Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後
日本動漫畫討論版>岸本斉史「NARUTO -ナルト- 」総合THREAD丨岸本斉史:「続編は無理です…もう休ませてください…」 Vol.16丨
leo1988 12:21 PM 03-27-14
作者: carsonwan:
佢兄弟係一個伏,當你以為故事就完,佢就會出現
跟住其實個兄弟先係final boss,係佢控制住班既行動
D.K. 01:21 PM 03-27-14
講故佬六道仙人就創左忍宗,
咁仙術呢? 體術呢?
pet3 01:25 PM 03-27-14
作者: D.K.:
講故佬六道仙人就創左忍宗,
咁仙術呢? 體術呢?
體術=格鬥
唔教你都識............

仙術只是用自然查克拉出忍術......

如果最後全世界都失去查克拉 用不到忍術
咁懂製作自然查克拉的人就屈機了
yeah yeah 01:31 PM 03-27-14
會唔會一樂個老細係6道個老豆
D.K. 02:39 PM 03-27-14
作者: pet3:
體術=格鬥
唔教你都識............

仙術只是用自然查克拉出忍術......

如果最後全世界都失去查克拉 用不到忍術
咁懂製作自然查克拉的人就屈機了
體術唔教都識? 咁達摩祖師咪要哭死?

仙術, 你話係提練自然查克拉o既術, 咁呢種術係咪會有始創人/達人? 唔通又係唔教都識?
呂鳳仙 03:50 PM 03-27-14
作者: ~飛彈~@@:
六道老頭、你言下之意你的蠢才次子似足主腳

那麼那個聰明的長子就是似足中二?

你跟你的兄弟收伏了10尾後你的兄弟完全鬼隱了
真係唔知佢玩咩……
不過六道後生時2兄弟大戰十尾支棍係一人一個裝飾,
但宜家呢個六道手拎支棍就有晒2邊o既裝飾……呢個仙人相當有嫌疑
pet3 03:58 PM 03-27-14
體術唔教都識? 咁達摩祖師咪要哭死?

仙術, 你話係提練自然查克拉o既術, 咁呢種術係咪會有始創人/達人? 唔通又係唔教都識?
你有無睇漫畫架.....
仙術是靈地的動物教的....(他們天生識吧 拿....動物無食到禁果得到查克拉架)
你有自然查克拉後 用回一般忍術就得吧...最近的話數也看到 其實只是把自然查克拉出舊有忍術...
你想成用的電池不同牌子好了

體術只是一種身體技巧的總稱
人發展落去自然會出現吧
反而你去問這種問題好奇怪.....
我知啦
一定是泡菜國發明的
D.K. 01:33 AM 03-28-14
作者: pet3:
你有無睇漫畫架.....
仙術是靈地的動物教的....(他們天生識吧 拿....動物無食到禁果得到查克拉架)
你有自然查克拉後 用回一般忍術就得吧...最近的話數也看到 其實只是把自然查克拉出舊有忍術...
你想成用的電池不同牌子好了

體術只是一種身體技巧的總稱
人發展落去自然會出現吧
反而你去問這種問題好奇怪.....
我知啦
一定是泡菜國發明的
大家對咩係天生就識O既見解明顯唔同, 好難討論落去

不過多謝你解答
我只係飛住睇火影, D細節都唔記得
你講係靈地動物識仙術我先知
不死身的出木杉 11:05 AM 04-03-14
http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60037&snA=56634

看了火影最新一話後真的有感而發(捏)
細路翔 11:22 AM 04-03-14
食神歸位~(無誤

一模一樣既發展

咁q自婊既設定真係要週刊少年漫先有
mrk 02:41 PM 04-03-14
今集好悶!
Eking 03:26 PM 04-03-14
即係每一代兩兄弟都會死, 只係死原因唔同,一個為力量而死,一個為人而死,班因為脫離左循環先會出現現在局面,同埋白眼係呀媽....~
D.K. 03:52 PM 04-03-14
作者: Eking:
即係每一代兩兄弟都會死, 只係死原因唔同,一個為力量而死,一個為人而死,班因為脫離左循環先會出現現在局面,同埋白眼係呀媽....~
咁雛田究竟有冇比阿媽附身?
KENSNAKE 04:39 PM 04-06-14
咁雛田究竟有冇比阿媽附身?

六道老母轉生
Eking 05:33 PM 04-09-14
.....
開哂門竟然唔駛死, 只能講佢亞爸生不逄時~

~飛彈~@@ 06:42 PM 04-09-14
復活後有自動回復~加幫人回復~a
KENSNAKE 07:51 PM 04-09-14
究竟岸本想點?要死既人就由佢死啦……

而家就算八門遁甲變九陽神功我都唔會驚訝。
DevilElvis 10:21 PM 04-09-14
屈到咁,之後寧次番生都唔係夢話
yeah yeah 10:24 PM 04-09-14
寧次你死得太早..遲個幾鐘死都無事
KENSNAKE 11:16 PM 04-09-14
作者: yeah yeah:
寧次你死得太早..遲個幾鐘死都無事
人人都有秘技禁招禁術隱藏力量,咁早死冇得用.
pmk 07:42 PM 04-10-14
作者: DevilElvis:
屈到咁,之後寧次番生都唔係夢話
真係得架,帶土都未用輪迴天生
clie 09:25 PM 04-10-14
凱抖一輪又出八門遁甲,斑死硬
Shadow 神 06:05 PM 04-11-14
作者: clie:
凱抖一輪又出八門遁甲,斑死硬
唔得啦,今集隻腳爆哂喎
鳴門大神吊住佢條命咋

同埋呢 d 操重野實係留俾基情兩兄弟啦!
Shadow 神 04:09 PM 04-12-14
出左幾頁情報
鳴門睇黎可以好快屈贏班

不過今次佢仙人 mode 無左 eye-shadow 無咁型
yeah yeah 03:05 PM 04-16-14
六道嗚門仲未pass中忍...
唔知佢會唔會skip直接做火影..
第一 ... 29 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 49  ... 最後

返回主題版面