Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-26-08, 07:29 PM   #126
ZAKU0079
Banned

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: david 查看文章
呢套o野差過4d好多,你搞咩呀gapcom?

你用呢套o野整瓜佐自己,就等住同人合併或比人買起你。

gapcom x konami?ms買起?
甘既樣應該唔似FF電影甘大投資
當年真係丟錢落鹹水海
而且仲有SCE夾份俾錢
要蝕都係同佢一齊蝕

不過睇黎係FANS向
劇情做好D一樣甘多人支持
ZAKU0079 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-08, 07:30 PM   #127
ZAKU0079
Banned

引用:
作者: DevilElvis 查看文章
Leon唔著警服連唔到戲wor
BIO4一年後點會仲著警服
分分鐘便衣特務連制服都冇
舊 07-26-08, 07:32 PM   #128
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: ZAKU0079 查看文章
BIO4一年後點會仲著警服
分分鐘便衣特務連制服都冇
睇錯了.......

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....

此篇文章於 07-26-08 07:35 PM 被 DevilElvis 編輯。
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-08, 08:03 PM   #129
david
The One

註冊日期: Mar 2002
咁o既質素,獨立出一隻碟去賣(我唔覺佢可以擺上戲院)都應該會蝕,以今時今日o既cg質素,呢隻o野連入流都講唔上,放上賣場400 points比人d/l都或者可以回到本,又或好似我之前咁講,放去bh5做特典同梱。

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-08, 08:13 PM   #130
ZAKU0079
Banned

如果佢真係靠FANS銷量食飯
而成本又一分錢一分貨既話
我覺得仲有賺錢既空間
舊 07-26-08, 08:39 PM   #131
seed2005
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
Wii U IDseed2005
3DS Friend Code4038 6080 2757
2008年在10月18日本上映
2008年年底將在北美地區發售BD及DVD版

http://www.biohazardcg.com/
http://www.levelup.cn/news/NewsDetai...26/29602.shtml
seed2005 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-08, 08:44 PM   #132
fantasy俊仔
God of Gamer
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
我唔知係咪而家d 人勁到,
真係睇少少一段YOUTUBE 片就可以評一套戲 or GAME...

but 我睇完段片,我覺得以前o既bio 番咗黎啦
以家我對呢套影片o既期待度, 已經超過bio5...!
fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-08, 08:49 PM   #133
chunmanx
我ge代號係風

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDndswii
其實我覺得套野似dead rising機場版
雖然大家講到cg麻麻
但看預告劇情好似又唔錯

JUS/chunmanx/0902 8082 1037
大亂鬥/STAN/4983-4349-6279
chunmanx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-08, 01:03 AM   #134
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: seed2005 查看文章
2008年在10月18日本上映
2008年年底將在北美地區發售BD及DVD版

http://www.biohazardcg.com/
http://www.levelup.cn/news/NewsDetai...26/29602.shtml
10月18咁快? 套嘢好似搞咗冇幾耐咋喎...?

舊 07-27-08, 01:43 AM   #135
Einhander
能登かわいいよ能登

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDRazgriZeroGAF
XBox Live GamertagRazgriz GAF
睇完之後我以為呢個只係一個game宣傳片黎
比起方塊社真係爭一後距離

生ける世に 我が身悲しも
夢は消ぬ 怨恨みて散る
傀儡謠-新世に神集ひて

(」・ω・)」SAN値(/・ω・)/ピンチ!
iDontCare
Einhander 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-08, 12:03 PM   #136
寂靜山丘
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2002
3DS Friend Code5155 3643 7013
XBox Live GamertagSilent Hill X
我都好想佢remake bio 2!!!!
LEON + CLAIRE = BIO2!!!!!

舊 07-27-08, 01:48 PM   #137
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: Razgriz 查看文章
睇完之後我以為呢個只係一個game宣傳片黎
比起方塊社真係爭一後距離
但方塊社就係扯得太恆,
搞到.....

