Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-12-17, 10:15 AM   #51
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
其實WII隻流星錘同MS戰線我都覺得好好玩

舊 08-12-17, 10:33 AM   #52
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
GGENGENESIS個問題係太多一年戰爭..

根本就唔係UC既GGEN.. 一堆重覆又重覆既斬泥
唔用MAP核打一版真係靜係CUT D攻擊擊破時間都十分鐘..

呢集GGEN多左咁多又SKILL 又ABILITY 你地又唔講
呢樣咪又係離開左ggen 原本既野..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-17, 04:19 PM   #53
シェンムー
Moderator
ドリームキャスト

註冊日期: Jul 2006
Wii U IDbb.729
Nintendo Switch IDSW-3362-5797-5988
3DS Friend Code3909 7471 5185
PSN  IDhideki_asaki
XBox Live Gamertaglapplay
平民遊戲有Subscribe, 好鐘意睇佢地啲review

舊 08-13-17, 12:01 PM   #54
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
引用:
作者: 忍者 查看文章
F我打到V高達個陣已經一艦勁機...開MAP掃場算...打到眼訓
E+ 一部DLC熾熱爭奪高達玩晒.
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 12:24 PM   #55
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: 豆腐多 查看文章
基利之野望都唔識?
好打極有限
BTW,我覺得EXVS MBON 冇問題,何來VS系列沒落?
基利之野望都唔識+1

這也是不應不提的系列(最後算不算被玩殘了呢……暫時最後一集沒玩)

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 12:41 PM   #56
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
條片完全無提GAMECUBE 隻戦士達の軌跡.............

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 02:37 PM   #57
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
條片俾我既感覺係曰系遊戲的衰落

舊 08-13-17, 02:42 PM   #58
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
引用:
作者: kimtch 查看文章
GGENGENESIS個問題係太多一年戰爭..

根本就唔係UC既GGEN.. 一堆重覆又重覆既斬泥
唔用MAP核打一版真係靜係CUT D攻擊擊破時間都十分鐘..

呢集GGEN多左咁多又SKILL 又ABILITY 你地又唔講
呢樣咪又係離開左ggen 原本既野..
GENESIS 個賣點就係1年戰爭全包
不過佢加埋隻burning dlc gundam 令到可玩性大減...

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 03:32 PM   #59
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
我唔明點解有提operation troy但好似講到呢隻咁既野冇問題....

舊 08-13-17, 07:25 PM   #60
KENSNAKE
╮(╯_╰)╭

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: 鐵之侍 查看文章
基利之野望都唔識+1

這也是不應不提的系列(最後算不算被玩殘了呢……暫時最後一集沒玩)
隻威脅V仲係咁好玩。

但新基利已經變左無雙系列。
KENSNAKE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 08:25 PM   #61
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
GGEN其實唔係一年戰爭太多而係太多一年戰爭外傳
引用:
作者: 小昭Teddy 查看文章
我唔明點解有提operation troy但好似講到呢隻咁既野冇問題....
呢隻野當年我都上網係咁同人玩三隻大魔
只要唔好屈人個base呢打無咩野

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 08:44 PM   #62
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
DEL---

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 09:59 PM   #63
lineage19
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
Wii U IDlineage19
Nintendo Switch ID8108-0773-7021
3DS Friend Code2019 9617 5329
PSN  IDlineage19jp
XBox Live GamertagLineAGE19
其實講咩都晒氣,隻game最大的問題係dlc地獄得愈來愈過份

Sent from my iPhone using Gaforum
lineage19 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-13-17, 10:20 PM   #64
Eking

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: lineage19 查看文章
其實講咩都晒氣,隻game最大的問題係dlc地獄得愈來愈過份

Sent from my iPhone using Gaforum
呢個係商業策略多吧.....

舊 08-14-17, 02:08 AM   #65
keijoey
桐乃 x MIX

註冊日期: Aug 2010
PSN  IDmeruruplay
XBox Live GamertagMeruruplay
真係叫得上好玩,應該得SFC到PS/SS果堆,再加隻VS DX
之後果堆都係垃圾

Divine gate (打蛋Gate): 174,720,000
Puzzle and dragon (ありがとうガンホー): 192,998,723

[3DS] 新絵心教室 pixiv
keijoey 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 04:40 AM   #66
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
出隻PSVR戰場之絆俾我再講
怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 08:02 AM   #67
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
我都好想佢會出psvr駕駛倉視點gundam game
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 09:28 AM   #68
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
但係自己淨係望住個駕駛倉望唔到部機唔開心w
除非整到build fighter果種咁
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 10:23 AM   #69
Amuro0093
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2009
PSN  IDgio0079
XBox Live GamertagSilentEagleF15N
幾時出Another Century's Episode 新作?
From Software 多D開發高達 game.
Amuro0093 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 10:27 AM   #70
HakiK
Crazy Gamer
秋月

註冊日期: Jan 2010
引用:
作者: Amuro0093 查看文章
幾時出Another Century's Episode 新作?
個系列去到R都臭哂啦,仲想non skip movie再臨?
Psp果隻糞作更加係撈埋最後一啖汁
由手機版發出
HakiK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 10:39 AM   #71
ゆり

引用:
邊個買

舊 08-14-17, 10:56 AM   #72
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: HakiK 查看文章
但係自己淨係望住個駕駛倉望唔到部機唔開心w
除非整到build fighter果種咁
由手機版發出
駕駛倉揸機人係男人的浪漫你不懂
如果整GBF要有學姐用
由手機版發出
舊 08-14-17, 11:08 AM   #73
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
冇諗過有人屬性M會提呢隻...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-17, 11:16 AM   #74
真!DC
Banned User
奉行我道

ACE淨係玩過3,覺得都幾爽呀
由手機版發出
舊 08-14-17, 11:40 AM   #75
Eclair
Game Master
俺はMだ

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 真!DC 查看文章
ACE淨係玩過3,覺得都幾爽呀
由手機版發出
ACE2同3都係良作
之後既唔好提

宮本武蔵、頼光ママ、シェヘラザード、水着ネロ、土方歳三
、マーリン、刑部姫、アビゲイル、葛飾北斎、ジャンヌ・ダルク(オルタ)

不過真愛係マリー
Eclair 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:09 AM

手機版 | APP版