Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 攻略及心得交流區

主題工具 顯示模式
舊 03-10-18, 11:00 PM   #1526
赤兵尉SETH
God of Gamer
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
引用:
作者: 忍者 查看文章
寄生即kick啦
好多人唔知有呢個功能
但都有d似會事前確認hr同裝備, 唔對路即踢

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-18, 11:04 PM   #1527
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
笛有冇人玩睇呢睇呢好似得岩賊同爆鱗係好用D
我著緊 爆鱗 大馬士革 鑄鐵 大馬士革 屍套
笛名
滿足感
快食 3
廣域 5
食菇 3
耳塞 5
瘴氣 2
體力 3
集中 3
礦笛 3洞

除左大招外,應該無人會死

引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
最大火力係OR2剛射R2剛射
最後個剛射之後就要去番Step 但通常你出完前面五下都要走位
呢招我成日射左曲射

此篇文章於 03-10-18 11:07 PM 被 Suika 編輯。
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-18, 11:26 PM   #1528
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Suika 查看文章
我著緊 爆鱗 大馬士革 鑄鐵 大馬士革 屍套
笛名
滿足感
快食 3
廣域 5
食菇 3
耳塞 5
瘴氣 2
體力 3
集中 3
礦笛 3洞

除左大招外,應該無人會死

呢招我成日射左曲射
笛要集中有咩用奶媽我有 想睇下有冇暴力笛

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-18, 11:36 PM   #1529
blackpighk
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2006
XBox Live Gamertagblackpighk
引用:
作者: 赤兵尉SETH 查看文章
好多人唔知有呢個功能
請問點踢?
blackpighk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-18, 12:12 AM   #1530
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

Nintendo Switch ID8287-9006-2513
引用:
作者: blackpighk 查看文章
請問點踢?
開成員名單, 點名有選項揀
任務隊長先用到

舊 03-12-18, 09:11 AM   #1531
tao08
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2008
引用:
好多人唔知有呢個功能
琴日有條韓仔開冥燈,入左去之後發現黎黎去去都係得3條友打,跟住我番camp見到條垃圾韓仔企o係camp到唔打,跟手我即刻出3貓
tao08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 09:29 AM   #1532
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
琴日發生左2次房主開歷古然後斷線,淨低嘅人繼續打⋯
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 04:43 PM   #1533
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: qwe 查看文章
覺得你地唔夠歷古特登開比你地打ja?

舊 03-12-18, 06:44 PM   #1534
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

我想問~我貓左2次~咁我應該照去打~定係企係安全既地方等其他3個勁人打好~?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 06:53 PM   #1535
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
我想問~我貓左2次~咁我應該照去打~定係企係安全既地方等其他3個勁人打好~?
我會繼續打
如果真係冇信心嘅
整定支笛,一套廣域裝幫加buff 同回血

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 07:06 PM   #1536
qwe
Game Master

引用:
作者: ko121314 查看文章
覺得你地唔夠歷古特登開比你地打ja?
咁房主應該都繼續多人血量但單人打嘅
但有一場房主跌落我到,我射sos後都斷埋
一場就3人打埋
舊 03-12-18, 08:22 PM   #1537
Eternal Wind
Game Master

註冊日期: Apr 2005
3DS Friend Code1521 7330 2785
引用:
作者: (=v=)b 查看文章
2貓之後通常打得小心好多,無信心可以放陷阱/閃光

今集氣絕無效好有用

184 944 730 H執行 H光迦梨 H覺光埃 H覺劉備 H紅奧
Eternal Wind 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-12-18, 08:52 PM   #1538
ko121314
Game Master

引用:
作者: Eternal Wind 查看文章
2貓之後通常打得小心好多,無信心可以放陷阱/閃光

今集氣絕無效好有用
係今集個氣絕時機實在太詭異
永遠係最壞最壞個陣氣絕比你睇
試過比屍套龍車左落化屍水睇住條血救唔番

舊 03-12-18, 09:07 PM   #1539
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
你令我諗起有次打屍套, 唔可以貓, 打到佢就死, 返巢, 有朋友冇乜血落毒水挖尾, 救唔返

舊 03-12-18, 09:54 PM   #1540
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

引用:
作者: qwe 查看文章
一貓歷戰任如果多野派我會打到隻怪就死先sos
真係當做善事, 有d入黎理解情況會多謝

舊 03-13-18, 11:12 AM   #1541
STRIFE
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2009
PSN  IDOvErKilL6517
XBox Live Gamertag日psn: Lighting6517
達人芸會玩上癮,已經唔再重視dps,白斬反正攻擊唔會低
依家只會推會心,其次超會心
雙劍,長槍,太刀都好爽

此篇文章於 03-13-18 11:24 AM 被 STRIFE 編輯。
STRIFE 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-18, 11:23 AM   #1542
qwe
Game Master

引用:
屍套通常落酸水先暈,滅燼無乜暈過,麒麟就9成9連技
琴日多人炎王幾次都係,我暈左隻炎貓衝埋黎撞醒我,係衝埋黎hi一hi扣好少血果隻

引用:
一貓歷戰任如果多野派我會打到隻怪就死先sos
真係當做善事, 有d入黎理解情況會多謝
有d 1貓/0貓真係唔敢
舊 03-13-18, 11:38 PM   #1543
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
求其整把太刀玩,對比起大劍一下高DPS(其實大劍唔儲氣一劍同太刀一刀唔太差太遠)
果然今集密集攻擊型有優勢啲
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 12:05 AM   #1544
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
咁大劍一向都講求要你識得偷位既儲斬黎打既
就咁一下一下拔刀斬咁梗係唔會追到太刀

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 09:07 AM   #1545
ko121314
Game Master

引用:
作者: iu fu pig 查看文章
求其整把太刀玩,對比起大劍一下高DPS(其實大劍唔儲氣一劍同太刀一刀唔太差太遠)
果然今集密集攻擊型有優勢啲
所以我覺得弓真係極限輸出
尋晚試到3:52原地殺左歷戰滅盡
真係射到佢唔識起身

舊 03-14-18, 07:06 PM   #1546
安安

https://www.youtube.com/watch?v=WxAxIy1DzXE
『モンスターハンター:ワールド』スペシャル生放送 2018 Spring
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 07:56 PM   #1547
ko121314
Game Master

可以整容
大家都好興奮咁
不過係有料的

舊 03-14-18, 08:25 PM   #1548
滅龍士
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
引用:
作者: 安安 查看文章
https://www.youtube.com/watch?v=WxAxIy1DzXE
『モンスターハンター:ワールド』スペシャル生放送 2018 Spring

隻爆鱗炸到隻恐暴卜卜脆
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-14-18, 08:26 PM   #1549
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
恐暴龍動作有d慢,感覺怪怪地

舊 03-14-18, 09:19 PM   #1550
安安

http://www.4gamer.net/games/384/G038421/20180314066/
“イビルジョー”を追加する大型アップデート第1弾が3月22日に配信。メディア大会の結果もレポート
安安 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
Monster Hunter: World 攻略, 魔物獵人 世界

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開 Hello MiMi 電視遊戲討論版 1024 12-30-17 08:16 PM
Monster Hunter X 狩技團集會所 野良猫 攻略及心得交流區 2213 02-22-17 09:04 PM
[賣] Monster Hunter 4G 爽神 買賣專區 1 01-10-16 01:25 AM
[放]Monster Hunter 4G 何金水 - 阿水 買賣專區 2 10-19-14 11:45 AM
Monster Hunter Frontier neo2046 PC電腦遊戲討論版 1051 01-05-10 06:19 PM

現在的時間是 07:19 AM

手機版 | APP版