Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
PC電腦遊戲討論版>★★★ファンタシースターオンライン2 ★★★ 専用Top vol.020
Squall-Lucifer 07:38 PM 10-29-16
終於可以同時鑑定大量SW了
Rv250 07:43 PM 10-29-16
飛行型態
Squall-Lucifer 07:46 PM 10-29-16
作者: Rv250:
飛行型態
那是抽蛋抽夠數次才會送一張的票來的.....
Thaws 07:50 PM 10-29-16
作者: HAKAIDER:
Pso2 cafe 玩一次都唔平..........
放題基本收費1530 円, 加埋PSO2 特別menu 650円
埋單連税咪近2400円...........

http://pso2.jp/players/campaign/pso2...?uiaid=b_30107
幾個人去吹水hea係ok o既, 單丁友o既就基本+特別menu2~3點一次推爆佢就算啦
代官 08:04 PM 10-29-16
直接100%星界+塔能力+打5.....
官方寧願整死素材商都唔處理轉賣問題
到時如果克隆可以直接合的話我棄game
Thaws 08:25 PM 10-29-16
前提係+35係幾煩下....而家エクス任o個堆NT武KEEP定都得....
有人吹レイ武係アストラル....
代官 08:41 PM 10-29-16
願意農/比SG重置就得
少左MST支出去買賣武器素材
唔敢想像之後物價仲會幾癲
HAKAIDER 10:34 PM 10-29-16
隻櫓蛇聖母想點? Panzer Dragoon?

幾時PSO2 會歩人龍6 後塵成為sega 經典100 合一?
Squall-Lucifer 12:00 AM 10-30-16
作者: HAKAIDER:
隻櫓蛇聖母想點? Panzer Dragoon?

幾時PSO2 會歩人龍6 後塵成為sega 經典100 合一?
我覺得像Space Harrier多點
綾風祐希 03:05 AM 10-30-16
作者: gsw:
放低150AC終於過左獨極1-5
我咪同你講過我都係要買定5張課金Doll,結果最後用半回Doll就過到1-5
作者: Rv250:
我都係開BR先過到
1245都輕鬆, 係stage 3 ...
同意
不過我係開FOTE硬過

6-10依然冇解
綾風祐希 03:06 AM 10-30-16
作者: Thaws:
前提係+35係幾煩下....而家エクス任o個堆NT武KEEP定都得....
有人吹レイ武係アストラル....

FYI
綾風祐希 03:12 AM 10-30-16
作者: 代官:
首先你要有一堆13星+35武
而且如果只是繼承一次,基本上目標只是消耗多餘的13星武,對非洲人,又要追OP的來講依然都要用素材合

對於一大堆悠閒窮人來講:素材?食得乜
呢批人裝備OP唔好又好影響持續玩PSO2的動力……
對效率廚呢批人又係眼中釘
HAKAIDER 07:41 AM 10-30-16
作者: 綾風祐希:
我咪同你講過我都係要買定5張課金Doll,結果最後用半回Doll就過到1-5

同意
不過我係開FOTE硬過

6-10依然冇解
其實Br 打独極1-5 真係好易架咋..............
https://www.youtube.com/watch?v=EiLYv2kKL8s
Cly 12:52 PM 10-30-16
作者: 代官:
武器合成無傷大雅

要我農咁多+35先做一把頂級武 <<強化到+35都5算小數目
我不如花少少錢做150/9算

合7Sアルター・アルマ既デイジーチェイン-NT 6件合計11M 連合成約13M (7船成個AH得十零件)
就咁睇大概只有7S+造價平左(呢一刻), 5-6S果D價錢買返普通素材基本差5多
Squall-Lucifer 01:07 PM 10-30-16
目前都是武器合成的情報,我更想知道日後合成全職通用防具的成本多點
gsw 01:18 AM 11-01-16
作者: 綾風祐希:

同意
不過我係開FOTE硬過

6-10依然冇解
我GU RA浮空硬衝,係衰最尾落地補唔切血,比隻死人鷹D追尾彈屈死.
Squall-Lucifer 05:33 PM 11-02-16

After Burner
綾風祐希 07:06 PM 11-08-16
新Communication Event 悲報

毒毒邊度可以有12位Fd 一齊打緊急
由手機版發出
Squall-Lucifer 07:33 PM 11-08-16
咩事?生放送提到的組隊送禮活動?
綾風祐希 08:42 PM 11-08-16
作者: Squall-Lucifer:
咩事?生放送提到的組隊送禮活動?

条件B
Squall-Lucifer 08:55 PM 11-08-16
4人都不算太難,但12人就.....
綾風祐希 09:03 PM 11-08-16
4人都不算太難,但12人就.....
仲有個問題係,Add 完Fd,之後對方 Unfd /Block 係冇通知,所以獨獨表示最後個Fd list有全員 Offline的假象
Squall-Lucifer 01:18 PM 11-09-16
朋友,到了為組隊而組隊的時間了
http://pso2.jp/players/news/?id=10039
阿星~ 03:58 PM 11-09-16

After Burner
好睇o既 [In] 價值出黎喇
Squall-Lucifer 07:37 PM 11-09-16
新緊急打了兩場,第一場在最後一波怪失敗,原因是不夠3000PT給3座塔回血,第二次打便完成到。
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面