Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-16-08, 12:10 PM   #201
暗黑流星cal
Ultimate Gamer
任天堂奴

註冊日期: Dec 2004
算啦...jump不嬲都係 A>B>A>B>A>B>A......

呢場咪又係打到TIE BREAK....不過都係過程最重要...
暗黑流星cal 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-08, 01:09 PM   #202
闇影風
God of Gamer

註冊日期: Dec 2005
Nintendo Switch ID207717831903
PSN  IDShadow0524
引用:
作者: NDS 查看文章
而加打波定係打人呀~~~~
肯定咁答你一句
(忘了木乃衣嗎)
闇影風 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-08, 01:36 PM   #203
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: Shadow 神 查看文章
我諗接落黎神應該用一招唔駛掂個波而令個波自己飛走或回擊,好似逆手塚 zone 咁先有得打 ~
真係會有咁神ge招嗎

舊 02-18-08, 10:17 PM   #204
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 小草 查看文章
真係會有咁神ge招嗎
動漫...就係咁"神"...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-18-08, 10:47 PM   #205
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
網王最終回
龍馬:你已經死了!!

舊 02-18-08, 10:58 PM   #206
某F
我的歌聲裡

註冊日期: Jun 2002
....而家先發現到呢個topic (腹筋崩壞中)

舊 02-19-08, 04:05 PM   #207
HuGo_達之礦工
Moderator
潮流礦工

註冊日期: Mar 2005
整個special 龍馬 vs 費達拿啦
好想睇網王既費達拿有咩招

www.hkprokicker.com
HuGo_達之礦工 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-08, 10:50 PM   #208
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: HuGo_達之礦工 查看文章
整個special 龍馬 vs 費達拿啦
好想睇網王既費達拿有咩招
俾federer知道佐,唔知會唔會告佢侵犯肖像權,令佢形象受損呢?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 04:58 AM   #209
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
高中生都可以令恐龍滅亡......federer肯定勁過孫悟空啦bbbbbbbb

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-08, 02:41 PM   #210
david
The One

引用:
作者: Led Mirage 查看文章
高中生都可以令恐龍滅亡......federer肯定勁過孫悟空啦bbbbbbbb
龍馬兩兄弟已經識舞空術啦(動畫movie版),federer要再勁o的先得!

---
舊 02-21-08, 02:51 PM   #211
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

出サムライドライブ
包帯が天衣無縫について無理矢理解説

天衣無縫なんてものは最初っからねえと南次郎登場。解説

青学の柱になれ!→ういっス

真っ二つ

でも幸村が真っ二つのボール2つをちゃんと打ち返す←これが最後のコマ

舊 02-21-08, 06:54 PM   #212
~昊~
Crazy Gamer

引用:
作者: money 查看文章
出サムライドライブ
包帯が天衣無縫について無理矢理解説

天衣無縫なんてものは最初っからねえと南次郎登場。解説

青学の柱になれ!→ういっス

真っ二つ

でも幸村が真っ二つのボール2つをちゃんと打ち返す←これが最後のコマ
即係個波分開左做兩半仲繼續打?
咁嘅劇情都諗到,許裴果然唔係普通漫畫家…

舊 02-22-08, 12:25 AM   #213
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: ~昊~ 查看文章
即係個波分開左做兩半仲繼續打?
咁嘅劇情都諗到,許裴果然唔係普通漫畫家…
其實之前對金太郎都已經試過類似 ...
只希望唔好再 "進化" 到切到個波 10 份,然後兩個人變做 10 個分身係咁打 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 12:41 AM   #214
咖哩魚蛋
Crazy Gamer
Chiyuu

註冊日期: Feb 2005
PSN  IDkalubibi
XBox Live Gamertagkalubibi
家陣咁神既劇情, 搞到konami 都唔知點幫佢地出action系 tennis game, 唯有繼續心跳回憶~tennis side x n
咖哩魚蛋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 01:11 PM   #215
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
肯出個水晶牆係個網度未? 所有波都打唔到過對面...sosad
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 07:46 PM   #216
david
The One

引用:
作者: tylau 查看文章
肯出個水晶牆係個網度未? 所有波都打唔到過對面...sosad
唔係咁簡單,過唔到對面之餘,所有殺人擊球招式都會被水晶牆吸收,然後反彈!

---
舊 02-22-08, 10:04 PM   #217
Shadow 神
混沌與光明的創造者

註冊日期: Nov 2006
PSN  IDShadowNel
引用:
作者: david 查看文章
唔係咁簡單,過唔到對面之餘,所有殺人擊球招式都會被水晶牆吸收,然後反彈!
再唔係好似近期星矢 LC 咁,出空間轉移
明明人地打去自己死角,係落地前一刻變左落落對方死角

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-22-08, 11:40 PM   #218
fancylala
痴線架!!!!

註冊日期: Sep 2002
個討論thread d 內容完全唔似講緊運動漫畫

舊 02-22-08, 11:45 PM   #219
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
咁係因為這東西已經不再屬於運動類嘛...=.=

Fate/GO ID 335,820,884

此篇文章於 02-23-08 12:37 AM 被 GN00508771 編輯。
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 12:09 AM   #220
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: fancylala 查看文章
唔知你有冇睇過
睇過的話應該明白這不是運動漫畫

舊 02-23-08, 12:51 AM   #221
~昊~
Crazy Gamer

引用:
作者: fancylala 查看文章
我一路都當網王係搞笑漫畫咁睇~

舊 02-23-08, 02:15 AM   #222
廢人
The One

註冊日期: Dec 2001
網鬥士龍馬 一聽就知係格鬥漫畫啦

現在於名單的人仕為: comxxxxxxjp,xenxxxxxx??86
廢人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-23-08, 04:43 AM   #223
Led Mirage

註冊日期: Feb 2003
唔理班分身打球先, 為何今期我想起的是....

晴子:「你喜歡打籃球嗎?」
櫻木:「真的非常喜歡,這次絕不是說謊。」

人を変えるのは、心。
心を変えるのは、たった一言の言葉で足りる。』
スマガ -STAR MINE GIRL-
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=609322&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=348911&fpage=1
http://bbs.a9vg.com/read.php?tid=310854&fpage=1
Led Mirage 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-26-08, 07:25 PM   #224
sunnypigdog
滅絕小五郎

註冊日期: Sep 2003
下期應該到幸村爆seed出天衣~~~~
之後兩至三話都係到搶七~~~~
十話內應該會完la 掛~~~~

舊 02-27-08, 04:41 AM   #225
Carl@William
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: Led Mirage 查看文章
唔理班分身打球先, 為何今期我想起的是....

晴子:「你喜歡打籃球嗎?」
櫻木:「真的非常喜歡,這次絕不是說謊。」

我諗起足球風雲既久保對田仲講既最後一番說話
Carl@William 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[動畫] 米澤穂信「氷菓」総合THREAD丨 京都アニメーション制作 money 日本動漫畫討論版 687 03-25-24 08:31 AM
[動畫] 川原礫「アクセル・ワールド (加速世界)」総合THREAD丨 二期確定?! Vol.2 money 日本動漫畫討論版 1008 01-14-24 06:11 PM
[動畫] 松本零士 アニメ作品 総合THREAD丨「宇宙海賊キャプテンハーロック」CGアニメ映画化決定 money 日本動漫畫討論版 8 12-19-15 02:18 PM

現在的時間是 04:42 AM

手機版 | APP版