Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-05-11, 06:31 PM   #76
antony chan
God of Gamer
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
吹脹...明知故"食",食完明知冇得挽救仲諗住攬住個水泡去捉鯊魚?
其實好多嘢都已經擺在眼前啦,仲有咩路可教?:-)
由手機版發出
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-05-11, 07:09 PM   #77
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
大家雖然尖酸刻薄
但其實已經側寫左真相既可能性俾你。

坦言,樓主唔多唔少有當局者迷既可能。
所以,我極其量只能叫你先投入係其他事度
放底呢壇野先
等返一年半載等大家丟淡件事,可以理智處理再算啦

舊 06-05-11, 09:13 PM   #78
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
冇聽過果個伊索寓言?

http://www.epochtimes.com/b5/1/8/15/c3236.htm

舊 06-08-11, 01:49 PM   #79
lange_why
Crazy Gamer
貧 窮

註冊日期: Oct 2003
你同我EX情況一模一樣,拖拉左大半年,
但我可以同你講,人的自尊及底線有限,你以為有得揀,到最後會變成一無所有。

我的角色位置正好是樓主所說的A,而且係8年半感情,把心一橫決定放手了。

此篇文章於 06-08-11 01:54 PM 被 lange_why 編輯。
lange_why 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-11, 06:39 PM   #80
Areios
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2002
引用:
作者: lange_why 查看文章
你同我EX情況一模一樣,拖拉左大半年,
但我可以同你講,人的自尊及底線有限,你以為有得揀,到最後會變成一無所有。

我的角色位置正好是樓主所說的A,而且係8年半感情,把心一橫決定放手了。
[我亂入的]
我最近失戀了
比好朋友搶左…(雖然我自己都有責任)
重要兩個瞞住我…
比我撞破的…係咁話唔想我唔開心…
最hurt都係同一個圈子朋友冇晒
但其實又真係嬲唔落…[/我亂入的]
Areios 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-09-11, 01:05 PM   #81
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: Areios 查看文章
[我亂入的]
我最近失戀了
比好朋友搶左…(雖然我自己都有責任)
重要兩個瞞住我…
比我撞破的…係咁話唔想我唔開心…
最hurt都係同一個圈子朋友冇晒
但其實又真係嬲唔落…[/我亂入的]
NTR
比我都唔好受

朋友妻

論壇跳轉

現在的時間是 04:59 PM

手機版 | APP版