Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-06-17, 02:16 AM   #476
Leong
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: aquarius 查看文章
睇番info先明你意思
用夢球抽咭再打覺醒咭..
呢D咁FF11嘅mmo玩法會想死..

Sent from my iPhone using Gaforum
我覺得今次只是KLAB試下玩家反應, 如果太多負評應該會改回原本的覺醒方法
Leong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-17, 01:47 AM   #477
SteveW
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
其實3張新SSR遲D都會加入大pool當舊SSR
如果遲D抽到,覺醒event又完左,點覺醒呀??
SteveW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-17, 10:15 AM   #478
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: SteveW 查看文章
其實3張新SSR遲D都會加入大pool當舊SSR
如果遲D抽到,覺醒event又完左,點覺醒呀??
所以今次EVENT角一係以後無得再抽, 一係之後改覺醒方法, 一係今次EVENT活動之後改為普通SSR強襲再出現
舊 08-07-17, 10:54 AM   #479
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
等復刻...呢D以角色為賣點GAME隻隻都係咁架啦...玩多半年左右就會復刻某D EVENT俾你~

舊 08-07-17, 02:35 PM   #480
aquarius
Game Master

註冊日期: Apr 2007
不過呢個世界真係好多hardcore 玩家
尋日打online已經見到UR墨西哥門將
雖然必殺B rank但都已經升爆咗

Sent from my iPhone using Gaforum
aquarius 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-07-17, 02:57 PM   #481
Leong
Crazy Gamer

引用:
不過呢個世界真係好多hardcore 玩家
尋日打online已經見到UR墨西哥門將
雖然必殺B rank但都已經升爆咗

墨西哥龍我見好多人中

如果有盟友幫手, 招B技好快可以刷爆

星期六日, 泰來招PASS CUT, 我都刷爆咗LV60兩次, 給泰來同比爾
舊 08-08-17, 06:57 PM   #482
spikekit
God of Gamer
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
1.12修正左真必殺扭波之後我睇怕連強襲中級都過唔到
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 02:56 AM   #483
aquarius
Game Master

嚟緊リーグ會有甚麼新角色換?

online真係打得好脫力..
成日遇到D over rank嘅隊
舊 08-10-17, 09:38 AM   #484
Leong
Crazy Gamer

引用:
嚟緊リーグ會有甚麼新角色換?

online真係打得好脫力..
成日遇到D over rank嘅隊
唔止聯賽可換角轉, 連聯盟卷可抽角都今日會轉, 希望係D實用角, 聯盟翼就好好用

我隊波現在有40幾萬戰力, 我都無興趣打PVP

此篇文章於 08-10-17 11:14 AM 被 Leong 編輯。
舊 08-10-17, 02:09 PM   #485
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: Leong 查看文章
唔止聯賽可換角轉, 連聯盟卷可抽角都今日會轉, 希望係D實用角, 聯盟翼就好好用

我隊波現在有40幾萬戰力, 我都無興趣打PVP
同樣,我都44萬戰力
但一樣唔想打PVP

舊 08-10-17, 03:31 PM   #486
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

50抽連盟Pool
白果…中唔到三杉…

舊 08-10-17, 04:16 PM   #487
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: rinxlun 查看文章
50抽連盟Pool
白果…中唔到三杉…
我30抽中了新三衫, 新三衫係OMF, 雖然唔勁, 不過扭波好似係現在全部球員中最高

另外, 盟卷仲可以抽到聯盟翼

最後, 紅幣換埋迪亞斯
舊 08-10-17, 05:33 PM   #488
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
我30抽中了新三衫, 新三衫係OMF, 雖然唔勁, 不過扭波好似係現在全部球員中最高

最後, 紅幣換埋迪亞斯
係呀,見到有人10連中晒志偉同三杉,睇到呆左........

話說有冇盟收緊人呀??
自己本身個盟開始小人刷野,好似今日新伍同松山,加埋都打唔到5場
再咁落去會變到無咩癮玩…

舊 08-10-17, 05:47 PM   #489
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
係呀,見到有人10連中晒志偉同三杉,睇到呆左........

話說有冇盟收緊人呀??
自己本身個盟開始小人刷野,好似今日新伍同松山,加埋都打唔到5場
開多幾個acc 建個盟自己開場比自己囉

舊 08-10-17, 06:48 PM   #490
Leong
Crazy Gamer

引用:

話說有冇盟收緊人呀??
你或者上巴哈個哈啦區睇睇, 好多活躍嘅聯盟都收緊人
舊 08-10-17, 06:48 PM   #491
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
開多幾個acc 建個盟自己開場比自己囉
問吓姐
我係唔係言語之間得罪左你???
你講野駛唔駛咁串???

