Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 05-02-05, 10:11 AM   #1
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
過隧道收費亭時的問題~~~!

過隧道收費亭時, 有冇試過.....

1. 沒有足夠COINS, 但排了在 "不設找續" 的隊~~~!
2. 沒有任何$在身上~~~!
3. 排錯去自動收費隊, 但車輛沒有此設備~~~!

我自己試過1 & 3.......

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-02-05, 10:55 PM   #2
AE86(Turneo)
God of Gamer
知足常樂

註冊日期: Aug 2002
PSN  IDCTH225
XBox Live GamertagCTH1989
引用:
作者: KIM

1. 沒有足夠COINS, 但排了在 "不設找續" 的隊~~~!

我想問如果入錯會有咩發生架?

利物浦~!!!You'll never walk alone
AE86(Turneo) 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-05, 10:00 AM   #3
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: AE86(Turneo)
我想問如果入錯會有咩發生架?
1. 焗住比大紙 之後 走 / 焗住比大紙 之後 被眼啤啤地慢慢找$~~~
3. 果次因太塞車, 轉不到線~~~! 投晒降, 扮可憐say晒sorry~~~晒比$~~

舊 05-04-05, 12:05 AM   #4
蒲公英
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
引用:
3. 果次因太塞車, 轉不到線~~~! 投晒降, 扮可憐say晒sorry~~~晒比$~~
唔駛架~你可以唔停車照衝~之後隧道公司會寄番封信俾你~叫你交番該次隧道費就得
冇追加款項或罰款之類的

另外我試過...
4)於auto pay位跟前車太貼~趕得上前車的"綠燈"~免費娟窿一次

舊 05-04-05, 12:07 AM   #5
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 蒲公英
唔駛架~你可以唔停車照衝~之後隧道公司會寄番封信俾你~叫你交番該次隧道費就得
冇追加款項或罰款之類的

另外我試過...
4)於auto pay位跟前車太貼~趕得上前車的"綠燈"~免費娟窿一次
係咩?係咪架???
有沒有官方條文呀?
都好播, 唔洗用果舊野都過到~~~

舊 05-04-05, 02:20 AM   #6
STi
Game Master

註冊日期: May 2002
XBox Live GamertagWeSTi67
引用:

我三樣都好彩未試過
1就無計
除非個收銀員好人找俾你
不過有個絕d 0既方法
停車之後落車問後面車果個司機有冇散紙
或者夾埋一齊俾
2就唔洗諗
3就唔洗怕
因為你可以係限期內交內隧道費就可以啦
過左限期之後就要罰錢啦

舊 05-04-05, 10:50 PM   #7
蒲公英
~Freedom~

引用:
係咩?係咪架???
有沒有官方條文呀?
都好播, 唔洗用果舊野都過到~~~
我試過~
有次洗完車唔記得擺番好舊野~
過左閘見冇轉燈至知賴野
我當時仲好低能咁諗會唔會有警車追我

舊 05-06-05, 01:50 AM   #8
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
我試過~
有次洗完車唔記得擺番好舊野~
過左閘見冇轉燈至知賴野
我當時仲好低能咁諗會唔會有警車追我
咁洗咩申請果舊野~~~!

舊 05-09-05, 10:57 AM   #9
蒲公英
~Freedom~

引用:
咁洗咩申請果舊野~~~!
我唔信衝幾次都剩係收信交錢就了事囉

此篇文章於 05-09-05 11:05 AM 被 蒲公英 編輯。
蒲公英 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-05, 07:47 PM   #10
Kojiro Fuuma
Advance Moderator
15202ST

註冊日期: Dec 2001
XBox Live GamertagKojiro Fuuma
只試過一..
不過佢無啤我~

01。03。11
Kojiro Fuuma 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-05, 01:11 PM   #11
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Kojiro Fuuma
只試過一..
不過佢無啤我~
可能你當時唔jam車~~~!
我果次係上午8:30am非常煩忙~~~

舊 05-17-05, 09:05 PM   #12
15202ST

XBox Live GamertagKojiro Fuuma
反而試得最多係..
明明有AUTOPAY都唔行走去排隊..

01。03。11
舊 05-17-05, 10:44 PM   #13
蒲公英
~Freedom~

引用:
反而試得最多係..
太得閒 a
or
想睇下收錢個亞姐有冇化妝

舊 05-18-05, 05:53 PM   #14
15202ST

引用:
太得閒 a
or
想睇下收錢個亞姐有冇化妝
主要係因為成日唔為意邊條線..
有次係大老山個到收費亭到又係因為行錯線跟住唔順氣連CUT三線去番AUTOPAY到~

01。03。11
舊 05-18-05, 10:24 PM   #15
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
反而試得最多係..
有時AUTOPAY條隊仲慢仲多車~~~

論壇跳轉

現在的時間是 06:45 PM

手機版 | APP版