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-08, 02:17 PM   #138
豆腐多
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
係BIO4之前定之後?
如果係bio4之後leon應該可以用刀以一敵百
豆腐多 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-08, 04:24 PM   #139
ZAKU0079
Banned

引用:
作者: ↗◤豆腐仔◢↙ 查看文章
係BIO4之前定之後?
如果係bio4之後leon應該可以用刀以一敵百
講到明racoon city事件七年後
BIO4係事件六年後
啱啱過左一年

如果喪屍既表現有如遊戲中既無腦
肯定leon可以樂勝
舊 08-02-08, 07:36 PM   #140
影武者
Crazy Gamer

好想知幾時出~~~~又幾吸引~因為有leon~~~
影武者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-08, 08:38 PM   #141
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: 影武者 查看文章
好想知幾時出~~~~又幾吸引~因為有leon~~~
http://www.gaforum.org/showpost.php?...&postcount=131

不過如果條片的男主角唔係Leon 係 Wesker
仲毒到fans呀
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-08, 01:28 AM   #142
pakchi70
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2004
PSN  IDpakchi70
套嘢幾有趣
我諗會買隻bd返嚟睇下
pakchi70 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-08, 08:51 AM   #143
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
我都會買番隻黎睇

如果香港會上畫(雖然機會不大), 叫埋朋友一齊去先
fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-08, 12:52 PM   #144
千野 衛
KY KISKE

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDChino121484
XBox Live GamertagKANDA1214
我玩既第一隻BIO唔係一代,
而係BIO2,
所以感覺特別深,
問心CG真係一般,
但係咪真係差到連睇都唔想睇先?
起碼我接受到先,
如果係Fans一定會買,
呢套成本應該都唔會高,
學上面咁講,
可能仲有錢賺。

舊 08-03-08, 01:33 PM   #145
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: ZAKU0079 查看文章
講到明racoon city事件七年後
BIO4係事件六年後
啱啱過左一年

如果喪屍既表現有如遊戲中既無腦
肯定leon可以樂勝
Racoon City 事件7年後... 會唔會係T-VIRUS+寄生體既原型 (=BIO5阿Chris要打o個班受感染士)?
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-08, 01:02 PM   #146
Vanessa
Senior Gamer
人一世物一世

註冊日期: Aug 2008
PSN  IDvanessa811
呢套可以買藍碟喎~

希望用返claire御用聲優Alison Court, Leon用返4代既Paul Mercier, Wesker都係聽慣Richard Waugh啦.

from IMDB:
http://www.imdb.com/title/tt1174954/

(個名biohazard做咩咁既...?)
Vanessa 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-08, 01:07 PM   #147
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Vanessa 查看文章
呢套可以買藍碟喎~

希望用返claire御用聲優Alison Court, Leon用返4代既Paul Mercier, Wesker都係聽慣Richard Waugh啦.

from IMDB:
http://www.imdb.com/title/tt1174954/

(個名biohazard做咩咁既...?)
ADA(如有)都要第4代
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-08, 07:54 AM   #148
鶴 知秋
Junior Member

註冊日期: Jan 2008
http://biohazardcg.blog.so-net.ne.jp/
Blog果然多野睇
鶴 知秋 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-08, 01:01 PM   #149
Vanessa
Senior Gamer
人一世物一世

註冊日期: Aug 2008
PSN  IDvanessa811
引用:
作者: izumo 查看文章
ADA(如有)都要第4代
Yes! Yes! 不嬲都冇變過! 懶洋洋又充滿磁性既女性聲好夾Ada~

不過: http://www.residentevilfan.com/actors/actors.asp?p=16

唔知有冇第二張相呢, search極都得呢張呀, 陰公.

舊 08-05-08, 09:35 PM   #150
影武者
Crazy Gamer

隻碟出個時唔知係邊度先會買到=0=!!!
有無高人估到=v+!
影武者 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
BIOHAZARD: VENDETTA, バイオハザード:ヴェンデッタ, 生化危機

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:18 PM

手機版 | APP版