Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66 116  ... 最後
收藏品討論版>BB戦士討論串. 拾 (MGSD | SD gundam World heros )
大覺屋師真 11:57 AM 11-04-13
幫你補圖

ガンダムNT-1/アレックス
ガンダムNT-1/アレックス(ガトリング展開)
ケンプファー(ジャイアント・バズ装備)
ケンプファー(チェーン・マイン装備)
V2ガンダム
ゴトラタン
???

冇量產機有d dry. nt1就咁打開格林炮就算? 普通ver送把劍好嘛
J+1 12:37 PM 11-04-13
nt1 仲以為有隻係有甲...
由手機版發出
Fio 12:56 PM 11-04-13
係都整部nt-1 fa啦...
有埋魔蟹E仲正
大覺屋師真 11:24 PM 11-19-13
信和見到騎士unicorn出左
Dangerous-boy 07:21 PM 11-22-13

SDX Crown Knight Gundam
價格: HK$ 620.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1000000905/
fmptsrhk 11:36 AM 11-23-13
之前驚條line頂唔住,但有新模出既時候又冇乜興趣添...
唔同要當為隻白金卿分期供款咁貢獻比笨大
亍 ◣ 09:37 PM 11-23-13
出呢隻之前就唔好出皇二世啦....冇晒性趣
亍 ◣ 09:58 PM 11-23-13
388...

http://bandai-hobby.net/site/BB/388.html
小嘉 10:17 PM 11-23-13
作者: 亍 ◣:
出呢隻之前就唔好出皇二世啦....冇晒性趣
甲都唔同

唔會無興趣

快D出晒所有圓桌騎士啦
亍 ◣ 08:59 AM 11-24-13
竟然有裂角貼紙....

amaderasu 11:45 AM 11-24-13
竟然有裂角貼紙....

盾同個頭盔要大執之外, 其他算OK
亍 ◣ 09:59 PM 11-24-13
點解唔商品化呢?

大覺屋師真 08:28 PM 11-25-13
NEXT Premium 2到著, 同之前d AOZ機體合照

其實next果班友都幾鐘意AOZ架喎
不過今次唔會幫全部補齊色喇, 咁多部, aoz d設定又有夠複雜,補色補死人

點解唔商品化呢?
型到爆
knight-philip 08:52 PM 11-25-13
作者: 大覺屋師真:
NEXT Premium 2到著, 同之前d AOZ機體合照

其實next果班友都幾鐘意AOZ架喎
不過今次唔會幫全部補齊色喇, 咁多部, aoz d設定又有夠複雜,補色補死人

型到爆
問題只是價錢而已....
如果是有MG的話我寧可用這價錢買TR5/TR6的MG...
martinnitram 09:53 AM 11-26-13
作者: knight-philip:
個價買 HG 組小隊都得...
記得最平o個時 AOZ o的款都係 $100 到

BTW, 今次多唔多環保件?
大覺屋師真 03:51 PM 11-28-13
NEXT18 secret係フェニックスガンダム(冇圖). 算係驚喜吧
http://soraoasis.blog.fc2.com/blog-entry-87.html

為左圓桌全員既可能性,繼續供會啦. 不過得7隻,都再加50yen,每次點都要加少少先安落架死笨大

作者: knight-philip:
作者: martinnitram:
個價買 HG 組小隊都得...
記得最平o個時 AOZ o的款都係 $100 到

BTW, 今次多唔多環保件?
冇計,對住sd next吾知點解中晒招,可能係補償番細個冇玩sd蛋

aoz本身有幾部都係環保設計,一定多環保件
亍 ◣ 09:02 PM 11-28-13
SAGA 03 D圖睇左幾耐...而家先開訂

===========================

yeah yeah 09:15 PM 11-28-13
本身想放哂..SAGA1,2...
而家又出3...搞到又想買埋
如果出下D平民會仲好玩
小嘉 09:19 PM 11-28-13
SAGA 03 D圖睇左幾耐...而家先開訂

===========================

レジェンドBBフルアーマー騎士ガンダム
亍 ◣ 09:20 PM 11-28-13
要甩手就快.....之後只會越來越毒
小嘉 09:22 PM 11-28-13
要甩手就快.....之後只會越來越毒
我都係買SDX算架啦

SAGA D 質素有無圖果D咁好?
亍 ◣ 09:23 PM 11-28-13
sdx太大盒....冇位放

saga質素...我覺得唔好得過扭旦版本太多....

都係o個句....點解唔出d第2d顏色關節
yeah yeah 09:24 PM 11-28-13
作者: 小嘉:
我都係買SDX算架啦

SAGA D 質素有無圖果D咁好?
我買返黎無開過...
但我睇人地D圖都唔差
亍 ◣ 09:29 PM 11-28-13
作者: yeah yeah:
我買返黎無開過...
但我睇人地D圖都唔差
我都冇開因為是為了圓桌而分期供款沒法

不過呢set 03開始黎料....到手應該都會開來玩
小嘉 09:38 PM 11-28-13
我都冇開因為是為了圓桌而分期供款沒法

不過呢set 03開始黎料....到手應該都會開來玩
SDX都有圓桌騎士
標籤:BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H
第一 ... 6 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 26 66 116  ... 最後

返回主題版面