引用:
你或者上巴哈個哈啦區睇睇, 好多活躍嘅聯盟都收緊人
OK THX

此篇文章於 08-10-17 06:52 PM 被 lunn 編輯。
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 07:04 PM   #492
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
方便既話收埋我 + 1 THX
931 428 680
開個盟比自己嘛

舊 08-10-17, 10:04 PM   #493
AkaIITO
Game Master

引用:
開個盟比自己嘛
你諗多左, 我之前冇盟都係開住4個ACC自給自足XD, 我只係講下方法姐ORZ
我頭一個盟全死人ACC, 第2個盟入左唔夠半小時比人踢左, 跟住問FD D 盟又話滿人, 慶慶地開3個模擬器開多3個ACC自己玩算
加埋手機4個ACC

頭3個係專係開場, 第4個係我原本個ACC, 第5個係暫時代管, 不過因為咁玩太花時間, 所以都見到頭幾件已經冇再玩
連D 模擬器都比我DEL左, 如果你唔信我都可以CAP返同時開模擬器開場既相比你睇

此篇文章於 08-10-17 10:18 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 10:19 PM   #494
lunn
Crazy Gamer
GAUZE62045

引用:
你諗多左, 我之前冇盟都係開住4個ACC自給自足XD, 我只係講下方法姐ORZ
我頭一個盟全死人ACC, 第2個盟入左唔夠半小時比人踢左, 跟住問FD D 盟又話滿人, 慶慶地開3個模擬器開多3個ACC自己玩算
加埋手機4個ACC

skip
哦,對 唔 住

但你果句野我真係覺得你串緊我

可能有個"囉"同埋你個Icon

同你講多次對唔住,ok?

仲要搞到你專登搵張圖去貼上來解釋,唔好意思

唔駛話咩信唔信,你都貼晒圖,仲會唔信咩?
lunn 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 10:23 PM   #495
AkaIITO
Game Master

引用:
哦,對 唔 住

但你果句野我真係覺得你串緊我

可能有個"囉"同埋你個Icon

同你講多次對唔住,ok?

仲要搞到你專登搵張圖去貼上來解釋,唔好意思

唔駛話咩信唔信,你都貼晒圖,仲會唔信咩?
嚴格來講我係串緊自己, 同埋都唔係專登搵, 就咁入GAME CAP咋
唔係講笑, 呢招真心變態, 基本上可以不停咁開場....
BTW不停開場都會好快玩到頂唔順, 超花時間XD

此篇文章於 08-10-17 10:31 PM 被 AkaIITO 編輯。
AkaIITO 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-17, 11:28 PM   #496
aquarius
Game Master

引用:

最後, 紅幣換埋迪亞斯
本身有夢球抽番嚟嘅迪亞斯
呢個紅幣得倒掛係雞肋(當然如果無嘅佢本身射球能力高過抽果個都好嘅)
不過而家都plan緊用比爾取代佢
因為而家有奈布倫, 紅幣岬, 用埋比爾三個都有中場連携必殺技
我就可以安心用紅幣換蹴球王覺醒書..
舊 08-11-17, 02:18 AM   #497
Leong
Crazy Gamer

引用:
本身有夢球抽番嚟嘅迪亞斯
呢個紅幣得倒掛係雞肋(當然如果無嘅佢本身射球能力高過抽果個都好嘅)
不過而家都plan緊用比爾取代佢
因為而家有奈布倫, 紅幣岬, 用埋比爾三個都有中場連携必殺技
我就可以安心用紅幣換蹴球王覺醒書..
蹴球王覺醒書唔值得換

如果入咗聯盟, 同盟友逢星期1至4一齊刷上級覺醒書, 應該平均1日最少刷到1張蹴球王覺醒書

我之前刷, 現在仲剩低13張, 無SSR卡要升
舊 08-11-17, 02:53 AM   #498
SteveW
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2002
想問下技泰來應該加咩技?
C盤球&咩好?

---

GAF盟仲有位
詳見上一頁post#459
SteveW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-17, 03:17 AM   #499
Vanux
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2004
引用:
蹴球王覺醒書唔值得換

如果入咗聯盟, 同盟友逢星期1至4一齊刷上級覺醒書, 應該平均1日最少刷到1張蹴球王覺醒書

我之前刷, 現在仲剩低13張, 無SSR卡要升
無錯, 只要肯打, 一定會跌, 而且一定會多過你的真SSR數量, 除非你全部強襲ssr都要覺醒..
Vanux 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-17, 09:34 AM   #500
Leong
Crazy Gamer

引用:
作者: SteveW 查看文章
想問下技泰來應該加咩技?
C盤球&咩好?

---

GAF盟仲有位
詳見上一頁post#459
你的是技泰來, 原本有互傳(翼), 雙人倒掛及PASS CUT, 你可以加盤球及無雙人射球

我隻舊力泰來原本有窩利及盤球, 我就加了雙人射球, PASS CUT及互傳(比爾)

此篇文章於 08-11-17 09:40 AM 被 Leong 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #46 重課金挑戰杯開催!!!WY日本隊分批出黎昆水~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1010 06-04-12 12:09 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #44 葵杯開催,打足一星期 Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 05-20-12 11:37 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #42 集結!全日本ジュニアユース!! okabe PC電腦遊戲討論版 1018 05-05-12 11:50 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM

現在的時間是 11:12 PM

手機版 | APP版