Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-08-18, 10:48 AM   #3101
b_boy
God of Gamer
↘呆~

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: LR猫 查看文章
開神速果下,好似唔知魏武已經完咗咁

麻矢會否被NERF
短咗,以前差不多完場先完
我都想,真心惡
由手機版發出
b_boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 11:37 AM   #3102
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: b_boy 查看文章
短咗,以前差不多完場先完
我都想,真心惡
由手機版發出
佢夠士氣拍多下魏武不過佢應該仲未慣新VER下修咗

睇黑炎實況個麻矢打到連環咁

琴日中咗侯氏速度三黃

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 02:30 PM   #3103
b_boy
↘呆~

引用:

琴日中咗侯氏速度三黃
用得好真心勁煩(我學緊)
中新SR咪好羅

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
舊 05-08-18, 05:33 PM   #3104
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
2997 vs 2998 位
排名爭奪戰

d ranker唔知點解d麻矢可以手動亂擊咁...

引用:

琴日中咗侯氏速度三黃
插槍早死早超生
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-08-18, 07:31 PM   #3105
b_boy
↘呆~

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
2997 vs 2998 位
排名爭奪戰

d ranker唔知點解d麻矢可以手動亂擊咁...

插槍早死早超生
你唔講都無留意

淯底可保一世平安
祝所有路必拾遺者年年月月日日破財
舊 05-09-18, 09:04 PM   #3106
張飛後代
Ultimate Gamer
V-MAX

註冊日期: Jan 2002
某留言:「現Verダメ計流行りまくってあきらかに環境が悪く、快進撃のほうが圧倒的に使いやすい現状なのにあえて呂布を使い続け、短すぎる効果時間をフルに使いこなし、巧みなプレイングで勝利を掴むのは本当に称賛ものですわ。」

舊 05-13-18, 11:22 AM   #3107
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
救命我唔想再對到快進擊
打到悶

舊 05-13-18, 12:40 PM   #3108
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
引用:
作者: 番薯勤 查看文章
救命我唔想再對到快進擊
打到悶

等下個update啦
然後世嘉會同你講快進擊兵力+80% 下修到+70%

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-18, 01:43 PM   #3109
kev00269270
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
等下個update啦
陸抗 呂範 快進擊 再加2支槍
已經定番....

不過我仲未有呂範....
kev00269270 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-18, 04:06 PM   #3110
darkvolver
頹冗

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDhwong909
賈詡升左職有sr?

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 05-13-18, 11:03 PM   #3111
張飛後代
V-MAX

引用:
作者: kev00269270 查看文章
已經定番....

畀10個緣就有囉!

舊 05-14-18, 01:11 AM   #3112
番薯勤
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
等下個update啦
如果要打多成個月快進唯有玩少啲
夏侯霸都到而家都連續威左兩個VER

夏季大VER UP幾時先黎

引用:
作者: darkvolver 查看文章
賈詡升左職有sr?Gaforum
上個STAMP CAMPAIGN 嘅咭
而家龍玉未有得禁

舊 05-14-18, 10:17 AM   #3113
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: 番薯勤 查看文章
如果要打多成個月快進唯有玩少啲
夏侯霸都到而家都連續威左兩個VER

夏季大VER UP幾時先黎

上個STAMP CAMPAIGN 嘅咭
而家龍玉未有得禁

做哂印仔已經收卡 係星期6要磨時間先打左2場 

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 01:47 PM   #3114
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
已經定番....

應該唔難問人取.....有眼鏡後我燒到上引

十個人八個人副野的主力腳都一下死
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 02:34 PM   #3115
kev00269270
Game Master

引用:
作者: ouki 查看文章
應該唔難問人取.....有眼鏡後我燒到上引

十個人八個人副野的主力腳都一下死
而且主要同快進擊個相性太好
你走埋一齊就一把火燒晒
走太開就快進一隻一隻殺

問題只係連環要選正兵正兵定係智升智升
舊 05-14-18, 02:45 PM   #3116
ouki
戸松控

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDouki_keith
引用:
而且主要同快進擊個相性太好
你走埋一齊就一把火燒晒
走太開就快進一隻一隻殺

問題只係連環要選正兵正兵定係智升智升
禁你睇對面咩腳姐.....對下流先要用智升智升啦......唔智升對面4智或以下基本一定死....正兵用來對WARA會好D?
ouki 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 03:28 PM   #3117
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
快進擊正常用再起:0)

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 05:22 PM   #3118
kev00269270
Game Master

引用:
作者: GUSTAV 查看文章
快進擊正常用再起:0)
我對面10個有8個係連環...
有小喬未必需要再起
舊 05-14-18, 07:09 PM   #3119
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
想要隻魏陳宮覺得好難咁

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 07:16 PM   #3120
張飛後代
V-MAX

引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
想要隻魏陳宮覺得好難咁
我最近先至開始打魏傳,打十關左右就出兩張魏勢力陳宮

舊 05-14-18, 07:19 PM   #3121
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: 張飛後代 查看文章
我最近先至開始打魏傳,打十關左右就出兩張魏勢力陳宮
咁好 我打下都係出其他俾我

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 05-14-18, 08:15 PM   #3122
不死身的出木杉
/人 ◕ω ◕人\

註冊日期: Aug 2004
其實要想要的卡不如去twitter找有無人放出來
頂多給$20 再印刷 好過碰運氣
不死身的出木杉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-18, 11:04 PM   #3123
鳳熾魂
紅蓮の焔神

打稱號順手打限定卡Je

舊 05-15-18, 10:18 AM   #3124
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 不死身的出木杉 查看文章
其實要想要的卡不如去twitter找有無人放出來
頂多給$20 再印刷 好過碰運氣
黑白咭唔用錢印啦...
用暗號咪得
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-18, 11:16 AM   #3125
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: iamleoluk 查看文章
黑白咭唔用錢印啦...
用暗號咪得
呢個要兩張ic啦

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
三國志大戰討論區 Vol.LVIII 6eo 街機心得交流討論區 1078 08-21-13 11:04 AM
三國志大戰討論區 Vol.LVII Stevesteve 街機心得交流討論區 1000 04-01-13 01:06 AM
三國志大戰討論區 Vol.LI maxwaver 街機心得交流討論區 1035 07-18-12 12:22 AM
三國志大戰討論區 Vol.50 alucardp 街機心得交流討論區 1000 06-30-12 12:08 AM
三國志大戰討論區 Vol.48 b_boy 街機心得交流討論區 1000 05-25-12 12:13 AM

現在的時間是 03:27 AM

手機版 | APP版