Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Entertainment TREND

主題工具 顯示模式
舊 09-21-03, 05:02 AM   #1
Haken Kreuz
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2002
Race 喊 足 一 晚 驚 媽 嬲

Race 喊 足 一 晚 驚 媽 嬲

2 R 的 Race 一 個 吊 帶 短 衫 兼 濕 身 的 性 感 誘 人 動 作 , 成 了 某 雜 誌 的 封 面 照 , 但 卻 因 此 嬲 得 Race 喊 足 一 晚 , 昨 日 2 R 出 席 一 個 演 唱 活 動 , Race 說 起 這 張 性 感 封 面 照 , 仍 忍 不 住 眼 泛 淚 光 哭 訴 , 說 那 輯 相 本 來 是 和 戴 夢 夢 及 唐 詩 詠 一 齊 當 封 面 照 , 主 要 是 為 電 視 劇 做 宣 傳 , 不 過 , 雜 誌 推 出 後 , 竟 變 成 Race 的 單 人 相 之 餘 , 更 在 胸 口 上 加 工 「 打 陰 影 」 , 出 來 變 得 好 性 感 。

Race 謂 : 「 睇 到 本 書 時 , 第 一 個 反 應 係 好 難 受 , 明 明 係 三 個 女 仔 , 變 一 個 , 日 件 衫 唔 係 好 低 又 變 到 咁 , 破 壞 我 形 象 囉 ! 本 來 好 信 本 雜 誌 , 而 家 好 似 畀 佢 出 賣 。 ( 會 唔 會 杯 葛 本 雜 誌 ? ) 真 係 好 驚 , 以 後 會 好 小 心 。 」 Race 最 擔 心 給 父 母 看 到 這 張 相 , 她 又 說 : 「 畀 爹 媽 咪 見 到 唔 知 點 算 , 一 定 會 好 唔 開 心 , 佢 諗 住 放 心 畀 我 香 港 發 展 , 點 知 好 似 變 成 賣 淫 咁 。 」

然 而 另 一 方 面 , Race 亦 怕 夢 夢 和 詩 詠 誤 會 她 , 她 謂 : 「 夢 夢 同 我 係 一 間 公 司 , 唔 想 以 為 公 司 偏 心 我 , 雖 然 佢 冇 講 乜 , 但 如 果 換 轉 係 我 , 影 完 相 又 cut , 我 都 會 唔 開 心 囉 ! 」

事 件 發 生 後 , 雜 誌 方 面 有 向 唱 片 公 司 道 歉 , 還 說 Race 的 封 面 關 係 , 比 上 期 書 賣 多 四 千 本 。

新MONDAY都變成咁
果然係獸性產物
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 05:05 AM   #2
kaworu
Banned

註冊日期: Mar 2002
戴 夢 夢 及 唐 詩 詠 俾人飛起左
唔知佢地有咩感受
kaworu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 09:19 AM   #3
街車王
Crazy Gamer
爆籃無敵

註冊日期: Nov 2002
新星期一好似係羊獸成wo!
大過份啦!

舊 09-21-03, 09:23 AM   #4
chammi
God of Gamer
強化超(獸)人

註冊日期: Jan 2003
PSN  IDkuramahk
XBox Live Gamertagkurama hk
一向都唔買呢本的!!

舊 09-21-03, 10:08 AM   #5
Metal Gear NT
Moderator
核搭載二足步行戰車

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDjasonpoon
原本呢本野都已經算好

p.s.我都有買呢期

Metal Gear NT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 10:15 AM   #6
無賴男
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
2r果2個女仔係唔係真姊妹?

舊 09-21-03, 10:19 AM   #7
街車王
Crazy Gamer
爆籃無敵

註冊日期: Nov 2002
引用:
Originally posted by 無賴男 :
2r果2個女仔係唔係真姊妹?

