Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 
PC電腦遊戲討論版>Guild Wars 2 Vol. 7 - Forth Expansion [Secrets of the Obscure ™]
搖搖 07:08 AM 11-09-16
Upcoming Items

Marjory’s Shrouded Outfit

http://dulfy.net/2016/11/08/gw2-new-...ackpack-cover/

搖搖 07:38 AM 11-17-16
GW2 Living World S3E3 A Crack in the Ice Arrives Nov 21

http://dulfy.net/2016/11/15/gw2-livi...rrives-nov-21/

又有幾日機打
david 07:51 AM 11-17-16
個新outfit明顯係抄dervish,但又無dervish O個堆咁型...

O的鏈應該識郁呱?
ヴィタさんさんKS☀ 03:05 PM 11-17-16
作者: 搖搖:
GW2 Living World S3E3 A Crack in the Ice Arrives Nov 21

http://dulfy.net/2016/11/15/gw2-livi...rrives-nov-21/

又有幾日機打
微妙
細路翔 07:46 PM 11-17-16
所以下次dlc係等兩條龍自己互毆
搖搖 09:58 PM 11-17-16
作者: david:
個新outfit明顯係抄dervish,但又無dervish O個堆咁型...

O的鏈應該識郁呱?
係唔識郁既
david 10:26 PM 11-17-16
係唔識郁既
傻的嗎....

DERVISH O的裝飾都識郁啦,ANET而家班繪師真係食錯咩呀...
搖搖 07:11 AM 11-22-16
http://dulfy.net/2016/11/21/gw2-brah...dragon-glider/

今次隻GLIDER叫有d誠意... 幾好睇
(其實個模應該係之前bat wing果個, 不過識郁)
david 10:11 AM 11-22-16
終於(?)到男角OUTFIT露肉多過女角?

如果唔係OUTFIT之類可以長時間睇到O既,無實用性就唔會科水囉...
細路翔 11:13 AM 11-22-16
一如大家所料係等兩條龍互毆

但光頭仔打算拉晒成堆norn去送死先
ヴィタさんさんKS☀ 01:52 PM 11-22-16
http://dulfy.net/2016/11/21/gw2-brah...dragon-glider/

今次隻GLIDER叫有d誠意... 幾好睇
(其實個模應該係之前bat wing果個, 不過識郁)
佢老闆睇左近半年終於有隻翼叫做合格...老味
搖搖 11:12 PM 11-22-16
作者: ヴィタさんさんKS☀:
佢老闆睇左近半年終於有隻翼叫做合格...老味
但係套OUTFIT仲露得少過舊款重甲
david 07:35 AM 11-23-16
但係套OUTFIT仲露得少過舊款重甲
咩呀,男角露得堅係多喎...
搖搖 12:04 PM 11-23-16

a
Peter Yu 06:00 PM 11-23-16

a
手腳似temple armor改
肩似culture armor改
一個hea字

不過對翼同魚缸盾幾好睇
細路翔 07:09 AM 11-24-16
之前整完土豪劍依家唔夠金買對翼
david 07:42 AM 11-24-16

a
露池裝好似係第一次啦
ヴィタさんさんKS☀ 04:11 PM 11-30-16
想整新個把 axe,應該要由邊度開始搞起慢慢培養番個心機返來
細路翔 06:43 PM 11-30-16
想整新個把 axe,應該要由邊度開始搞起慢慢培養番個心機返來
跑頹map

去arah帶新手+儲錢都幾快
ヴィタさんさんKS☀ 08:50 PM 11-30-16
作者: 細路翔:
跑頹map

去arah帶新手+儲錢都幾快
去 ARAH 我係被帶個個
ARAH rush 有冇被改到?
細路翔 09:00 PM 11-30-16
去 ARAH 我係被帶個個
ARAH rush 有冇被改到?
無留意喎
ヴィタさんさんKS☀ 07:04 PM 12-01-16

錯區,sorry 係錯區架啦
係啊 guild wars2 我而家係鬧你啦又
你睇下人地個 login screen 發生緊咩事
再諗下你呢幾年既 art work 除左不停咁水墨畫番炒再番炒,仲做過 d 乜?
唔講你人物 animation 左cut 右cut, 人地隔離台不停進化緊自己既 art work 文宣,icon, 定格畫
早排連2d動畫過場/3d 都不停咁創新...guild wars2 你係度做緊乜春野啊又

未就係不停咁係度出核突 3d 美式怪獸outfit...收皮啦你
細路翔 09:32 PM 12-01-16
咁轉過去玩LOL咪得,反正唔洗錢,要課金既野都唔洗重課
搖搖 10:13 PM 12-01-16
整完vol.1你團火會熄多次
ヴィタさんさんKS☀ 10:14 PM 12-01-16
整完vol.1你團火會熄多次
有冇灰成咁
第一 ... 25 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 

返回主題版面