Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-24-13, 07:39 PM   #876
Toshi
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: 野良猫 查看文章
冇睇漫畫版,漫畫版本身有冇畫?
有嘅話可以等到小岡番去先回憶
我都想知, 冇睇漫畫版+1

舊 06-24-13, 08:34 PM   #877
yeah yeah
God of Gamer

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Toshi 查看文章
我都想知, 冇睇漫畫版+1
漫畫都係鏡頭一轉...得返個頭係貓貓手上

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 11:23 PM   #878
爽神

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: jason_kasim 查看文章
動畫版一樣咁sad
動畫版睇真d
凱特冇左隻手都仲傷到貓女(見到佢有dd傷痕)
否則自己照顧自己都有機會全身而退
漫畫抱住個頭果幕貓女都有傷痕

舊 06-24-13, 11:39 PM   #879
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011
看漫畫時已經唔開心了一次,現在又再來多一次....
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 11:51 PM   #880
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
貓女一戰 換轉係港漫一定可以打足七期以上
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-13, 11:54 PM   #881
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: JO JO 查看文章
肯定可以睇哂凱特啲武器
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 12:16 AM   #882
cyberfox
凡骨

註冊日期: Nov 2002
引用:
我唔想甘小文劃貓女

PAD: ID 236 040 314
SB: ID 150 938 312
Line ID: cyberfox825
cyberfox 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 12:43 AM   #883
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
7期要畫5年喎

此篇文章於 06-25-13 12:45 AM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 04:51 AM   #884
mrk

註冊日期: Mar 2009
Wii U IDmrk_us_1st
Nintendo Switch ID美國Acc-7963-3777-4483
3DS Friend Code3050 7594 0791
PSN  IDmrk1us
XBox Live Gamertagmrk hk
引用:
作者: Kain 查看文章
7期要畫5年喎
喂喂!!!樓上個位你諗下好啦!

P.S.:不過動畫版如果要補完番,邊洗咁耐呀!

switch日服Acc_2707-3945-3492(HK*mrk_jp1)
switch美國Acc_7963-3777-4483(HK*mrk_us1)
switch港服Acc_6669-1669-8277(HK*mrk_hk1)
switch英服Acc_3093-4099-7614(HK*mrk_uk1)
mrk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 10:14 AM   #885
JoJo

引用:
肯定可以睇哂凱特啲武器
讀者們大呼過癮~
舊 06-25-13, 10:32 AM   #886
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
其他日漫都可以1~2期,但富樫喇喎
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 10:53 AM   #887
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
就係想比倒讀者衝擊感
先唔交代戰鬥過程直接見到佢死左吧
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 12:13 PM   #888
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
換做○橋○一可以再戰至少十年
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 12:32 PM   #889
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
戰>>凱特回憶>>戰>>貓女回憶>>戰>>逃走中的基路亞回憶>>戰>>小岡昏迷中回憶>>戰>>唔啦更的路人故事插入....................

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-13, 12:42 PM   #890
真!DC
Banned User
奉行我道

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
戰>>凱特回憶>>戰>>貓女回憶>>戰>>逃走中的基路亞回憶>>戰>>小岡昏迷中回憶>>戰>>唔啦更的路人故事插入....................
o岩o岩出世都有回憶?
由手機版發出
舊 06-25-13, 01:41 PM   #891
JoJo

引用:
作者: hitachi 查看文章
換做○橋○一可以再戰至少十年
凱特:㗅~這他媽的貓女真的很強很強!
貓女:喵~
凱特:看來只好使出從來沒有人見過的終極第十把武器。
貓女:沒有人見過?喵~
凱特:對!因為見過此絕世神兵的強者,已全變成我的刀下亡魂!(再戰多七期)
舊 06-25-13, 02:05 PM   #892
...1234
Junior Member

註冊日期: Dec 2010
引用:
作者: 真!DC 查看文章
o岩o岩出世都有回憶?
由手機版發出

護衛係無前世記憶吧,可能只係對爆庫兒時的回憶....
...1234 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-13, 09:44 PM   #893
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
今日睇完劇場版,
劇透
好正
劇情我覺得都幾滿足, 圍繞住旅團嘅劇情始終係吸引D, 又有得睇下希索加打山寨團長(雖然只係一面倒, 但都好過無啦, 希索加應該都爽左幾秒啦).
人偶師個念都幾好用, 雖然D山寨貨比真野弱左(拎到隻眼係咪100%到?), 如果唔係對住主角威能, 都好夠玩喇.

引用:
肯定可以睇哂凱特啲武器
依個我期待下一劇場版以佢做主角有得補完

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-13, 09:51 AM   #894
Avelcain
Game Master

註冊日期: Jan 2007
想問下劇場版係原創故事定咩黎?
Avelcain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-13, 03:11 PM   #895
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
冰鎮凱特
既然鎮住的話復活都係遲早嘅事來吧
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-13, 04:54 PM   #896
gradriel
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
關於凱特, 他與catwoman一戰後應該死掉了才對, 但不知為何後來又會以下圖的型態再次登場?

(圖片出自316話第17頁)

更奇怪的是其後他竟然又變成下圗中的女孩再次登場, 有人可以告訴我到底發生了什麼事嗎?

(圖片出自337話第11頁)
gradriel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-13, 06:11 PM   #897
爽神

註冊日期: Jun 2002
既然係動畫thread就無謂劇透到咁啦....
問都去返漫畫個thread問

舊 06-30-13, 06:14 PM   #898
真!DC
Banned User
奉行我道

哩個topic係動漫共用
由手機版發出
舊 06-30-13, 07:41 PM   #899
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
HUNTER不嬲都係呢個,唔係動畫用
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-13, 07:43 PM   #900
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
有大透的自已spoiler 啦
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 04:36 PM

手機版 | APP版