Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 01-20-17, 12:27 PM   #1001
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
作者: wong0622 查看文章
新 List 短過舊 List 好多,但係估唔到無 AEON / Apita / 玩具"反"斗城 等大型店
可能真係唔夠貨。
高級嘍囉 目前離線  
舊 01-20-17, 12:28 PM   #1002
DreamyLuigi
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2013
引用:
新 List 短過舊 List 好多,但係估唔到無 AEON / Apita / 玩具"反"斗城 等大型店
玩具反斗城賣左咁耐行貨
都比人飛起
DreamyLuigi 目前離線  
舊 01-20-17, 12:28 PM   #1003
tylau
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
買唔到紅藍機, 咪買紅藍制算囉. 反正實唔夠制用
tylau 目前離線  
舊 01-20-17, 12:30 PM   #1004
DreamyLuigi

引用:
作者: tylau 查看文章
一機可以連幾多隻joy con
舊 01-20-17, 12:30 PM   #1005
stephen1980
Game Master

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: tylau 查看文章
x2
唔會為左個制放棄部機
stephen1980 目前離線  
舊 01-20-17, 12:31 PM   #1006
tylau

引用:
作者: DreamyLuigi 查看文章
一機可以連幾多隻joy con
最少都 2L 2R吧?

炸彈人應該可以一機八打. 4L 4R 可能
tylau 目前離線  
舊 01-20-17, 12:38 PM   #1007
DreamyLuigi

唔怪得金源可以咁寸
舊 01-20-17, 12:45 PM   #1008
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
188除左金X之外,有無其他推介服務好信得過?
仲諗住去Game H!T 或者AEON
半人馬-RigiL- 目前離線  
舊 01-20-17, 12:58 PM   #1009
芝麻糊

註冊日期: Oct 2006
葵廣o唔ok? 一陣去訂

Sent from my iPhone using Gaforum

舊 01-20-17, 01:12 PM   #1010
terryskw
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
剛去完金源訂埋兩隻game(跟定價), 其實要跟game 買又無可厚非, 唔通買部機返來放唔打機? 只要唔係食指定game, 食兩隻都可接受
而跟機紅藍手制, 話來十部只有一部係, 會跟返落訂先後決定, 都算公平

舊 01-20-17, 01:33 PM   #1011
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: terryskw 查看文章
剛去完金源訂埋兩隻game(跟定價), 其實要跟game 買又無可厚非, 唔通買部機返來放唔打機? 只要唔係食指定game, 食兩隻都可接受
而跟機紅藍手制, 話來十部只有一部係, 會跟返落訂先後決定, 都算公平
佢賣game價錢算唔算合理
無咩幫襯過佢, 怕佢賣game貴者
佢應該唔會來貨之後因為有得炒, 之後就用D現貨去炒而訂左都無機拎吧??
因為以前試過其他D黑店瀨過野
所以真係想知個pre-order list有無D好推介?
半人馬-RigiL- 目前離線  
舊 01-20-17, 01:35 PM   #1012
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
Wii U IDInman-hk
3DS Friend Code7271 0303 4540
PSN  IDInmanchu
XBox Live GamertagInmanchu2004
請問訂game 幾錢? (Zelda, bomberman)
Zelda 係咪有分日版、英文行貨?
Thx
1515 目前離線  
舊 01-20-17, 01:37 PM   #1013
lkw2005
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
佢應該唔會來貨之後因為有得炒, 之後就用D現貨去炒而訂左都無機拎吧??
同求

本身諗住去驚HIT訂,點知唔ONLIST
幾日前打去問仲話21號
lkw2005 目前離線  
舊 01-20-17, 01:50 PM   #1014
terryskw
Crazy Gamer

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
其實問有邊間信譽好, 真係答你唔到
連PS 藍店都炒PS4 Pro現貨...