舊 09-21-03, 10:45 AM   #8
貓仔1031
Game Master

註冊日期: Sep 2002
真係cheap....
咁樣cut人o地相///
貓仔1031 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 10:56 AM   #9
斯羅
aloha~

PSN  IDsanger1986
XBox Live GamertagSanger1986
而家d人好冇品
斯羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 11:43 AM   #10
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
最賤係要打埋陰影... = ="
擺明玩野...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 11:55 AM   #11
J.kidd
Game Master

XBox Live Gamertagtoby5
尋日行過睇倒都知Monday 無咁好死
不嬲都係英皇班自己友做封面既~~
無理由會幫2R 出封面宣傳佢地~~
真係俾我睇死~~~:@_@":
cheap 到爆!!!唔駛旨意我會買~~~

最串就係話升多左幾千書~~~
J.kidd 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 12:25 PM   #12
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
其實..我因為哩個封面走0左去買哩期新星期一............
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 12:54 PM   #13
ULTRASEVEN


註冊日期: Aug 2003
我一向都唔會買英皇旗下所有官方刊物(新monday、新假期、東方新地、新報…)同唱片(除左明哥外)
ULTRASEVEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 12:58 PM   #14
StevenLeong

註冊日期: Jan 2002
可你個惡

前幾日見到本死人新monday 個封面d字己經 覺得好怪下

d字成本咸書咁

食屎la 整喊我個Race

可惡ㄚ

道歉大晒ㄚ

淨係識say 銷量

鬼唔望你執左佢

此篇文章於 09-21-03 01:01 PM 被 StevenLeong 編輯。
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 01:01 PM   #15
J.kidd
Game Master

引用:
Originally posted by ULTRASEVEN :
我一向都唔會買英皇旗下所有官方刊物(新monday、新假期、東方新地、新報…)同唱片(除左明哥外)
明哥係英皇??
係咪黃耀明先~~
舊 09-21-03, 01:03 PM   #16
J.kidd
Game Master

引用:
Originally posted by StevenLeong :
可你個惡

d字成本咸書咁

可惡ㄚ

道歉大晒ㄚ

淨係識say 銷量

鬼唔望你執左佢
你錯啦~~
銷量係一個問題, 最重要係想做cheap 2R呀~~
你估英皇唔驚架~~
舊 09-21-03, 01:04 PM   #17
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
Originally posted by StevenLeong :
可你個惡

d字成本咸書咁

可惡ㄚ

道歉大晒ㄚ

淨係識say 銷量

鬼唔望你執左佢
整喊你個race......
咁快就俾人包左~
(逃...)

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 01:04 PM   #18
墨魚燒賣
Game Master

註冊日期: Dec 2002
初初淨係睇篇文章未睇係邊本雜誌果陣,我仲估以為係便利添...

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 01:05 PM   #19
StevenLeong

註冊日期: Jan 2002
引用:
Originally posted by 基路亞 :

整喊你個race......
咁快就俾人包左~
(逃...)
係我又唔拘
StevenLeong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 01:42 PM   #20
紅血人
Game Master
求其作的一個名字

唔打陰影唔夠推動力
引d咸濕佬/仔買

名稱 : Devil
紅血人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 01:59 PM   #21
墨魚燒賣
Game Master

註冊日期: Dec 2002
不過平心而論,張相影得幾靚呀...

日文唔流利但又0係日本銀座做緊會計既人
墨魚燒賣 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 03:11 PM   #22
雪菜
難過會過期

註冊日期: Sep 2002
race好慘呀

舊 09-21-03, 03:18 PM   #23
ULTRASEVEN


註冊日期: Aug 2003
引用:
Originally posted by J.kidd :

明哥係英皇??
係咪黃耀明先~~
好似攪錯左… sorry

此篇文章於 09-28-03 04:53 PM 被 ULTRASEVEN 編輯。
ULTRASEVEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 03:20 PM   #24
pongg
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDpongg / Pongg514
我都覺得怪怪地
點解會突然唔係串屎,肉米高等英皇人做封面..
...原來..
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-21-03, 03:27 PM   #25
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
引用:

係我又唔拘
你唔係stephy命既咩..
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
車 廂 激 吻   蘇 永 康 搞 掂 有 線 之 花 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 47 02-14-04 05:30 AM
E-mail FW: 先 達 鬼 機 大 踢 爆 Minga 影音館 16 02-09-04 05:10 PM
豪氣蓋天 黃柏高 岸邊露伴 Neo Entertainment TREND 40 01-14-04 12:29 AM
大家仲記得他嗎 ? 馬沙 體育版 41 07-22-03 01:26 AM

現在的時間是 07:17 PM

手機版 | APP版