

另外明明係次元霸王流,
但又肩LASER,
又背部浮游劍,
又鳳凰幻魔拳,
你仲係格機來咩?
功夫GE野你唔明咁多
引用:
作者: cancerman 查看文章
出黃金神但冇得睇佢打比較可惜,
其實有咩SD戰國、三國敵Boss可以夠份量對打?
我對呢d既認識停留係黑魔神闇皇帝
闇大帝算唔算
三國傳隻重高都係出呢俾呂哥哥秒殺

舊 08-22-16, 12:14 AM   #1073
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
今集就算當模型廣告我都覺得好FAIL...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-16, 12:21 AM   #1074
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: fami~yan 查看文章
今集就算當模型廣告我都覺得好FAIL...
因為係賣sdx不過又一早截左訂
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-22-16, 12:27 AM   #1075
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
廣告回......

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
なもり「ゆるゆり、」10周年記念 OVA Blu-ray 一般発売版 2019年11月13日発売 supermanlady 日本動漫畫討論版 393 02-02-24 09:44 AM
ヒロユキ「マンガ家さんとアシスタントさんと」#12 (終)「前進/夏の終わり/パンツでわかる性格診断」 supermanlady 日本動漫畫討論版 17 05-13-23 06:34 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第25話「約束」(終)丨 ガンダム35周年の翌年はガンプラ35周年です! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1004 03-31-14 07:40 PM
[動畫] 「ガンダムビルドファイターズ」第13話「バトルウェポン」丨15話メカ作畫監督:大張正己 money 日本動漫畫討論版 1018 01-22-14 03:27 PM
くずしろ「犬神さんと猫山さん」#12 (終)「犬神さんと猫山さんと夏祭り」 supermanlady 日本動漫畫討論版 1 01-15-14 11:36 AM

現在的時間是 10:30 PM

手機版 | APP版