Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 03-22-12, 03:23 PM   #76
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-22-12, 03:36 PM   #77
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002

舊 03-22-12, 06:35 PM   #78
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
黑雪姬看來2隻腳是接近不能動了wwww
Black Lotus對手刀可以大d就好
tung999 目前離線  
舊 03-22-12, 09:20 PM   #79
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
隻Black Lotus係咩作品?

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線  
舊 03-22-12, 09:26 PM   #80
zero2443
Senior Gamer

註冊日期: Sep 2011
3DS Friend Code2595 0384 9399
麻美入手~
zero2443 目前離線  
舊 03-22-12, 09:37 PM   #81
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
http://www.accel-world.net/

同左邊同一套

幾時先出icbm
森羅 目前離線  
舊 03-22-12, 09:52 PM   #82
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 森羅 查看文章
http://www.accel-world.net/

同左邊同一套

幾時先出icbm

THX,剩係對d AVATAR有興趣...
等緊呢個月隻Fireball

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線  
舊 03-23-12, 12:56 AM   #83
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
加速世界,輕小說,

4月有動畫,

這是女主角的加速型態
axe1292 目前離線  
舊 03-23-12, 11:27 AM   #84
櫻太郎
Junior Member

註冊日期: Dec 2011

學姐登場ξ( ✿>◡❛)

如樓上所言,除上色有點過界外,暫時搵唔到其他問題
櫻太郎 目前離線  
舊 03-25-12, 09:38 AM   #85
遊戲男

註冊日期: May 2007
個老闆比左成廿零盒學姐我揀,好好人
有9成就咁望落去手腳同腰位都睇到係d塗裝出哂界既普通扭蛋質數
遊戲男 目前離線  
舊 03-25-12, 09:51 PM   #86
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
引用:
作者: 遊戲男 查看文章
有9成就咁望落去手腳同腰位都睇到係d塗裝出哂界既普通扭蛋質數
個老闆咁好人...
但個QC有冇差到咁呀
聽你咁講好嚴重架啦喎

舊 03-25-12, 10:00 PM   #87
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
個老闆咁好人...
但個QC有冇差到咁呀
聽你咁講好嚴重架啦喎
要買到一盒完全冇事既我諗冇咩可能

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線  
舊 03-25-12, 11:11 PM   #88
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: zzzdx 查看文章
要買到一盒完全冇事既我諗冇咩可能
同意
每一盒條腰都係有問題的...
gingq7 目前離線  
舊 03-25-12, 11:13 PM   #89
HenryAbyss
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2010
引用:
作者: 遊戲男 查看文章
個老闆都俾左幾盒我選

真係都幾差
HenryAbyss 目前離線  
舊 03-25-12, 11:53 PM   #90
蛋撻王子
功德完滿

見到大家對學姐咁既反應
有d擔心謙信樣都會係咁添

舊 03-26-12, 01:48 AM   #91
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
只係你地過度美化FIGMA O既質素....

舊 03-26-12, 02:08 AM   #92
marco仔
Game Master
香港人

註冊日期: Jun 2004
人手上色沒可能完美的, 找到心水就行. 那些位置好明顯是人手去上, 灣曲位置一向很難上得準, QC也好也很難控制這裡的品質.
做老闆的拿那麼多盒比你選 他都有風險. 差的要找地方售 或 平賣.
QC差對做店的也困擾.

一般選2-4盒, 比較下找到盒好的就ok了. 自己也會不好意思, 有些還會給面色你看.
沒想像中差 不錯的. 只是大家要求太高太完美.
有點完美過頭不如選擇PVC.

figma 站時還是比山口 成品上品質較高.

此篇文章於 03-26-12 02:12 AM 被 marco仔 編輯。
marco仔 目前離線  
舊 03-26-12, 03:50 AM   #93
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219

偏見
不論站時坐時跪時我都唔覺有幾多FIGMA靚得過魔人胡迪

舊 03-26-12, 11:05 AM   #94
櫻太郎

註冊日期: Dec 2011
引用:
作者: Rance 查看文章
只係你地過度美化FIGMA O既質素....
玩figma都係好佢可動性高
要追上色同像真figure先幫到你
櫻太郎 目前離線  
舊 03-26-12, 03:36 PM   #95
Gallardo
最強(最凶)アイドル

註冊日期: Mar 2003
4月6日(金)発売開始
マックスファクトリー「figma 美樹さやか」
http://www.goodsmile.info/post/ja/3344/

舊 03-27-12, 10:23 PM   #96
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
啱啱係日本睇隻麻美, 隻隻都差唔多,塗裝 唔係衰呢樣就衰果樣, 揾間平嘅算
amaderasu 目前離線  
舊 03-27-12, 10:35 PM   #97
stcdavidhk

註冊日期: Dec 2006
想問一下,今個月尾係咪出謙信?
stcdavidhk 目前離線  
舊 03-28-12, 10:25 AM   #98
鷹柳
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: amaderasu 查看文章
啱啱係日本睇隻麻美, 隻隻都差唔多,塗裝 唔係衰呢樣就衰果樣, 揾間平嘅算
麻美想買就去頑童啦, 之前佢上網bid 都係$220堅係抵
鷹柳 目前離線  
舊 03-28-12, 10:36 AM   #99
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
想問一下,今個月尾係咪出謙信?

http://www.amiami.jp/top/detail/deta...%24pagecnt%3D1

AMIAMI既話寫3月未定~
(明明已經28號..)
唔知其他網站寫實左日子未

但仲可以預訂囉!呢個網站既話

舊 03-28-12, 11:09 AM   #100
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: 拉打龍騎 查看文章
麻美想買就去頑童啦, 之前佢上網bid 都係$220堅係抵
去旅行行過價0岩未買囉, 香港屋企一來一回車錢已經0係返到啦
amaderasu 目前離線  
關閉主題

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
BBAB Ver.2.7 討論區 vol 4 <<現戰場:【初公開】オルグレン湖水基地 ~天貫く光芒~>> <<『ヘヴィガードG型』、『シュライクW型』支給開始>> 彼岸花 街機心得交流討論區 1008 06-02-13 11:27 PM
NBA 討論區 VOL. 32 - CLOSED 阿聰 體育版 998 06-13-12 11:54 AM
figma 討論區 vol.8 mikemike 收藏品討論版 1000 03-03-12 09:10 PM
NBA 討論區 VOL. 31 - CLOSED 阿聰 體育版 1020 02-16-12 10:15 PM

現在的時間是 10:07 PM

手機版 | APP版