Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 10-04-10, 02:33 PM   #476
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
咁我見到人果陣仲識笑的~
依家呢一刻又覺得原來自由都唔錯丫, 希望呢種自信自立的感覺可以LAST耐D啦
慢慢加強這種自信自立仲會好D

舊 10-04-10, 03:48 PM   #477
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: 拉迪-史加羅 查看文章
開始發覺..帶女友同FD行街.....D FD 都問我GF同一個問題..........
"點解妳會鍾意佢??"
咁我反而想知你GF點答喎。

舊 10-05-10, 12:40 AM   #478
mihimaru GT
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
陰公...生日先黎玩完...
cool完但係仲衰咁.......唉

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線  
舊 10-05-10, 12:03 PM   #479
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
等我曬下d親情先~曬死你地~
今天,我特別想讚美一個人:10月5日對我來說,是我最感動,要最多謝的,是千辛萬苦十月懷胎,懷著我時還得去打工,然後作動十數小時,好辛苦,好用力甘必我言個大頭女娃出黎,為我獻出了身材,為我(希)(生)了青春,為我的成長而奔波的娘親...孩時我會因為娘沒和我慶祝生日而啜泣,因為那時我以為生日大晒,我唔明.到經歷左人生甘多事情時,原來,孩子的生日,最要為慶祝的事,其實是答謝帶我到世上的家人...我家人,只有一個,是我的娘親,多謝妳,眾人的娘親:Tina

好多野做,(閃)
Diana 目前離線  
舊 10-05-10, 02:09 PM   #480
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

引用:
作者: 芭比添丁 查看文章
今天,我特別想讚美一個人:10月5日對我來說,是我最感動,要最多謝的,是千辛萬苦十月懷胎,懷著我時還得去打工,然後作動十數小時,好辛苦,好用力甘必我言個大頭女娃出黎,為我獻出了身材,為我(希)(生)了青春,為我的成長而奔波的娘親...孩時我會因為娘沒和我慶祝生日而啜泣,因為那時我以為生日大晒,我唔明.到經歷左人生甘多事情時,原來,孩子的生日,最要為慶祝的事,其實是答謝帶我到世上的家人...我家人,只有一個,是我的娘親,多謝妳,眾人的娘親:Tina

好多野做,(閃)
咁我祝你母難日快樂啦。(會唔會有啲怪怪地呢?)

舊 10-05-10, 03:15 PM   #481
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
好怪 超級勁怪

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-05-10, 04:08 PM   #482
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:

好多野做,(閃)
大美人芭比-生日快樂!!!!!!!^^
POKA 目前離線  
舊 10-05-10, 04:18 PM   #483
beagleflash
Crazy Gamer
雜牌萬用刀

引用:
好怪 超級勁怪
係怪,不過好似貼題啲囉。

舊 10-05-10, 04:31 PM   #484
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:

好多野做,(閃)
芭比姐~生日快樂~
記得我係龍寶寶呀~~~

舊 10-05-10, 05:40 PM   #485
阿Wing
Game Master

路過, 芭比姐生日大快樂~~~
阿Wing 目前離線  
舊 10-05-10, 05:59 PM   #486
拉迪-史加羅

註冊日期: Dec 2006
引用:

好多野做,(閃)
我雖然唔知發生咩事,但都真心講句~~~~~HAPPY BRITHDAY~~~~~~~

做人最緊要開心,那怕地動山搖~~~
射手+B型血性格的我給妳的小禮物
請笑納

舊 10-06-10, 10:20 PM   #487
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
呢期雜念太多,搞到自己訓唔到,我真係個天才

舊 10-06-10, 10:40 PM   #488
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
呢期雜念太多,搞到自己訓唔到,我真係個天才
咪諗咁多啦

舊 10-06-10, 10:46 PM   #489
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
咪諗咁多啦
控訴到先得架

舊 10-08-10, 01:41 PM   #490
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
月半彎 倚於深宵 晚風輕飄
一張俏臉泛著半點的醉意
夜已醉了 夜已醉倒了
讓它安靜到天曉

我記得 與妳一起 我心高飛
會急促跳動說真需要妳
讓我看妳 讓我細賞妳
陪妳身邊 今晚

讓我靠著妳的臂胳
流露我熱愛心底說話
孕育美麗溫馨愛意
造夢 都是妳

夜已深 我心思思 妳的豐姿
只想妳便是 我的天使
未見半秒 便控制不了
難以心安 於今晚

讓我靠著妳的臂胳
流露我熱愛心底說話
孕育美麗溫馨愛意
造夢 都是妳

讓我靠著妳的臂胳
流露我熱愛心底說話
孕育美麗溫馨愛意
造夢 都是妳
(啦……)

以前既歌真係好浪漫

另: 近來公司終於冇咁忙, 變左忙私人野同家事喇.....
雖然今年既目標達唔成, 不過近來卻係我呢2年最開心既日子....

此篇文章於 10-08-10 02:09 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線  
舊 10-08-10, 08:30 PM   #491
Diana

走了,再見... ...
Diana 目前離線  
舊 10-08-10, 08:32 PM   #492
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

引用:
玩埋我果份 拜拜

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-08-10, 08:33 PM   #493
麥C
專業R水吹

引用:
安心上路.......................玩得開心d

舊 10-08-10, 08:37 PM   #494
Diana

麥C,你看到我FB的信息,可給我嗎?
Diana 目前離線  
舊 10-08-10, 08:43 PM   #495
麥C
專業R水吹

引用:
麥C,你看到我FB的信息,可給我嗎?
在那給你?
gaf pm?
fb?
msn?

舊 10-08-10, 08:48 PM   #496
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
有野唔記得同你講,算啦,祝好運

舊 10-08-10, 09:01 PM   #497
綾小路雷太

引用:
水,一路平安

舊 10-12-10, 11:45 AM   #498
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

終於在公司做滿一年,老細一家對我很好,從來都冇鬧過我,仲加左我一截人工,好感動!

藍莓咖啡 目前離線  
舊 10-12-10, 11:48 AM   #499
綾小路雷太

引用:
終於在公司做滿一年,老細一家對我很好,從來都冇鬧過我,仲加左我一截人工,好感動!
恭喜妳啊

好過我,everything都有何去何從之感...

舊 10-12-10, 03:28 PM   #500
阿Wing
Game Master

唉! 我覺得自爆通常都係失敗多
阿Wing 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 09:04 PM

手機版 | APP版