Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-20-10, 07:02 PM   #326
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: Deviantnip 查看文章
就係恆星
我問佢做咩咁貴
老闆[無計,炒貴哂]
@@
不過恆星不嬲都炒
型膏有冇得賣?
1727877 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:03 PM   #327
亞比斯
Insane Gamer
初心者

註冊日期: Jul 2006
PSN  IDterrykly
360版$310買到!
亞比斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:04 PM   #328
雷火武
God of Gamer
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
無去型糕.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:07 PM   #329
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
無去型糕.
過幾日先玩啦唔好咁興, 玩多陣蛇蛇先

舊 05-20-10, 07:09 PM   #330
Irwin
愛.ROCK.友

註冊日期: Aug 2006
PSN  IDlrwin
XBox Live Gamertagsirwinho
引用:
作者: 狙擊手sohan 查看文章
過幾日先玩啦唔好咁興, 玩多陣蛇蛇先
sohan你有360架喎,買唔買360版同你老爸爭機用o者?

<------------時間------------>
工作搵錢                  買GAME打機

時間,永遠不夠用似的。 <>
Irwin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:11 PM   #331
沙翁
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDSayonForPS
隻野online係玩咩架
co-op定death match個類?
沙翁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:13 PM   #332
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
both.
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:24 PM   #333
暴走蟹

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 無賴男 查看文章
問過電器,要跟足代理指示21號才可以放貨,行貨有CODE的唯有等多日LA

要表揚好景電器某員工幾NICE 禮貌幾好
新黎??

唔覺果度有nice員工
暴走蟹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:34 PM   #334
Rider.01
Junior Member

註冊日期: Jun 2004
XBox Live GamertagYUKLUNG
引用:
剛係沙田好運問完
xb360版-399
PS3版-460

聽完真係o嘴

問埋元朗,已經無哂貨,要等到星期一先有

真係爆左幾句粗口.

今日可以3百幾蚊買到ps3版既話就應該要知足.
399!? What the hell??
But Shatin also a bit expensive...

此篇文章於 05-20-10 07:37 PM 被 Rider.01 編輯。
Rider.01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:35 PM   #335
Rider.01

Price:
信和地牢-$349 / 2樓-$399
先達孖T-$369
(全部都係xbox360版)

此篇文章於 05-20-10 07:44 PM 被 Rider.01 編輯。
Rider.01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:37 PM   #336
Rider.01

引用:
作者: yKS 查看文章
邊間星星

因一陣或者出去買

因為通常出親去都係賣晒

唔該晒
Sorry i don't know the name..
was 天堂之門 bought it and phone up to me let me know...
I go ask again...

舊 05-20-10, 07:37 PM   #337

註冊日期: Nov 2006
咁鬼貴既....
卻步了...
19909696 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:38 PM   #338
黃金史提芬
Crazy Gamer
叫我史提芬

註冊日期: Mar 2002
XBox Live Gamertaggoldensteven
請問荃豐有貨未?
咩價位
聽日去買!!!
黃金史提芬 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:40 PM   #339
斯羅
aloha~

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
本來個frd係無時停幫我留左隻,
佢當時4點幾買330
我6點鐘落到去佢夠膽死收我340
咁我留黎做咩??
咁無信用, 之前又係,
留左隻白騎士, 到左貨無電話收到
差d害我無左隻特典cd咁濟
呢間咁無信用既垃圾鋪頭真係要badlist左佢

好彩有版友幫我拎多左隻, 吾洗挨貴貨
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:41 PM   #340
Rider.01

188報價:
一樓: 唔覺有
二樓:有間-$368, 左手邊有間-$359

舊 05-20-10, 07:42 PM   #341
Rider.01

淘大$369
P.S: They said $368 is 原價

舊 05-20-10, 07:46 PM   #342
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
元朗咁快無哂
好彩早去買

舊 05-20-10, 07:49 PM   #343
taotao1984

註冊日期: Sep 2009
PSN  IDtaotao1984
在沙田型高買了, $375

但是1區 , 後面都冇中文字.....但佢又話係行貨
taotao1984 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:53 PM   #344
SHCEHUK
Game Master

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDcshhenry
引用:
作者: taotao1984 查看文章

你打開說明書看就見到中文字(頭一,二頁),如果見不到就可能是水貨
SHCEHUK 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 07:57 PM   #345
taotao1984

引用:
作者: SHCEHUK 查看文章
你打開說明書看就見到中文字(頭一,二頁),如果見不到就可能是水貨
OH...同行貨ONLINE不可?
舊 05-20-10, 07:57 PM   #346
outlineman2003

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDjonathantso
hi

i bought it(ps3)

but how to use the special feature....the outfit

i found no code inside

help><

舊 05-20-10, 08:08 PM   #347
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: taotao1984 查看文章

係咩版?有冇嘢送?
其實宜家walk in有冇嘢送?
1727877 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-20-10, 08:14 PM   #348
taotao1984

引用:
作者: 1727877 查看文章
係咩版?有冇嘢送?
其實宜家walk in有冇嘢送?
1 區, 即是水貨...但佢又有代理貼紙...相信有幾個代理吧..

好驚同3區不能ONLINE...
舊 05-20-10, 08:21 PM   #349
outlineman2003

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDjonathantso
btw, how to use the special feature????(i mean the outfit)

i found no code inside......

i dont understand><

舊 05-20-10, 08:35 PM   #350
狙擊手sohan
Game Master

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsohan66
XBox Live Gamertagsohan66
引用:
作者: Irwin 查看文章
sohan你有360架喎,買唔買360版同你老爸爭機用o者?
唔喇, 佢已經認為部機係佢的了玩完隻game十世都唔拎返出黎, 都無預我會玩

其實我係想玩splinter cell同alan wake, 但無奈我仲未抽到時間出黎

此篇文章於 05-20-10 11:04 PM 被 狙擊手sohan 編輯。
狙擊手sohan 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Left 4 Dead 2 neo PC電腦遊戲討論版 863 11-11-11 09:49 PM
[多機種] ▲▽▲ Red Dead Redemption▲▽▲ 紅色死亡救贖 ◆◇◆◇◆ 1000成就白金攻略討論區 ◆◇◆◇◆ updated ㊣㊣㊣ yKS 攻略及心得交流區 935 10-31-10 01:34 PM
[Wii] Red Steel 2 [日版已售] 神祕人1號 電視遊戲討論版 186 06-06-10 09:02 PM
[問題] 請問PS2美版Red Dead Revolver邊到仲有賣? denim 電視遊戲討論版 2 07-29-08 05:32 PM
[多機種] Call of Duty 4 Modern Warfare - GAF反恐小隊叫你去打仗! 大覺屋師真 攻略及心得交流區 664 07-02-08 01:31 AM

現在的時間是 06:30 AM

手機版 | APP版