Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-10-05, 02:28 PM   #176
dlss23
Junior Member

註冊日期: Feb 2005
引用:
作者: chuntaky
幾年無過去玩
要過到去先知
你想買甚麼
我可以幫你留意一下
幫我留意下有沒平勇者
thx
dlss23 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-05, 02:49 PM   #177
28號

註冊日期: Sep 2004
引用:
如果你想找bandai鳥神 和有把謙刀過個
仲有D機會
龍神号就唔覺有
我只有這兩隻(but冇左把謙刀......... )
28號 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-05, 02:52 PM   #178
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: dlss23
幫我留意下有沒平勇者
thx
一係這樣
你 send 私人信息 給我
你想要甚麼勇者
我可以幫你留意一下
最好有相
和你的要求 和 價錢
e.g. 一手定二手
個盒接唔接受到盒有壓傷 變黄 電鍍件 problem.....

此篇文章於 03-10-05 02:58 PM 被 chuntaky 編輯。
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-05, 03:01 PM   #179
dlss23

引用:
一係這樣
你 send 私人信息 給我
你想要甚麼勇者
我可以幫你留意一下
最好有相
和你的要求 和 價錢
e.g. 一手定二手
個盒接唔接受到盒有壓傷 變黄 電鍍件 problem.....
我係MSN同你傾
你係唔係夜晚先開?
舊 03-10-05, 03:02 PM   #180
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: etkwok
未開封品,即係全新...
呢次估低少少 - 7000 yen
有小凹
有古惑
影唔到的地方一定有問題
舊 03-13-05, 02:16 PM   #181
chuntaky
Crazy Gamer

COPY FROM YAHOO JP

有沒有人在香港找到

此篇文章於 03-13-05 02:18 PM 被 chuntaky 編輯。
舊 03-13-05, 02:35 PM   #182
PTX-003C
God of Gamer
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
wa...nice ar...

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-13-05, 05:55 PM   #183
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
貼紙....我有幾張假的,不過唔同上面d圖...係唔係有幾part???

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-05, 01:05 PM   #184
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

街邊老番~質素又唔差喎...係唔夠活動範圍....

劍王!

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 03-20-05 11:02 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 03-17-05, 06:54 PM   #185
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: jaVaj ◣

劍王!

[IMG] [/IMG]

正面劍向天都唔錯
舊 03-17-05, 06:58 PM   #186
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: jaVaj ◣

劍王!
jaVaj 兄~
隻野係邊度買ga????
我都係剩想要d隻!~
THX~

舊 03-17-05, 08:55 PM   #187
忍床仁
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
引用:
]

正面劍向天都唔錯
呢隻仲好似見過有放大版添~
忍床仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-05, 10:26 PM   #188
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: luciferdark
jaVaj 兄~
隻野係邊度買ga????
我都係剩想要d隻!~
THX~
街市 有緣一定會見

引用:
作者: 忍床仁
呢隻已經好大啦喎...仲大?!

反而n年前出的類似外傳的模型見過放大版...仲大過呢隻劍王...

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-19-05, 05:35 PM   #189
snowko
Senior Gamer

今日我在西營盤某玩具鋪看到仍然有大量這個系列的模型,二十多元一盒,當我拿起邪虎丸來看....唉! 實在是一批很差的模型 ,我諗送都無人要

snowko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-19-05, 07:53 PM   #190
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
n耐前吉之島10蚊盒,但一盒都無買

舊 03-19-05, 08:25 PM   #191
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: williamsiusuper
n耐前吉之島10蚊盒,但一盒都無買
\\

10蚊盒賺到佢笑
我當年買五元一盒
舊 03-19-05, 08:28 PM   #192
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: 忍床仁
見到影幅相我都想見識一下
舊 03-20-05, 10:51 AM   #193
dlss23

引用:
\\

10蚊盒賺到佢笑
我當年買五元一盒
chai 唔chai到架 !!?
舊 03-21-05, 12:31 PM   #194
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: dlss23
chai 唔chai到架 !!?
bandai 100% chai到
舊 03-22-05, 09:36 PM   #195
redfish
Game Master

註冊日期: Nov 2004
龍神之盾包裝

龍神之盾說明書

舊 03-23-05, 12:55 PM   #196
chuntaky
Crazy Gamer

引用:
作者: redfish
龍神之盾包裝

龍神之盾說明書

現在己很難find 到此盾
舊 03-23-05, 01:14 PM   #197
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
現在己很難find 到此盾
新星的話偶有3,4塊

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 03-23-05, 04:08 PM   #198
PTX-003C
天下第一盲鬼

XBox Live GamertagGesphest MK III
[QUOTE=snowko]今日我在西營盤某玩具鋪看到仍然有大量這個系列的模型,二十多元一盒,當我拿起邪虎丸來看....唉! 實在是一批很差的模型 ,我諗送都無人要

-skip-QUOTE]
邪虎丸don't have sword...right?

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
舊 03-24-05, 08:20 PM   #199
chuntaky
Crazy Gamer

[QUOTE=PTX-003C]
引用:
作者: snowko
今日我在西營盤某玩具鋪看到仍然有大量這個系列的模型,二十多元一盒,當我拿起邪虎丸來看....唉! 實在是一批很差的模型 ,我諗送都無人要

-skip-QUOTE]
邪虎丸don't have sword...right?
二十多元邪虎丸不如買大陸完成品好過
舊 03-27-05, 06:07 AM   #200
PTX-003C
天下第一盲鬼

引用:
二十多元邪虎丸不如買大陸完成品好過
well...i just wanna know does it have the 邪虎sword...

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 01:12 AM

手機版 | APP版