Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-11-16, 09:39 AM   #3076
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
睇下捕唔捕到我放嗰啲~~~
一般都會打剩廿萬度.
投先唔小心一個不留神就搥爆咗隻165, R.
你d殘血機好搶手. 頭先隻170 click 慢左打唔到

so far 打左3隻殘血機, lv: 190, 191, 16x
跌 1 R Master, 2 C 肥
持續黑仔中

舊 05-11-16, 07:09 PM   #3077
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
LV180 畢業...
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-16, 08:14 PM   #3078
clie
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
而家凸3,強敵EV最好成績
感謝LoN兄佛心放咁多隻俾小弟砍
今晚唔瞓都要凸爆佢
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-16, 08:26 PM   #3079
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
咁我突爆咗唔需要尾箱嘛。
但係唔小心搥爆咗兩次都跌r,零晨訓前打埋隻成個鍾都冇人打嘅跌sr,清4萬coins中3隻r..……
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-11-16, 08:44 PM   #3080
clie

我就係靠呢啲箱一日之內凸左一隻SSR,200以上仲跌咗兩隻SR
舊 05-11-16, 10:22 PM   #3081
VTMaldini

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
lv 184 畢業 (另加4-5隻殘血機)
感謝LoN巴打!!

舊 05-12-16, 01:02 AM   #3082
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
我就係靠呢啲箱一日之內凸左一隻SSR,200以上仲跌咗兩隻SR
我今晚應該可以放多5-6隻左右, 係通嘅話要蒲好啲喇, 啱啱隻打剩一萬~~~~
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-16, 09:15 AM   #3083
clie

引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
我今晚應該可以放多5-6隻左右, 係通嘅話要蒲好啲喇, 啱啱隻打剩一萬~~~~
講出黎都唔好意思,主力打LON、JAVA大大們既箱,半夜跌左SR,自己153出埋最後張R,凸爆成功 總之今次真係超感謝,版友們人間友情無私付出
然後自己放流,但無人殺,我諗真係要凸既尋晚搞掂
LON兄駛唔駛TIMEOUT前幫您0珠清咗佢
(同埋點解咁神可以殺剩幾千?條BAR咁窄好難睇嗰滴血喎)

此篇文章於 05-12-16 09:19 AM 被 clie 編輯。
舊 05-12-16, 09:52 AM   #3084
書仔
Game Master
路人一名

註冊日期: Apr 2005
笨大今次咁樣玩,大大增加了玩家的互動,看起來不錯,下次大家都可以照辦煮碗,120LV才全力,相信可以比今次更省BP水

書仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-16, 10:21 AM   #3085
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 書仔 查看文章
笨大今次咁樣玩,大大增加了玩家的互動,看起來不錯,下次大家都可以照辦煮碗,120LV才全力,相信可以比今次更省BP水
別傻了如果唔係有特效機我晨早退左場了
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-12-16, 10:23 AM   #3086
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: J+1 查看文章
別傻了如果唔係有特效機我晨早退左場了
由手機版發出
咁我都無特效機,全程靠朋友的GGG來打,都是靠120LV打後跌的R師傻才能突到隻SSR,當然,有特效一定會易打D

舊 05-12-16, 10:26 AM   #3087
Crazy Gamer

引用:
作者: clie 查看文章
講出黎都唔好意思,主力打LON、JAVA大大們既箱,半夜跌左SR,自己153出埋最後張R,凸爆成功 總之今次真係超感謝,版友們人間友情無私付出
然後自己放流,但無人殺,我諗真係要凸既尋晚搞掂
LON兄駛唔駛TIMEOUT前幫您0珠清咗佢
(同埋點解咁神可以殺剩幾千?條BAR咁窄好難睇嗰滴血喎)
你成功突爆就好.
睇到呢篇時已經入咗......