跟機Game.... 個人覺得係得Zelda 同1+2 switch

舊 01-20-17, 01:51 PM   #1015
wong0622
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
Wii U IDwong0622
3DS Friend Code3265 5713 2783
引用:
作者: lkw2005 查看文章
同求

本身諗住去驚HIT訂,點知唔ONLIST
幾日前打去問仲話21號
覺得188金_可靠, 平時賣驚D價錢都唔係離哂譜, 我訂NS個陣都無話要食驚
(我自己近年買 Wii/WiiU/3DS 野都係去呢間)
wong0622 目前離線  
舊 01-20-17, 01:52 PM   #1016
terryskw
Crazy Gamer

引用:
作者: 1515 查看文章
請問訂game 幾錢? (Zelda, bomberman)
Zelda 係咪有分日版、英文行貨?
Thx
*佢講*行Game 入面包日英語言
$478 (佢話跟定價)

舊 01-20-17, 01:54 PM   #1017
DreamyLuigi

間間都無紅藍
一係就話唔肯定到時有就有, 無就黑色
懷疑會唔會係想留起啲紅藍拎去炒
舊 01-20-17, 01:55 PM   #1018
DreamyLuigi

引用:
*佢講*行Game 入面包日英語言
$478 (佢話跟定價)
張行貨官方list 語言係寫 日/英
定價未有
舊 01-20-17, 01:55 PM   #1019
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
去開果間話唔知咩事俾NINTENDO擺左上LIST...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線  
舊 01-20-17, 01:57 PM   #1020
DreamyLuigi

引用:
第二間唔係咁講
我覺得係留起黎炒
舊 01-20-17, 01:58 PM   #1021
wong0622
Junior Member

註冊日期: Jan 2012
Wii U IDwong0622
3DS Friend Code3265 5713 2783
引用:
作者: DreamyLuigi 查看文章
間間都無紅藍
一係就話唔肯定到時有就有, 無就黑色
懷疑會唔會係想留起啲紅藍拎去炒
我張訂單已寫明彩色制, 希望有貨啦 (一公佈第日即訂)
wong0622 目前離線  
舊 01-20-17, 01:59 PM   #1022
DreamyLuigi

引用:
我張訂單已寫明彩色制, 希望有貨啦 (一公佈第日即訂)
佢地開頭唔知紅藍咁好炒
舊 01-20-17, 02:00 PM   #1023
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
http://kotaku.com/nintendo-answers-a...675.1482832426
http://www.a9vg.com/201701/79360115729.html

—線上商店是鎖服的嗎?

Nintendo Switch的系統是不鎖區的,不過我們建議玩家購買本地的遊戲以確保享受全面的服務和支援。
玩家訪問的Nintendo eShop將會根據他們任天堂帳號選擇的區域而匹配,在同一台Switch主機上最多可以創建8個帳號。
seed2005 目前離線  
舊 01-20-17, 02:06 PM   #1024
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: seed2005 查看文章
http://kotaku.com/nintendo-answers-a...675.1482832426
http://www.a9vg.com/201701/79360115729.html

—線上商店是鎖服的嗎?

Nintendo Switch的系統是不鎖區的,不過我們建議玩家購買本地的遊戲以確保享受全面的服務和支援。
玩家訪問的Nintendo eShop將會根據他們任天堂帳號選擇的區域而匹配,在同一台Switch主機上最多可以創建8個帳號。
其實係變成同PSN一樣,DL game/DLC跟返A/C個地區
要多區通吃就要開多個唔同國家地區嘅A/C

BTW my nintendo acc係可以轉地區,但一轉就會無晒之前儲落嘅coins同錢/pt, 同時之前DL嘅game/DLC都會無左support

上一頁大家已經講緊

舊 01-20-17, 02:16 PM   #1025
tylau

都唔知換得制, 又有得賣既制, 有咩好炒
tylau 目前離線  
關閉主題

標籤
Nintendo Switch, Switch NS NX, ニシッチ

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Nintendo Switch 情報區 Vol.2 | 主機 Firmware 更新 (Ver. 10.0.0) neo2046 電視遊戲討論版 5808 03-26-24 02:09 PM
[NS] FIFA 18 - Nintendo Switch | 已售 | enishi 電視遊戲討論版 205 11-10-17 01:06 PM
NINTENDO Switch 改裝MINI DOCK 新月 買賣專區 0 06-30-17 08:53 PM
[WiiU] Wii U 情報區 6 |Nintendo Switch 3 月 3 日發售 | HK$2,340 | 29,980 日圓 | US$299.99 八仙果 電視遊戲討論版 3738 04-19-17 12:12 PM
收 Nintendo SWITCH DQ HERO kinpingk 買賣專區 0 03-04-17 12:13 AM

現在的時間是 09:49 PM

手機版 | APP版