Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-23-03, 02:40 PM   #1
愚零鬥武多
Ultimate Gamer

註冊日期: Mar 2003
東映限定

今期東映限定除左十面鬼之外,重有古加1:1腰帶,
好正...要93,000yen
不過正係好正. ...到龍騎出時...

愚零鬥武多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 02:49 PM   #2
AGITΩ
Game Master

註冊日期: Feb 2003
我要AGITΩ!!

舊 11-23-03, 02:51 PM   #3
愚零鬥武多

引用:
Originally posted by AGITΩ :
我要AGITΩ!!
Burning Form正...
不過龍騎平好多,一條可以有13個玩法...
舊 11-23-03, 02:52 PM   #4
蒲公英
God of Gamer
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
等於一隻限定古迦

舊 11-23-03, 02:56 PM   #5
愚零鬥武多

引用:
Originally posted by 蒲公英 :
等於一隻限定古迦
1:1...好似拍戲用的料...WU...
舊 11-23-03, 03:04 PM   #6
AE86(Turneo)
知足常樂

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
好正呀,好想要
即係香港幾多錢到

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 03:04 PM   #7
AGITΩ
Game Master

引用:
Originally posted by 愚零鬥武多 :

Burning Form正...
不過龍騎平好多,一條可以有13個玩法...
咁FAIZ都唔錯呀~ 又有相機, 又有電話

舊 11-23-03, 03:34 PM   #8
愚零鬥武多

引用:
Originally posted by AE86(Turneo) :
好正呀,好想要
即係香港幾多錢到
93,000YEN + 4650YEN(稅) + 1,000YEN(日本本土運費)
total = 98,650yen
如果可以7算都要$7,000,
不過以十面鬼的13算計,$13,000.
舊 11-23-03, 04:49 PM   #9
人仔貓
Game Master

註冊日期: Dec 2001
我要呢把...1:1[黑魔之槍]...

[電腦黑魔]特撮版專用槍
合金製 450長 x 160高mm 重約2kg!
東映會員限定 280000yen!!!
人仔貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 04:51 PM   #10
愚零鬥武多

Le把野一定係敗家成名作...
舊 11-23-03, 05:23 PM   #11
疾風雷電
Game Master
停止進化的人類

個價錢好金

疾風雷電 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 05:54 PM   #12
marspeople
蒙面超人黑

註冊日期: Jan 2002
XBox Live Gamertagmarspeople
我老豆唔係juno老豆

呢世都唔洗旨意有錢買

一瞬千撃抜山蓋世 鬼哭啾啾故豪鬼成
marspeople 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-23-03, 06:50 PM   #13
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
引用:
Originally posted by 人仔貓 :
我要呢把...1:1[黑魔之槍]...

[電腦黑魔]特撮版專用槍
合金製 450長 x 160高mm 重約2kg!
東映會員限定 280000yen!!!
剩係睇個盒都知唔平

舊 11-23-03, 08:25 PM   #14
AGITΩ
Game Master

引用:
Originally posted by 蒲公英 :

剩係睇個盒都知唔平
個盒仲貴過支槍

舊 11-23-03, 09:03 PM   #15
愚零鬥武多

引用:
Originally posted by AGITΩ :

個盒仲貴過支槍
個盒成本估$200到la
舊 11-23-03, 11:22 PM   #16
天空

PSN  IDTEKxPHOENIX
我唔識欣賞

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 02:08 AM

手機版 | APP版