三珠見到師傅時重有差唔多百五秒.
AUTO加速打到死剩一兩隻時重有三十幾秒, 用GGG打到一滴血都冇其實會重有幾萬, 就用唔係特效中多兩野就變成咁~~~~

呢幾次基本上打到最後廿秒啲人要走埋一邊比師傅打下隻艦~~~~
舊 05-12-16, 10:48 AM   #3088
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

引用:
作者: 書仔 查看文章
下下手動幫人打去到lv120前會好痛苦.... 如果auto完全唔理都扣到差不多分就好....今次都沒覺早突滿到, lv180畢業但打了2x隻人地放出來的, 計番都係要打到200層

其實想增加互動首先要加game內留言功能, 起碼放隻boss時可以打1-2句都好, 下下靠改名咩
舊 05-12-16, 11:09 AM   #3089
書仔
Game Master
路人一名

引用:
作者: ryvius123 查看文章
下下手動幫人打去到lv120前會好痛苦.... 如果auto完全唔理都扣到差不多分就好....今次都沒覺早突滿到, lv180畢業但打了2x隻人地放出來的, 計番都係要打到200層

其實想增加互動首先要加game內留言功能, 起碼放隻boss時可以打1-2句都好, 下下靠改名咩
其實不用留言,只要你班戰朋(朋友)知點玩,大家互放互清就可以,不過問題是大家可不可以夾到時間一起打就真

舊 05-13-16, 01:07 AM   #3090
sears

註冊日期: Jul 2008
PSN  IDwvyern2009
從開game 到現在一隻強都未突滿過,真是服了眼鏡廠
sears 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-16, 04:25 PM   #3091
Crazy Gamer

下期出機甲獵兵同FMP小說版!
舊 05-13-16, 05:40 PM   #3092
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

咁快出arx-8
舊 05-14-16, 11:35 AM   #3093
Crazy Gamer

引用:
作者: ryvius123 查看文章
咁快出arx-8
明顯係知道機甲獵兵唔吸金喇!
舊 05-14-16, 01:01 PM   #3094
clie

DG細胞只回復2XX,營運點解可以咁醒
味方唔死機既話基本上得兩技
舊 05-15-16, 03:42 PM   #3095
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
岩岩射左4次5連EVENT飛中左電單車,D技都係廢

呢排官方係咁推盾機射機,想迫人用少D拳﹖明明係佢自己SET既平衡度有問題又唔搞好佢

原來隻電單車SSR COST5咁低
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 04:02 PM   #3096
J+1
望過黎呀!!!!!!

你目光放喺ssr卷就覺得ok啦...
由手機版發出
舊 05-15-16, 05:54 PM   #3097
J+1
望過黎呀!!!!!!

測試自已超強運結果跌死...
由手機版發出
舊 05-15-16, 06:49 PM   #3098
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
打70難已經S唔到,唔夠快,不過頭先真係打到係咁上艦補,我全射隊不過淨係改左攻,試下改埋甲先,不過成日俾人疾都好煩,唔知點解我隻超力都俾人打疾

改完甲再打多次就S到,仲搭錯左隻有信念既拳FD,諗住佢可以上去屈人,點知極速俾人放血,結果都係上艦多好少出黎打

波雷2世幾勁,大佬會中燃燒係咁放佢血

90難版要1擊6萬,我應該冇機打到咁多,要靠特效FD,但仲未見人掛特效

岩岩射多2次5連中多隻電單車,暫時凸1

此篇文章於 05-15-16 07:15 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-16, 07:38 PM   #3099
clie

我啲射機都係只加過攻,大鑊,今日啲資材仲改曬落部盾機度。。。

電單車改爆過6000攻力仲有魂,大DAM嗰吓應該幾可觀
舊 05-15-16, 08:09 PM   #3100
yorkyork

註冊日期: May 2010
我係一隻盾sup用CC防暈,
4部射係後面亂射,
重點係30秒出招部卒你要有部盾擋
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:09 AM

手機版 | APP版